Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, easye napisał:

No widzisz, a potem wejdzie Ci taki Paulo De Dauno i napisze, ze same crapy ogrywane, po (pipi) taka platforma do grania, a on zaraz odpala Below na konsoli za 2k! xD

No, super Ci się pewnie grało w Horizona 2 i Gearsy 3 na PC dzbanie. :usmiech:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No grałem na Xboxie 360 w te "crapy", co to byla za konsola :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

W Horizona 2 grałeś na Xboxie 360? 

Opublikowano

A czemu miałby nie grać?

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

A czemu miałby nie grać?

bo co chwile podkreśla że woli najlepsze możliwe wersje, a nie te "bez grafiki i tekstur". A przypominam że Forza Horizon 2 na Xboxie 360 wyglądała tak:

Opublikowano

Typowy izi, w co tu wnikać

Opublikowano

No musiałem coś pomylić ^^ 

Forza Horizon 2

82 out of 88 achievements 107.37 hours played

XBOX ONE

Edytowane przez easye

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Wyszło szydło z worka. Gra nie dla klapów. Oni wolą sinematik ekspirijens, gdzie wszystko jest podane jak na tacy, ułatwienia, wallhacki itp itd itpd...:reggie:

Patrz qurwa, a Yakuzy nie możesz do tej pory skończyć, słownik nie doszedł jeszcze?

W dniu 16.12.2018 o 19:22, Czezare napisał:

Kunafak, ciężko mi się do tej gry przystawić i ją jakoś ocenić, bo ta wymyka się wszelkim klasyfikacjom. Trudno mi też do końca wybadać i rozkminić  jej mechanikę i o co w niej tak naprawdę chodzi. Niby klon Diabolo, ale...no właśnie i tu się zaczyna problem. Sprawa pierwsza tj śmierć gracza. Tu mamy coś dziwnego, a mianowicie jak padniemy to następny śmiałek, czyli my zaczynamy w tym samym miejscu tj OD SAMEGO POCZĄTKU GRY i schodzimy coraz niżej. Jedynie co pozostaje to odblokowane przez nas ścieżki i skróty. Gra jest maksymalnie minimalistyczna w informowaniu gracza co z czym się je. Np crafting samemu trzeba wybadać metodą prób i błędów co z czego można wytworzyć, albowiem w menu łączenia przedmiotów nie ma kompletnie wyjaśnienia co z czym się je. Przedmioty i ich znaczenie też trzeba samemu obczaić. Weźmy sobie na warsztat np zielone grzyby. Po zażyciu nasza postać rzyga (swoją drogą świetnie jest to pokazane) i traci powoli zdrowie. Po co zatem w ogóle zbieramy te grzyby? No właśnie, ni chuya nie kumam:dunno:Walczymy z jakimiś czerwonymi glutami i uważamy na pułapki w postaci wysuwających się z podłogi bolców. Nawiasem mówiąc to te bolce to jedyny póki co sposób, w który można zginąć. Dziwna, dziwna gra...

Klimacior jest nieziemski, ale póki co zbyt wiele niewiadomych. Gdyby nie Ashen to bym się w to zagłębił dosłownie i w przenośni, ale póki co chyba jednak w pierwszej kolejności skończę Ashena właśnie...

:pawel: 

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tekst Forza 4 bez tekstur wciąż rozkłada mnie na łopatki. XD

No strasznie to musi (pipi)owo wyglądać na konsolach, skoro wszyscy wola nadal męczyć sie w 30 fpsach.

Opublikowano

Szumiący śmieć

Opublikowano

Gregg Miller ty wstrętny xbocie!!!

Opublikowano

Zrobiłem coś potwornego i zamiast posłuchać serca to posłuchałem "rozsądku": w prezencie dla brata mojej dziewczyny poleciłem PlayStation 4 zamiast Xboxa One. Kierowała mną tylko popularność sprzętu w Polsce, kiedy na wyciągnięcie ręki miałby ponad setkę najlepszych tytułów w GamePassie. Jestem potworem...

Opublikowano

Psmiec? No najgorszy wybór

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Szumiący śmieć

ta konsola płacze xD

Opublikowano

Brawo Paolo! większość xbotów wciąga ludzi w bagno zwane xboxem bo nie chcą sami tkwić w tym szambie ale w tobie dalej znajduje się niebieskie dobro :usmiech:

Opublikowano

Jeśli to osoba pokroju Balasa, to dobrze zrobiłeś.

Opublikowano

W styczniowym goldzie Celeste a co tam u niebieskich robaków? Giereczka na martwy sprzęt czy może najmocniejsze 6/10 w historii? 

Opublikowano

Kolejna minigierka z Facebooka? Czy nie mogą dać normalnej gry w końcu? xd

Opublikowano
42 minuty temu, suteq napisał:

W styczniowym goldzie Celeste a co tam u niebieskich robaków? Giereczka na martwy sprzęt czy może najmocniejsze 6/10 w historii? 

W dniu 16.12.2018 o 19:22, Czezare napisał:

Trudno mi też do końca wybadać i rozkminić  jej mechanikę i o co w niej tak naprawdę chodzi.

Opublikowano
11 minut temu, chris85 napisał:

Gdyby Rozi wchodził do CW, to by Ci  dał takiego minusa, że ho ho!!!!

Wołam w takim razie pana prawnika @ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.