Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
10 minut temu, chris85 napisał:

Ku rwa przecież ty kochasz grę od twórców Gearsow! Nareszcie przyznałes że Fortnite jest ciulowy. 

Takie samozaoranie Dzbankubu z samego rana. To będzie dobry dzien

:fsg:

Kek jaki daun. Fortnite to multiplatforma, więc spencszmata nie miał nic do gadania. Co za typ lmao

Opublikowano

Coś fajnego dali, bo na razie ogrywam po kolei te gierki i no szału nie ma?

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem, mi udało się go jedynie oślinić z wrażenia patrząc na ofertę GamePassa.

No wspaniały atut Xboxa, jeśli jesteś biedakiem.

Opublikowano

Najlepszy gamepass na 4 z ruskiego sklepu

Opublikowano

chłopy cale życie sie śmieją z Mendrka, a jako największy atut swojej konsoli uważają multiplatformy z abonamentu...

Edytowane przez easye

Opublikowano
9 minut temu, Yakubu napisał:

Kek jaki daun. Fortnite to multiplatforma, więc spencszmata nie miał nic do gadania. Co za typ lmao

"typami od gearsów" jest Epic Games, którzy wyrzygali to tęczowe (pipi) dla dzieci. Jasne serię przejął inny team, ale fakty są takie, że każde studio które opuściło zielone pastwiska Króla Phila wydają jakieś badziewie. BUNGIE? EPIC? Gardzę ich produkcjami. 

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

chłopy cale życie sie śmieją z Mendrka, a jako największy atut swojej konsoli uważają multiplatformy z abonamentu...

O jej no chyba zadzwonię do Netflixa i zapytam czy mogę kupić kilka sezonów BoJacka na własność.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

XDDDDDDDDDDdd ale ty jesteś przychlastem, aż mi czasem Ciebie szkoda że tego nie widzisz

Żałosne, od razu przechodzisz do wyzwisk bo skrytykowałem usługę korporacji, którą kochasz. Maluczki z Ciebie człowieczek.

Taki tyci tyci. Aż chce się zrobić Tobie takie puci puci po główce i nakarmić kawałkiem szyneczki.

Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał:

No wspaniały atut Xboxa, jeśli jesteś biedakiem.

Odezwał się milioner ja yebie xD żona dała Ci wczoraj kieszonkowe, że tak kozaczysz? 

Opublikowano

A prawdy nie napisałem? Świetna oferta gdy jesteś biedny. Czy tak nie jest? Czy jest to chuyowa oferta dla biednego gracza?

Opublikowano

Jakość gier w usłudze zmienia się w zależności od stanu portfela? Czy kupno tytułu na własność sprawia że staje się on lepszą grą?

Nie i nie zmienia to tego, co napisałem. Ale widzę że kawa jeszcze nie weszła, to Ci wybaczam.

Figaro, błędem było że Cię odbanowali.

Ktoś tu miał w nocy za krótką fazę REM.

Opublikowano

Mam abonamenty NC+ razem z GO i Eleven Sports, Netflix, Amazon Prime, Spotify i oczywiste XGP. 

Nie miałem pojęcia, że jestem w tak dramatycznej sytuacji. Na granicy ubustwa. Myślisz Figaro, że mogę starać się o jakiś zasiłek z tego tytułu? Czy jeśli zacznę subskrypcję HBO Go i EA Access mogę nie doczekać nowego roku? Mam nadzieję, że wkrótce PiS wprowadzi program ABONAMENT+

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Karta Unlimited? Spoko usługa jak ktoś jest biedakiem, ja tam wolę płacić trzy razy w tygodniu 30 zł za bilet, bo mnie stać. 

Opublikowano
16 minut temu, chris85 napisał:

BUNGIE? EPIC? Gardzę ich produkcjami. 

Ja też. Poza Forcikiem oczywiście :wub:

Opublikowano
Cytat

Nie miałem pojęcia, że jestem w tak dramatycznej sytuacji.

- Gracz Xboxa, 2018

Opublikowano
2 minuty temu, Figaro napisał:

- Gracz Xboxa, 2018

Foruming na poziomie TVN. Zdanie wyrwane z kontekstu. Słabo. 

Opublikowano

Wyrywanie z kontekstu

nie no,  za to powinien być ban, nawet w cw.

Opublikowano

Zieloni są dzisiaj nadzwyczajnie wrażliwi. Przepraszam że skrytykowałem Usługę Życia jaką jest XGP. Wspaniała konsola, wspaniały pad, wspaniałe exy oraz wspaniałe usługi jak EA Access i Xbox Game Pass. Dziękuję, Spenser.

Mam nadzieję, że palpitacje serca ustaną.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.