Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

"zielone mendrki"

uwlaczajace bo prawdziwe.

bagno samo sie wysuszylo, zaoralo i wyhodowalo cebule XD. i potem narzekaja ze nie produkuja juz dobrych gier bo chca za nie dumnie placic 2 zlote jak za najtansze mozgotrzepy.

Edytowane przez Najtmer

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

niebieski plebs znowu o XGP?

sonybocarnia to jak samotne dziecko na ulicy które łazi rynsztokiem, czasami zajrzy przez przez okno, zobaczy szczęśliwych ludzi gdzie jest wysoki poziom życia i jakość, gdzie co drugi dzień jest Boże Narodzenie i dostaje się wspaniałe GRY od wujka Spencera.

Zazdrość? bezradność? niewłaściwa konsola na komunię? wieczne dymanie przez Kaza? brak gier na plejkurwie 720p? 

Takie są fakty, na pocieszenie $ony rzuciło wam nowe rajstopy na święta do spodermaana xD

Opublikowano

Xbox, cudowna konsola, daje fanom czas na ogranie danego exa. Ale szczerze czuję że większość już ograła tego Halo Wars 2, więc przydałby się w końcu nowy tytuł.

Opublikowano
17 minut temu, Figaro napisał:

PS4, cudowna konsola, daje fanom czas na ogranie danego exa. Ale szczerze czuję że większość już ograła tego Spodermana, więc przydałby się w końcu nowy tytuł.

no też myślę że przydałoby się coś nowego. Bądźmy szczerzy, nowy strój do Spodermana to za mało aby wypełnić półroczną lukę wydawniczą. No ale może na E3 coś zapowiedzą.... oh wait 

Opublikowano

Klapy jakie ściśnięte macice xd strój do Spidermana wybłagany na kolanach jak tania dziwka się nie podoba? 

Hellblade w 4k za friko a klapy czekaly aż będzie pudełko żeby potem oyebac gierkę :kaz:

To są te detale

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Hellblade w 4k za friko a klapy czekaly aż będzie pudełko żeby potem oyebac gierkę :kaz:

Czekaja na remaster w 2019.

Opublikowano

ośmieszacie się chłopaki ;)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

ośmieszacie się chłopaki ;)

No co tam papciokratos będzie grane na smiecstacji? Forcik?

Opublikowano

wbijam platyne w mesjaszu przecież a potem residencik, pozdro 

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Przeciez Mutant YZ jest krotkie dla niebieskiego podniebienia.

Opublikowano

:dynia: podróba xcom na 5h? Tylko xboty mogą się jarać takimi crapami

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Super exy :ragus:

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Klapy jakie ściśnięte macice xd strój do Spidermana wybłagany na kolanach jak tania dziwka się nie podoba? 

To są te detale

Hellblade xd No jak ktoś lubi nudne gierki to może się spodobać

Opublikowano

No i jutro lecę po Xboksika przez tego @raven_raven

Jak sprawdziłem sobie listę gier w XGP I EA Access, które chciałbym chociaż sprawdzić to ło jezu Helena mam zawał. :obama:

Opublikowano
30 minut temu, Yakubu napisał:

Hellblade xd No jak ktoś lubi nudne gierki to może się spodobać

No taki lepszy God of war

Opublikowano

Jak się bieda rzuca na tego Xboxa z powodu darmowych gier.

Chcesz darmówki, leć po xboxa. Chcesz jakość, która kosztuje, leć po PlayStation 4.

Opublikowano

czy na forum jest obecnie bardziej żałosna jednostka niż Figaro zgrywający mecenasa gejmingu? 

Opublikowano
22 minuty temu, suteq napisał:

No i jutro lecę po Xboksika przez tego @raven_raven

Jak sprawdziłem sobie listę gier w XGP I EA Access, które chciałbym chociaż sprawdzić to ło jezu Helena mam zawał. :obama:

Kox?

Opublikowano
9 minut temu, Figaro napisał:

Chcesz darmówki, leć po xboxa. Chcesz jakość, która kosztuje, leć po PlayStation 4.

No PlayStation 4 PRO to jest dopiero jakość psycholu :dynia: 

Już pamiętam czemu było tak spokojnie jak miałeś bana: po prostu jeden Mendrek w tym temacie wystarczy.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

A jak inaczej nazwać kupowanie konsoli "bo 100 gier za darmo"? Ja na szczęście zarabiam 2100 netto więc co miesiąc starczy na nowego exa od Sony.

Opublikowano

Trzeba przyznać że figaro ma talent we wprowadzaniu masowej histerii wśród botów 

Opublikowano

trzeba przyznać, że nie ma drugiego takiego matoła jak Figaro. Wygardzany przez botów, opluty przez fagów, przygarnięty przez klapów, które jeszcze nie wiedzą z kim mają do czynienia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.