Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No raczej nie kaszana pokroju Horizon Zero Dawn. :) 

Idz pograć w piratów też jakiś zostali docenieni na świecie, wygrali jakiś ranking.

A nie sorry to był ranking najgorszych śmieci 2018. 

Edytowane przez Observer

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

God of war xDdddddd

Opublikowano

Klapy standardowo bez wymagań wiec wystarczy graficzka, eksik i jest jaranko mocno :) Za rok kolejny open World action adventure z elementami RPG i klapy dalej będą żarły te gów.no udając jak im wspaniale.

Koneserzy januszowej rozrywki :)

Opublikowano

Klapy grają w najwyżej oceniane gry generacji, w gry roku... klapy bez wymagań. 

Boty i te ich martwe, szare komórki. 

Opublikowano

Fajnie, jakby oceny cokolwiek w dzisiejsze branży znaczyły. Heh, śmieszna afirmacja bo wiesz doskonale że dzisiejszy game Design jest zepsuty do szpiku kości, a największe ilości open-worldowego raka dostarczają AAA na PS4. :) Z reszta nie dziwi mnie sprzedaż tytułów na wyłączność na PS4 skoro gracze preferują niewymagającą, prowadzoną po sznurku rozrywkę.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Niesamowite jest to Playstation.

Kto by pomyślał, że konsola może aż tak dominować. W segmencie gier, w segmencie VR, w segmencie community.

Xbox za to ma u  s  ł  u  g  i.

Opublikowano

w segmencie dzbany tez calkowita dominacja niebieskich 

Opublikowano

Może w rzeczywistości gdzie daddy i czezary się wywalili o ten głupi ryj.

Opublikowano

Niesamowite jak chvjowe jest Plejstejszyn. Mam wszystko co możliwe na te sprzęty i jedyne co mnie kręci to możliwość zakupu pierwszego Silent Hilla na Vite. Wspaniały ekosystem qrwo.

Opublikowano
8 minut temu, Observer napisał:

Idz pograć w piratów też jakiś zostali docenieni na świecie, wygrali jakiś ranking.

no zostali :) 

https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-12-21-games-of-the-year-2018

tutaj i w kilku innych miejscach

Nigdy nie zrozumiem tego bólu d.upy o Piratów, to nigdy nie miała aspiracje wygrywać z God of War czy RDR2. Ale ma wystarczająco dużo fanów i sprzedała się w wystarczającej ilości by Rare było zadowolone, a gra była rozwijana. Jeśli wam się nie podoba, to spoko. Grajcie sobie w coś innego, minęło 9 miesięcy na pewno coś się znajdzie, nawet na Xboxie One ;)  

Zresztą Pani Spephanie wyjaśnia

ehh ci gracze

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:
42 minuty temu, Square napisał:

A co miało wygrać, kolejne nudne GTA tylko, że na Dzikim Zachodzie?

No raczej nie kaszana pokroju Horizon Zero Dawn. :) 

Chyba prawda skoro z automatu próbujesz obrazić moje GOTY 2017.

Nie wiem czemu PlayStation generuje tyle nienawiści wśród xbotów, przecież podobno mają na swojej platformie to czego dusza zapragnie.

Opublikowano
4 minuty temu, hav7n napisał:

w segmencie dzbany tez calkowita dominacja niebieskich 

Bzdura, w tym roku Ficus/Daddy smialo podniesli rekawice:nosacz3: Musze sie bardziej starac w tym roku, bo konkurencja nie spi.

8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

śmieszna afirmacja bo wiesz doskonale że dzisiejszy game Design jest zepsuty do szpiku kości, a największe ilości open-worldowego raka dostarczają AAA na PS4. :) 

Huh ? GoW to semi open world, Spidey OK no ciezko raczej zrobic to inaczej, ale Detroit, gierki na VR to zadne open worldy.

Opublikowano

Za każdym razem śmieje się z semi open world. 

Opublikowano
5 minut temu, Square napisał:

Nie wiem czemu PlayStation generuje tyle nienawiści wśród xbotów

zazdrość generuje złość.

Opublikowano
6 minut temu, Figaro napisał:

zazdrość generuje złość.

aha w takim razie już wiem skąd ta nienawiść do niektórych gier :) 

Edytowane przez oni

Opublikowano
20 minut temu, Figaro napisał:

Może w rzeczywistości gdzie daddy i czezary się wywalili o ten głupi ryj.

g4PouRk.gif

Do mnie mówisz dzbanie?

Opublikowano
10 minut temu, Square napisał:

Chyba prawda skoro z automatu próbujesz obrazić moje GOTY 2017.

Nie wiem czemu PlayStation generuje tyle nienawiści wśród xbotów, przecież podobno mają na swojej platformie to czego dusza zapragnie.

Stary te twoje milion godzin w Horizon Zero Dawn, to jest coś nie normalnego. 

Przecież ta gierka to jest kulawy mix Far Cry, Assassins Creed trochę pożyczyli z wiedźmina i masz HZD. Fakt przeciwnicy są oryginalni, ale reszta idź Pan w uj. Typowe ubigame, nawet bardziej typowa niż te Ubisoftu xD

Fabuła, postaci, gameplay? A na co to kumu? Jest G R A F I K A i są cyber dinozaury.  Chociaż ta grafika to już  nawet nie jest top 5 tej generacji. 

Przeszedłem w bólach a uwierz mi, że lubię open worldy i zdecydowanie lepiej bawiłem się w Assassin's Creed Orgins. 

Opublikowano
7 minut temu, oni napisał:

Tylko ze to nie jest żaden branżowy ranking tylko opinia jednego xbota piszacego bloga na wordpressie. Zresztą poniżej jest tytuł gry roku dla Spidermana xD

A opinia jakieś prezenterki telewizyjnej z australii pani Penisxson która płacze że jej gierke obrazajo to przepraszam ma być wyznacznik czego za przeproszeniem? Może wklej jeszcze opinie murarza z portugalii albo motorniczego z turcji skoro tak daleko musisz szukac kogos kto nie szydzi z xboxa.

Opublikowano

Wszystkie obozy gardzą figarem, to jest tutaj najważniejsze. :sapek:

Opublikowano
4 minuty temu, oni napisał:

aha w takim razie już wiem skąd ta nienawiść do niektórych gier :) 

Sea of Thieves największym rozczarowaniem roku wśród niebieskich karaluchów. :pawel:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Chris ogarnij polski i posty misiek.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Powtarzam raz jeszcze. GOTY gierka na PlayStation 4 jest tylko jedna, a imię jej Bloodborne. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Sea of Thieves największym rozczarowaniem roku wśród niebieskich karaluchów. :pawel:

Nie tylko, bo u samego legendarnego pirata też rozczarowanko. :v

Edytowane przez Gość

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Fajnie, Smash w trzy dni wyprzedził te dwa 'hity' od Sony gdzie switch nie ma nawet połowy instal base PS4. 

No lykaja ten ciulowy remaster jak pelikany co pan zrobisz nic pan nie zrobisz.

Fallout76 tez dobrze schodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.