Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Observer napisał:

Tylko ze to nie jest żaden branżowy ranking tylko opinia jednego xbota piszacego bloga na wordpressie. Zresztą poniżej jest tytuł gry roku dla Spidermana xD

no chyba na tym polega wybieranie gry roku że  każdy (np redakto) wybiera głosuje na to co sam uważa za najlepszą grę. Ewentualnie robi się plebiscyt popularność popularności jak na TGA gdzie głosami 10-latków wygrywa Fortnite. Nie ma żadnego ustawy czy dyrektywy określającej dlaczego opinia IGN ma być ważniejsza od innych, przykro mi. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
8 minut temu, chris85 napisał:

Fabuła, postaci, gameplay? 

Gameplay jest przyjemny, historia duzo lepsza niz sie kazdy spodziewal przed premiera, postaci nie sa wybitne ale rzetelnie zrobionie. Nieco odpychaja dretwe cut scenki przy poznawaniu historii ale zadnej tragedii w tych miejscach nie ma.

Opublikowano

Fallouta 76 już dodają do paluszków w biedronce.

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, chris85 napisał:
33 minuty temu, Square napisał:

Chyba prawda skoro z automatu próbujesz obrazić moje GOTY 2017.

Nie wiem czemu PlayStation generuje tyle nienawiści wśród xbotów, przecież podobno mają na swojej platformie to czego dusza zapragnie.

Stary te twoje milion godzin w Horizon Zero Dawn, to jest coś nie normalnego. 

Przecież ta gierka to jest kulawy mix Far Cry, Assassins Creed trochę pożyczyli z wiedźmina i masz HZD. Fakt przeciwnicy są oryginalni, ale reszta idź Pan w uj. Typowe ubigame, nawet bardziej typowa niż te Ubisoftu xD

Fabuła, postaci, gameplay? A na co to kumu? Jest G R A F I K A i są cyber dinozaury.  Chociaż ta grafika to już  nawet nie jest top 5 tej generacji. 

Przeszedłem w bólach a uwierz mi, że lubię open worldy i zdecydowanie lepiej bawiłem się w Assassin's Creed Orgins. 

Ale czekaj, czy Ty właśnie próbujesz mi wmówić, że nie mam prawa cieszyć się tym tytułem?

Tobie się nie podobało? Spoko, nie musisz mi się tłumaczyć, bo mam wywalone na opinie innych i gram w to co lubię.

Opublikowano
32 minuty temu, Observer napisał:

A opinia jakieś prezenterki telewizyjnej z australii pani Penisxson która płacze że jej gierke obrazajo to przepraszam ma być wyznacznik czego za przeproszeniem? Może wklej jeszcze opinie murarza z portugalii albo motorniczego z turcji skoro tak daleko musisz szukac kogos kto nie szydzi z xboxa.

mogę wkleić jeszcze opinie szefa Gearboxu  (twórcę Borderlands)

https://www.vg247.com/2018/12/20/best-games-2018-developers-artists-actors-writers-directors/

to też random czy już się liczy? 

Nie mam problemu z tym że dla zdecydowanej większości gra roku to God of War, RDR2, Asasyn czy Spiderman, ale to tylko opinie i są też ludzie którym spodobały się inne gry, a zachowujesz się tak jakbym próbował ci podważyć jakąś objawioną i jedyną prawdę.

Edytowane przez oni

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No, w 2k18 ludzi nie stać na więcej niż jedna platformę. :pawel:

dzbany

Wyjaśnienie całego cw

Opublikowano

Asax po co ty becetowi odpisujesz?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
10 minut temu, Square napisał:

Ale czekaj, czy Ty właśnie próbujesz mi wmówić, że nie mam prawa cieszyć się tym tytułem?

Esencja botow w CW od kilku lat juz. Swojego nie maja, to sie dopyerdalaja do innych i zagladaja w talerz psy ogrodnika.

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

Asax po co ty becetowi odpisujesz?

ciągle zapominam że to miejsce gdzie nie obowiązują zasady zdrowego rozsądku. W swojej naiwności i głupocie daje się baitować i próbuje niektórym przemówić do rozumu :( już odpływam 

Opublikowano
57 minut temu, Figaro napisał:

zazdrość generuje złość.

Jak można zazdrościć czegoś co się posiada ? Ogarnij dauna.

Opublikowano

Dziennikarstwo oparte na opiniach znajomych:yao:

WOJTEK RATUJ

Opublikowano
5 godzin temu, Pupcio napisał:

Muchy ciągnie do guwna :)

Pssst sam dałeś GOW 9- w ostatnio ukończyłem :)

Opublikowano
Teraz, nobody napisał:

Pssst sam dałeś GOW 9- w ostatnio ukończyłem :)

Autyzm :) 

Opublikowano

Pisałem o smashu a nie gowie :) figaro wciął się między post.

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

Papcio wyjaśnił dlaczego tyle PS4 się sprzedało :)

Opublikowano

Jaki ból dupy że ps4 dominuje jak za czasów ps2 :nosacz3:

Opublikowano

Szkoda, że gier brak :) 

Opublikowano

Ale to ta druga konsola cierpi na brak gier :) a nie sorki macie rocket league przecież ;) 

Opublikowano
20 minut temu, Pupcio napisał:

Ale to ta druga konsola cierpi na brak gier :) a nie sorki macie rocket league przecież ;) 

A co tam na smiecstacji? :)

Opublikowano

Ten niezręczny moment kiedy nawet szef studia Microsoftu Coalition i szef studia Playground Studios uważają God of War za najlepszą grę roku :(

Rod Fergusson is the studio head of The Coalition which is currently working on Gears of War 5.
  1. God of War
  2. Monster Hunter: World
  3. Forza Horizon 4
  4. Red Dead Redemption II
  5. Beat Saber
Ralph Fulton is the creative director at Playground Games, which released Forza Horizon 4 this year.
  1. God of War
  2. Dead Cells
  3. Spider-man
  4. Clash Royale
  5. Sea of Thieves

Opublikowano

CO ONI BĘDĄ SWOJE GRY WYBIERAĆ

Opublikowano

Przynajmniej sa uczciwi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.