Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

To się nazywa pluralizm chłopaki ;)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Nieźle sony posmarowalo. Wygląda że tylko do części forumka przelewy nie dotarły :obama:

Opublikowano
14 minut temu, Figaro napisał:

to się nazwa beka z tego zielonego śmiecia które trzymasz pod tv

7 minut temu, Plugawy napisał:

Je.bac zielonego gnoma zawsze i wszedzie.

Nie wiem czemu Xbox generuje tyle nienawiści wśród fanbojow Sony, przecież podobno mają na swojej platformie to czego dusza zapragnie.

Opublikowano

Jak dla mnie jest to po prostu gardzenie biedą w bardzo wulgarny sposób. Nic więcej.

Opublikowano

My tylko nazywamy rzeczy po imieniu mausie :)

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

My tylko nazywamy rzeczy po imieniu mausie :)

Ja tylko sie smieje z podwojnych standardow Square. :)

Opublikowano

całkiem ok zrobion topka

jest nawet sławna Mysz z VR :) 

Opublikowano

Włączyłem FH4 na chwilę i rozegrałem wstępniak. Matko boska, cud świata i gra życia. :obama: 

Dla niej samej warto było kupić to pudełko, a najlepsze jest to, że plejstejszynowcy nigdy nie dostaną tak znakomitej ścigałki bo sony nie umie w gierki. :) 

Opublikowano

klapy? 

Opublikowano
23 minuty temu, suteq napisał:

Włączyłem FH4 na chwilę i rozegrałem wstępniak. Matko boska, cud świata i gra życia. :obama: 

Dla niej samej warto było kupić to pudełko, a najlepsze jest to, że plejstejszynowcy nigdy nie dostaną tak znakomitej ścigałki bo sony nie umie w gierki. :) 

To ta gra zalana mikrotransakcjami, gdzie połowa gry jest zamknięta paywallem?

Wolę Drivecluba.

Opublikowano

wolisz bo nie masz wyjścia :) 

Opublikowano

FH4 przez jakiś czas wydawała mi się nawet spoko giereczką, ale później wyszło guwno dla daunów 2/10, więc miłego grania. Pewnie się spodoba

Opublikowano

ale morde to ty zamknij bezguście :) 

Opublikowano
6 minut temu, Figaro napisał:

To ta gra zalana mikrotransakcjami, gdzie połowa gry jest zamknięta paywallem? 

Cytat

Previous Forza games had a system of ‘paid tokens’ to unlock cars and other features, which were microtransactions under another name. Fortunately, these were not included in the last game Forza Motorsport 7, and it has been confirmed that they will not feature in Forza Horizon 4 either. In other words, there are no microtransactions in Forza Horizon 4.

Cytat

Tokens were last seen in Forza Horizon 3, and Forza Motorsport 7 skipped them altogether. Luckily, Microsoft is sticking to that plan with Forza Horizon 4. No premium currency, Tokens included, is available in Forza Horizon 4.

Czy ktoś da temu robakowi yebanemu bana za pisanie bzdur? CW to CW ale są granice.

Opublikowano

Ale są inne chuyowe praktyki, o których czytałem. Do tego przewijanie czasu, brak jakiejkolwiek potrzeby wygrywania wyścigów, no żeby tylko fan xboxa się nie zdenerwował. Na moje dokładne oko, FH4 można spuścić w publicznej ubikacji. 

PS. Dawaj źródła linków, CW to CW, ale są granice.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Rozumiem że ograłeś gierke Figaro? I o jej problemach wypowiadasz się z własnego doświadczenia? :)

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Rozumiem że kupiles xboxa Figaro? I o jego problemach wypowiadasz się z własnego doświadczenia? :)

Opublikowano

Owszem, kupiłem Xboxa, kupiłem też Xboxa 360, a potem jak dobrze pamiętam w 2013 roku Xbox umarł, ten śmieć.

Opublikowano

Master Chief to najlepsza postać stworzona pod skrzydłami MS, szkoda, że umarła wraz z trójeczką. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.