Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

A co tam ostatnio na blaszydle ukazało się skillowego w tym gatunku pomijając rzecz jasna Quake a z ery mezozoicznej?

No na e3 pokazali jak sie robi gierki na jedyną słuszną platformę. Nie widziales? 

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

(pipi)owy ten film, bo ziomeczek nie ogarnia że ktoś może mieć inny gust i bawić się przy grach których on nie lubi.

no mendrek jest znany z tego że nie ogrania. No i z opisywania czegoś czego nawet nie spróbował. Prawilnie przypominam

https://www.ppe.pl/blog/38/4484/mendrkownia-vol-4-master-chief-czyli-kto-.html

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

(pipi)owy ten film, bo ziomeczek nie ogarnia 

No świetny jest ten film xD 

Ori łeee nie, Sunset nie, Dead Rising 3 nie, Halo nie, Gears of War nie, Forza nie, Forza Horizon nie ok. To ma sens. 

Opublikowano
3 godziny temu, Czezare napisał:

A co tam ostatnio na blaszydle ukazało się skillowego w tym gatunku pomijając rzecz jasna Quake a z ery mezozoicznej?

PUBG i Fortnite

Opublikowano

Spencer:

Cytat

"The last thing I'll say, it's not like we're done. The support we're getting from Microsoft to go be a leader in the games industry, they understand how important content is. Obviously they gave us the ability to go and add 5 new studios, and we're not done there. We're talking to teams all the time because we know that first-party capability is so critical."

Edytowane przez oni

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

(pipi)owy ten film, bo ziomeczek nie ogarnia że ktoś może mieć inny gust i bawić się przy grach których on nie lubi.

Brawo, właśnie sklasyfikowałeś jakieś 99% osób aktywnych we wszystkich CW, a ostatnio to w większości tematów na forum.

Opublikowano

Już mi się nie chce po raz enty tłumaczyć tego, że Master Chief nigdy nie będzie czymś więcej niż materiałem na figurkę typu Action Man. Chociaż jak sobie myślę, to taki He-Man miał więcej osobowości niż pogromca laserowych krasnali. Jak chcesz głębokich rozkmin, dojrzałych fabuł i rozbudowanych charakterów - kupujesz PS4. Jak chcesz pompatyczno-slapstickowych klimatów, scenariuszy pisanych na twitterze i bohaterów jak z reklam telewizyjnych - wybierasz xboxa i dziękujesz mamie oraz tacie za ten prezent ;)

Opublikowano

No nie wiem, nie wiem. To zielone karakany są w zasadzie już tylko folklorem w naszej społeczności. Każdy normalny gracz uznał, że najlepszą konsolą jest PS4, albo alternatywnie dla niektórych może być też Switch (ale jesteśmy tolerancyjni i uznajemy ich równe prawa) ;)

Opublikowano
7 godzin temu, Yakubu napisał:

PUBG i Fortnite

IJLZyDX.gif

Opublikowano

Mędrek piewca Saints Row 3 i Overwatch...

FehwZS5.gif

Opublikowano
W dniu 17.07.2018 o 16:17, oni napisał:

Spencer<cytat>

Fajnie, ze wreszcie zrozumial, ze prawdziwym rudymentem konsoli jest line up first party.Zobaczymy, co konkurencja na to.

Odnosnie PC szambo, Valve zbanowalo prawie 100 tys. graczy w przeciagu..tygodnia. Chryste Panie.

Microsoft ? Niby podali ostatnio wyniki finansowe, ale pobili rekord w ogolnikach odnosnie segmentu konsolowego.

Mianowicie, na ten sytuacji Xboxa padlo 

Spoiler

jedno zdanie.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.