Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ty no nie, Reach też dawał radę. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
7 godzin temu, Figaro napisał:

Nie grałem

Idealny podpis nad Figarowy avatar

Opublikowano
15 godzin temu, ASX napisał:

całkiem ok zrobion topka

Zgadzam sie, tylko jakies Sea of Thieves,Celeste z dupy :)

Opublikowano
4 godziny temu, hav7n napisał:

Idealny podpis nad Figarowy avatar

Mi bardziej pod jego avatarem pasuje "Martwica Mozgu".

Edytowane przez Gość

Opublikowano
19 godzin temu, ASX napisał:

całkiem ok zrobion topka

jest nawet sławna Mysz z VR :) 

Do tego Mysz VR lepsza niż Forza 4, 3 exy na Playstation w Top10 i nic na Xboxa, do tego kolejny raz pierwsze miejsce dla God Of War. Zdecydowanie dobra topka, dobrze pokazuje dominacje Sony wiekszą niż za czasów ps2.

Opublikowano

Wcale się nie dziwię, że Polygonu już dawno nikt nie bierze na poważnie. :)

Opublikowano

Do tego Mysz VR lepsza niż Forza 4, 3 exy na Playstation w Top10 i nic na Xboxa, do tego kolejny raz pierwsze miejsce dla God Of War. Zdecydowanie dobra topka, dobrze pokazuje dominacje Sony wiekszą niż za czasów ps2.
Bardziej chodziło mi o to że fajnie to zmontowano, ale ciesze się że podoba ci się ranking;)
Opublikowano
12 minut temu, suteq napisał:

Wcale się nie dziwię, że Polygonu już dawno nikt nie bierze na poważnie. :)

Przecież to twój kolega z zielonego obozu wkleił, więc ktoś bierze. 

Opublikowano

Mnie najbardziej bawi, jak klapy na meta zaniżają specjalnie gry tylko na xboxa. To jest dopiero zazdrość. :)

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego boty, klapy, i fagasy.

HighlevelBlackAlligatorgar-size_restrict

Gears-of-War-4-Beta.gif

tenor.gif?itemid=3542380

Użytkownikom maszyn do pisania i przeglądarek internetowych nic nie życzę bo chanukę już mieli. 

qoxdsuckc4y01.gif

Opublikowano

Jako, że dziś ten dzień w którym posiadacze Xboxów przemawiają ludzkim głosem, to życzę im z całego serca jakiś fajnych gier najlepiej na wyłączność, nawet choćby w połowie tak dobrych jak te na PlayStation (i żeby przy okazji dojeżdżały do 70 na MC).

Posiadaczom Switcha oczywiście więcej tak fajnych remasterów, bo Wii U zasługiwało na wiele większą uwagę i szkoda by było jakby te gry umarły w czeluściach nicości i niewiedzy.

Posiadaczom PC życzę by pracowało się na nich dobrze i bez zwieszek, jak przystało na ich rolę w naszym świecie.

Posiadaczom PlayStation życzę tam samo udanego roku jak ostatnie lata.

Graczom ogólnie życzę abyście mieli czas ukończyć te wszystkie tytuły z kupki wstydu, nim nastanie dla was czas na nową generację. Wesołych świąd świąt! ;)

Opublikowano

Az sie musialem przejsc po pokoju.

Opublikowano

Mendrek jest niereformowalny i dalej będzie sobie wmawiał, że gra w sztosy, które są max średniakami. A reszta będzie patrzeć z politowaniem i wracać do świetnych gier bez względu na platformę. :)

Dobrych giereczek w 2019 mordeczki. :xboss:

Opublikowano

A dziekuje, syfilis w 2020 na pewno bedzie ciekawym doswiadczeniem.

Opublikowano

Wszystkiego nawzajem i pomyślnych wiatrów smile.gif

Opublikowano

https://gamerant.com/twitter-top-games-2018/

Cytat

Fans will not be surprised to know that it is Epic Games’ popular battle royale game, Fortnite, that takes the crown for most tweeted about video game in 2018, but there are a few surprises as well.
Fortnite
Call of Duty
Overwatch
Pokémon
EA Sports Madden NFL
NBA 2K
Super Mario
Super Smash Brothers
Splatoon
Grand Theft Auto

Znajdzcie jakaś gre na plejsmiecia :yakubu:

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego klapy, mam nadzieje ze Sony przygotuje konserwacje serwerów żebyście mogli w spokoju spędzić ten czas z rodziną :mocking:

A dla reszty graczy jak najwiecej gier!

Opublikowano

Oby Pan Kojima zrobił wam dobrą grę, bo o inne się nie martwie, wesołych ;)

Opublikowano

Od MGS3 się odfrędzluj :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.