Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
Godzinę temu, Observer napisał:

Przecież bot i pecetowiec to synonimy, nawet 'exy' mają wspólne.

U pecetowcow jest jeszcze kilka poziomow piekla nizej w postaci Dota2, League of Legends, Counter Strike i wlasnie tych wszystkich generic suvrival, ktore wymienilem.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
W dniu 18.12.2018 o 12:46, _Be_ napisał:

Ku,rwa słabo, ale na xboxie nikogo z moim ratingiem nie znajduje więc nie ma problemu XDDDDD

Godzinę temu, _Be_ napisał:

na rankingu gra się ch,ujowo bo jest mało graczy i łączy mnie z jakimiś turkami czy innymi patałachami z krasnodaru i połączenie jest ciulowe przez co gra się trochę na lagu co w tej grze zdecydowanie przeszkadza. 

To są wlasnie uroki grania na Xboxie - "gry za darmo, najlepszy pad, najlepsza usługa sieciowa, super Community", tylko nikt na tym nie gra xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

skąd te cytaty trajhardzie? 

Opublikowano
31 minut temu, _Be_ napisał:

2019 jest martwy 

xDDDDDDDDDDDD

(pipi)owa konsola to i gry martwe.

Opublikowano

Pes 2019 xdddddddddd

Opublikowano

@easye

Jak tam PES 2019 na PC?

Opublikowano

a to prawda izi od 2mc z szałem macicy ciągle płacze w temacie o te same gry na PC  xD  No cóż, złodzieja z lewymi kontami z chin ładnie to boli  ^^ 

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Podobno troche lepiej niz na Xboxie xD

o, a czemu nie grasz na PC?

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

a to prawda izi od 2mc z szałem macicy ciągle płacze w temacie o te same gry na PC  xD  No cóż, złodzieja z lewymi kontami z chin ładnie to boli  ^^ 

Prawda jak w mordę strzelił. Każdy ma pisdzie tę platformę drugiej kategorii, od graczy po wydawców, więc izi przychodzi płakać po tematach by zracjonalizować zakup szrota XDDD

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

o, a czemu nie grasz na PC?

Bo lepiej niz na Xboxie to nadal slabo xD

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Prawda jak w mordę strzelił. Każdy ma pisdzie tę platformę drugiej kategorii, od graczy po wydawców, więc izi przychodzi płakać po tematach by zracjonalizować zakup szrota XDDD

GP jako wyznacznik czegokolwiek to tylko na Podlasiu. Wejdz tam w profil i wylicz jakich gier z tego GP nie mam na innych platformach i daj znac co dobrego mnie ominelo xD Pośmiejemy sie razem!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wezyr czy oferta dla yebanych biedaków aka gejpass to jedyny as w rękawie ulańca Spencera?

Opublikowano

I brak ludzi do gry Online xD

nie ważne czy gra sportowa, czy czekanie aż wstanie Zeratul w Stanach by zebrać 6 osób w Destiny na Raid, czy pływający samotnie po oceanie Asax xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No tu się zgodzę, PC to taki Xbox w wielu grach. It does only single Player! 

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

I brak ludzi do gry Online xD

nie ważne czy gra sportowa, czy czekanie aż wstanie Zeratul w Stanach by zebrać 6 osób w Destiny na Raid, czy pływający samotnie po oceanie Asax xD

HiddenNecessaryCormorant-size_restricted

Opublikowano

Myślałem że może uda się to ukryć w tajemnicy, ale Spencer podaje nawet rękę do ludzi takich jak ty dzięki funkcji Looking for group

OoCXRk1.jpg

Gdzie ludzie tacy jak ty, którzy nie mają z kim grać, mogą znaleźć kompanów do grania. Mam nadzieje że to rozwiąże twój problem i wreszcie znajdziesz ludzi do grania, działa też na PC jak coś. 

Opublikowano

Koniec 2018 roku, a isis caly czas mysli ze brak ludzi do gry online to wina community, a nie jego dauna xd

Opublikowano

Moj dzien wczoraj. Wstalem, troche sie rozbudowalem w Kingdoms TC, pozniej pogralem w Hellblade i Below, potem gralismy z blubim w Ashen. Pozniej nas Hum zaprosil do Shadowa i gralismy coopa we czterech z blubim, humem i kubsonem. Na koniec sobie jeszcze troche przeszlysmy z bluberem w Ashen.

Dzis Spencer nam zakomunikowal, ze kolejne gry bedzie rozdawal w styczniu. 

Opublikowano

Co nie wejdę na xbox live to ktoś w coś gra i można dołączyć do gry. Ja sam wczoraj z kolegą 3 h w kingdom two crowns. A potem słyszałem że chłopaki na shadow warriora 2 się umawiali (nie moje klimaty więc nawet nie zgłaszałem się). Myslę że community i ilość chętnych do gry na podobnym poziomie co swego czasu jak grałem na ps4.

A co do argumentu game pass dla biedaków to to może i była prawda kilka miesięcy temu jak same starocie były w game pass. Teraz pełno gierek na premierę. Sam byłem  przeciwnikiem game pass bo wszystko orgywałem w okolicy premiery. Grudzień dał mi jednak kingdom, ashen i mutant year zero. Każdą bym pewnie kupił i ograł. A jedna z nich kosztuje tyle co game pass za pół roku :)

Opublikowano

easye coś ucichł. Być może dzięki mnie, wreszcie udało mu się znaleźć ludzi do gry. Nie ma za co easye i do usług :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.