Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
47 minut temu, Mojave napisał:

. Wstalem, troche sie rozbudowalem w Kingdoms TC

35 minut temu, blantman napisał:

Ja sam wczoraj z kolegą 3 h w kingdom two crowns.

Tak czytam w co grają te zielone gremliny, to sobie sprawdzam w necie, bo nie słyszałem.

_2461603.png

Mam nadzieję, że 4k na koxie?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
38 minut temu, ASX napisał:

easye coś ucichł. Być może dzięki mnie, wreszcie udało mu się znaleźć ludzi do gry. Nie ma za co easye i do usług :) 

Ja go nie rozumiem tak zachwalał PC a jednak wychodzi, że granie w PESa to tylko na PS4 :smutas: a przecież pisał, że jest 2 miliardy użytkowników komputerów :nosacz2:

Opublikowano

No i nadal brakuje ludzi do pływania lajba, też jestem w szoku. Powinni ten GP z Psn połączyć to miałbyś z kim grać! 

Opublikowano

widzę, że konsekwentnie lecisz full retard 

Opublikowano
45 minut temu, Figaro napisał:

Tak czytam w co grają te zielone gremliny, to sobie sprawdzam w necie, bo nie słyszałem.

_2461603.png

Mam nadzieję, że 4k na koxie?

1000000 x wolę za(pipi)istego indyka od

W dniu 23.12.2018 o 20:20, Figaro napisał:

Po 100 godzinach w Division, stwierdziłem, że sprawdzę inny tytuł Tom Clancyego. 

Gra się raczej nie umywa do Dywizji, ale jest zaskakująco przyjemna. Grafika rozwala (najlepsze draw distance jakie widziałem w życiu), klimat Boliwii też spoko. Chwilowo gram samemu, ale widać że przy piwie z kumplami na mikrofonie, zabawa musi być przednia. A jaka wczuwka gdy próbujesz wszystko robić ukradkiem. 

Idealna gra do piwka.

Opublikowano

Wolę realistyczne i poważne gry dla facetów po 30tce, a nie takie graficzki gdzie nawet to człowieka nie przypomina. 

Ciekawe co Twoja żona mówi, gdy cię nakrywa na takich gierkach? 

Opublikowano

stary ten twój trolink to jest poziom pinga i jego pracy w kfc

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

Wolę realistyczne i poważne gry dla facetów po 30tce, a nie takie graficzki gdzie nawet to człowieka nie przypomina. 

Ciekawe co Twoja żona mówi, gdy cię nakrywa na takich gierkach? 

tgiphy.gif

Opublikowano

Przecież Figaro gra w gierki Nintendo dla dzieci to co on piedoli teraz o grach dla 30latków xd

Opublikowano

Placz iziego, ze GP nie ma na PC to cos wspanialego.

IqcL.gif

Opublikowano
7 minut temu, Faka napisał:

Przecież Figaro gra w gierki Nintendo dla dzieci to co on piedoli teraz o grach dla 30latków xd

No grałem kiedyś. Ale nic nawet nie piszę w działach Nintendo. Posprzedawałem Wii U itd. Wydoroślałem z zielonych kostiumów. Kiedyś z tym walczyłem, dziś przyznaję - Nintendo jest dla dzieci.

Opublikowano

Mieliscie racje, ten figaro to niezły gupek

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To że zostało Ci tylko PlayStation nie oznacza że od razu musisz iść w full dzban mode.

On juz tam jest.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja rowniez mam taka nadzieje. Niech to szybko zdechnie.

Opublikowano

Jak się na mnie rzucili bo obrażam zielone kubraczki i rzucam prawdą. Najlepszy jest milan, co to przez ostatnie 30 lat ssał z cycka Sony, żeby tylko w ostatnim roku, w okolicznościach kryzysu średniego wieku nagle przerzucił się na kolorowe grzybki. I nagle zgrywa oświeconego. 

Opublikowano

Bardziej mi chodziło o  te teksty  ze wyrosłes z jakies konsoli, a jestes najgłupszym uzytkownikiem tego sezonu, nie klei się no.

Opublikowano
28 minut temu, Faka napisał:

Już nie gra bo żona kazała mu sprzedać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.