Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Mojave napisał:

Placz iziego, ze GP nie ma na PC to cos wspanialego.

MS planuje znaczne rozbudowanie uslugi na PC, poki co sa tylko gry PA.

Smutne i zalosne jest, ze teraz argumentem jest wieksza ilosc ochlapow rzucanych przez wydawce na jednej, a nie innej platformie.

4 minuty temu, suteq napisał:

Już nie gra bo żona kazała mu sprzedać :)

A tak pieknie pisal na forumku.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
9 minut temu, aphromo napisał:

Smutne i zalosne jest, ze teraz argumentem jest wieksza ilosc ochlapow rzucanych przez wydawce na jednej, a nie innej platformie.

No rzeczywiście smutne i żałosne jest to że argumentem w CW jest większa biblioteka gier na jednej konsoli do ogrania za bezcen. 

Moglibyśmy rozmawiać o kartach graficznych, terafankach i grafice, ale od jakiegoś czasu to też niewygodny temat niestety :smutas:

Edytowane przez ASX

Opublikowano
2 godziny temu, Mojave napisał:

Moj dzien wczoraj. Wstalem, troche sie rozbudowalem w Kingdoms TC, pozniej pogralem w Hellblade i Below, potem gralismy z blubim w Ashen. Pozniej nas Hum zaprosil do Shadowa i gralismy coopa we czterech z blubim, humem i kubsonem. Na koniec sobie jeszcze troche przeszlysmy z bluberem w Ashen.

Dzis Spencer nam zakomunikowal, ze kolejne gry bedzie rozdawal w styczniu. 

A coś fajnego grałeś czy same guwna z gamepassa?

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

No rzeczywiście smutne i żałosne jest to że argumentem w CW jest większa biblioteka gier na jednej konsoli do ogrania za bezcen. 

Co dalej, co miesieczne porownania Plusa z Goldem, przeliczanie oferty na zlotowki, wyscigi na to kto wiecej przycebulil ?

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Co dalej, co miesieczne porownania Plusa z Goldem, przeliczanie oferty na zlotowki, wyscigi na to kto wiecej przycebulil ?

proponuje po prostu pisać o gierkac niezależnie od tego jak były ogrywane. GamePass jest po prostu świetną okazję do ogrywania wszystkich tych nowych gierek, nic dziwnego że go chwalą. 

Chyba powoli można przyznać że MS znowu dokonał rewolucji. Teraz tylko czekać aż inni skopiują ten pomysł w przyszłej generacji :cool:

Opublikowano

Juz dawno temu pisalem, ze najwiekszym sukcesem Spencera bylo spozycjonowanie Xbox jako tanszego zamiennika. Botki zminusowaly, a teraz sami chetnie posluguja sie tym argumentem.

Hipokryzja, podwojne standardy i brak kregoslupa moralnego - taki ich obraz.

Teraz, ASX napisał:

Chyba powoli można przyznać że MS znowu dokonał rewolucji. 

Co ? Plus w czasach PS3 byl niezwykle podobny. Dajcie sobie na wstrzymanie juz.

Opublikowano

Pamiętacie jak jeszcze niedawno zielone golumy obrażały Mendrka, bo ogrywał tylko gry z Plusa? Który kosztował kilkakrotnie więcej od GP?

Ironiczne. Zastanawiające. Skłaniające do myślenia.

Opublikowano

AsX, jeżeli chodzi o abonamenty to pierwsze było EA, ich abonament także się mocno zmienił, obecnie chyba mają ponad 100 tytułów, w tym gry innych wydawców, często wrzucają coś na premierę. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

No jestem w stanie przyznać że pomysł EA był pierwszy. Ale oferta EA jest dosyć ograniczona gatunkowo i nie tak zróżnicowana w porównaniu do GP więc jeszcze długo będzie tylko suplementem. 

GamePassowi jest bliżej do rewolucji bo powoli zaczyna realnie zmieniać sposób w jaki wiele osób korzysta z konsoli. Przy bibliotece około 200 gier, wielu na premierę, comiesięcznej dostawie nowych, oferta ta staję się realną alternatywą dla wielu osób, od kupowania gier na własność. Widzą to chyba wszyscy, na pewno również Sony 

Takie jest moje zdanie :problem:

Edytowane przez ASX

Opublikowano
28 minut temu, Figaro napisał:

Pamiętacie jak jeszcze niedawno zielone golumy obrażały Mendrka, bo ogrywał tylko gry z Plusa? Który kosztował kilkakrotnie więcej od GP?

Ja pamietam jak miales bana. To bylo chyba najlepsze, co moglo CW spotkac. :)

Opublikowano
17 minut temu, ASX napisał:

Przy bibliotece około 200 gier, wielu na premierę, comiesięcznej dostawie nowych, oferta ta staję się realną alternatywą dla wielu osób, od kupowania gier na własność. Widzą to chyba wszyscy, na pewno również Sony 

E tam, w GP brak jest najwiekszych hitow na X1. Kupujesz abonament zeby ograc gierki ktorych nigdy bys nie kupil, taka prawda.

Sony dostrzeglo to lata temu z PS Plus, i rozwija ten model dystrybucji.

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

Afrumu juz pracuje na Bezbeka 2019. Czuje sie zagrozony przez figaro.

Opublikowano
48 minut temu, Figaro napisał:

Fantastyczny ten Xbox, nigdy nie musisz wydawać pieniędzy na gry.

Ty no to chyba idealna opcja dla ciebie nie? 

Opublikowano

Jakim cudem te klapy pokroju witka czy figaro daje radę wstać rano sami z łożka albo zjeść jedzenie łyżką bez pomocy mamy? No jak xD Przecież te gałgany porównują usługę w której masz ponad 100+ na dzień dobry, całą prawie biblioteke xboxa (porywającą wiem) premierowo dostajesz gierki pokroju Forzy Horizon 4, Ori 2 czy nowych Gearsów do tego takie crapy jak Sea of Thieves, State of Decay 2, Crackdown 3, Ashen, Below, prównują to do usługi, którą musisz opłacać żeby pograć po necie i dostaniesz STEEP xD a w czasach PS3 dostawaliscie roczne lub dwuroczne gierki pokroju Far Cry'a 3 ktore już wtedy dawno każdy ograł. 

Wy chyba nie rozumiecie tej ideii, że to nie jest game changer dla wielu bo często jest tak, że wchodzą do store'a to ja już nie mam czego kupić na te konsole bo większość mam, ale jak na day one wjezdza mi coś takiego jak Mutant, Hellblade w prawdziwym 4K (kupiłem to na PS4 ale takie rozmazane, że szkoda w ogole odpalać), Kingdom Two Crowns, Ashen czy Below na które bardzo długo czekałem ale w sumie nie widziałem co z tego wyjdzie to trzeba być niezłym prowo żeby chwalić plusa przy tym xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

reakcja klapów na GamePassa dzieli się na dwa rodzaje:

-"Sony już dawno to zrobiło!"

-"Sony nigdy tego nie zrobi!!!1"

Opublikowano

Idea jest taka sama. Grasz za darmo w gierki i już nie kupujesz tyle tytułów. Dokładnie to, z czego nabijaliście się z Mendrka przy każdej okazji.

Wszyscy jesteście Mendrkami w głębi serca. 

Opublikowano

Przeciez wszystkie gry typu RDR2 kupuje i bede kupowal na premiere.
Mi stara nie zabrania grac i nie wydaje rozkazow "sprzedaj nintendo". :usmiech:

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał:

Idea jest taka sama. Grasz za darmo w gierki i już nie kupujesz tyle tytułów. Dokładnie to, z czego nabijaliście się z Mendrka przy każdej okazji.

Wszyscy jesteście Mendrkami w głębi serca. 

Oczywiście bo ostatnio nie kupiłem Valkyrii Chronicles 4, Forzy Horizon 4, Red Dead Redemption 2, Night in the Woods, Monster Huntera Worlda czy Wipeouta Omegi :rotfl:

Opublikowano

Masz Monsterka? Daj znac, to jak sie skonczy Ashen, to pogramy. :usmiech:

Opublikowano

Figaro nie projektuj swoich odczuć na mnie czy innych botów, których znam, którzy wydali na gierki w zyciu wiecej niż ty kiedykolwiek i to przynajmniej nie na używki, z GP przynajmniej kasa idzie do devów, z twóich zakupów growych to by nikt nawet kota nie wyżywił a co dopiero mówić o przetrwaniu branży 

Teraz, Mojave napisał:

Masz Monsterka? Daj znac, to jak sie skonczy Ashen, to pogramy. :usmiech:

Mam akurat na PS4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.