Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

Fantastyczny ten Xbox, nigdy nie musisz wydawać pieniędzy na gry.

Na co? 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

MzUmOR3.jpg

Opublikowano

Ten uczuć gdy po kupieniu xboxa jedyne na co można dalej wydawać kasę to pady i abonamenty :frog:

Opublikowano

No ponoć wersja xboxowa monster hunter jest zyebana w stosunku do ps4, co te capcom to ja nie xd znaczy się opieram na df i ich testowaniu obu wersji na ps4/xo. Jedyny minus jaki jest, to qwa żadnego locka na 30 fps w 4k nie ma, a framerate to pływanie na łajbie z takim czymś.

Opublikowano
8 minut temu, teddy napisał:

Ten uczuć gdy po kupieniu xboxa jedyne na co można dalej wydawać kasę to pady i abonamenty :frog:

A na PS4 coś wychodzi w ogole? Bo nie było gier w sklepie ostatnio i musialem tak jak mówisz wydać 550zł na pada od xboxa bo mnie gotówka parzyła w ręce

7 minut temu, Faka napisał:

No ponoć wersja xboxowa monster hunter jest zyebana w stosunku do ps4, co te capcom to ja nie xd znaczy się opieram na df i ich testowaniu obu wersji na ps4/xo. Jedyny minus jaki jest, to qwa żadnego locka na 30 fps w 4k nie ma, a framerate to pływanie na łajbie z takim czymś.

Graphics-mode-Frame-rate-comparison_DF_M

yaya wiadomo zyebane, jedyne co jest zyebane to ta pseudokonsola 4k xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Na xo też nie ma 4k , a jeszcze mniejsza rozdzielczość jest :usmiech: i average fps wg df jest 43 fps na ps4, a 46 na xo, także to nie konsole tylko capcom.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Te 4K w Hellblade to jakiś nowy tryb w którym ta gierka nie jest nudnym i brzydkim guwnem?

Opublikowano

tenor.gif?itemid=12100688

Opublikowano
8 minut temu, Yakubu napisał:

Te 4K w Hellblade to jakiś nowy tryb w którym ta gierka nie jest nudnym i brzydkim guwnem?

No taki God of War z mniejszym budżetem, mam nadzieje, że następna gra NT będzie ciekawsza. 

Opublikowano

No tyle, że God of War jest goty 2018, a te Hellblade to takie trochę no nie wiem co tak słabo

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

No tyle, że God of War jest goty 2018, a te Hellblade to takie trochę no nie wiem co tak słabo

No ale przecież to właśnie Be napisał.

Opublikowano
58 minut temu, Figaro napisał:

Idea jest taka sama. Grasz za darmo w gierki i już nie kupujesz tyle tytułów. Dokładnie to, z czego nabijaliście się z Mendrka przy każdej okazji.

Wszyscy jesteście Mendrkami w głębi serca. 

XD

Boty od zawsze kupowali sporo gier na premierę a Karolek czekał dwa lata aż będą w plusie. No faktycznie ta sama sytuacja. :pawel:

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

XD

Boty od zawsze kupowali sporo gier na premierę

Tu się kochany sutciu muszę zgodzić, kupowali. Już nie muszą, bo Spencer zmendrkował swoich fanów.  

Opublikowano

Dalej kupują i to spokojnie więcej niż zatwardziałe klapy w postaci mendrka czy yetiego. :usmiech: 

Opublikowano

niebieskie robale coś tam majaczą o swojej społeczności  xD 

No wiadomo, fifka, bf, gta online i cod...filmik ma ponad rok, dzisiaj jedynie połowę tej listy zapełniłyby fortnajty.

Opublikowano

.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Najczęściej ogrywane gry w grudniu przez klapy? Naturalnie FIFA 19 i Call Of Duty BO4 . Obie ma się rozumieć w singlu.*

Dlaczego w singlu? Ano dlatego, że PSN najczęściej był w pozycji horyzontalnej, czyli leżał:yao:

* - Zapomniałem, że najnowszy CoD nie ma singla. No co za pechowe zwierzaki z tych klapów:yao:

Opublikowano
3 godziny temu, aphromo napisał:

Sony dostrzeglo to lata temu z PS Plus, i rozwija ten model dystrybucji

PS Plus = Games with Gold

PS Now = chuyowszy GamePass

Ty bez kitu nie widzisz różnicy między tymi serwisami cepie?

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

Jakim cudem te klapy pokroju witka czy figaro daje radę wstać rano sami z łożka albo zjeść jedzenie łyżką bez pomocy mamy?

Rozumiesz bardzo niewiele, to juz kazdy zauwazyl dawno temu.

Przecież te gałgany porównują usługę w której masz ponad 100+ na dzień dobry, całą prawie biblioteke xboxa (porywającą wiem) premierowo dostajesz gierki pokroju Forzy Horizon 4, Ori 2 czy nowych Gearsów do tego takie crapy jak Sea of Thieves, State of Decay 2, Crackdown 3, Ashen, Below, prównują to do usługi, którą musisz opłacać żeby pograć po necie i dostaniesz STEEP xD a w czasach PS3 dostawaliscie roczne lub dwuroczne gierki pokroju Far Cry'a 3 ktore już wtedy dawno każdy ograł. 

yyy,nie. W Gamepass zdecydowana wiekszosc to kasztany,albo gierki z 360. Hitowych gier jak na lekarstwo, i w zasadzie dopiero niedawno zaczely pojawiac sie w usludze. Nie, gry MS nie sa hitami na X1.

Plus w czasach PS3 dal nam m in. RDR, GriD, DmC,Crysis 3, MGS Revengeance, Demon Souls, U3,, Battlefield, Tomb Raidery, Mafia, Deus Ex, Vanguish, Dragons Dogma, i nie byl wymagany do korzystania z online. W tym roku Plus dal m in. BloodBorne, Destiny 2, Yakuza Kiwami, Mafia, Bound by Flame. W swietle powyzszego smialo moge porownywac Plusa z GP, zwlaszcza jesli wezme pod uwage znizki jakie oferuje. Jasne nieco boli paywall na online, ale co poradzic. Jedyne sensowne zastosowanie GP to sytuacja, w ktorej konsole kupuje osoba zupelnie nowa dla rynku.

Mam akurat na PS4

Ehhhh.....

11 minut temu, hav7n napisał:

PS Plus = Games with Gold

Niestety, ale dopiero od PS4.

Opublikowano
1 godzinę temu, Yakubu napisał:

Dominika z miniaturki bardzo wporząsiu, wspaniałe community :wub:

Szybki edit, ale nie za szybki. xd

Mam nadzieje ze pan Dominik doceni ten komplement. :cool:

Opublikowano
40 minut temu, Czezare napisał:

Najczęściej ogrywane gry w grudniu przez klapy? Naturalnie FIFA 19 i Call Of Duty BO4 . Obie ma się rozumieć w singlu.*

Dlaczego w singlu? Ano dlatego, że PSN najczęściej był w pozycji horyzontalnej, czyli leżał:yao:

* - Zapomniałem, że najnowszy CoD nie ma singla. No co za pechowe zwierzaki z tych klapów:yao:

Czyli jednak PSN nie leżał? :)

Opublikowano

Witold dalej brnie w to porównanie Plusa do GamePassa xDDDD

Nigdy się nie zmieniaj chopie :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.