Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
52 minuty temu, ASX napisał:

Nigdy się nie zmieniaj chopie :dynia:

Oczywiscie, botom byloby wybitnie na reke nie uwzgledniac Plusa w czasach PS3, lub udawac ze GP to nie sa w wiekszosci (pipi), niestety nie ma tak latwo;) Juz sie pojawilo (pipi)onko o rewolucji MS xDDDDDDDDD

Nie ma w jezykach ludzkich slow, ktore oddalyby jak bardzo gardze botami.

Sorry koledzy, ale fakty sa rzecza swieta.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
19 minut temu, aphromo napisał:

Oczywiscie, botom byloby wybitnie na reke nie uwzgledniac Plusa w czasach PS3, lub udawac ze GP to nie sa w wiekszosci (pipi, niestety nie ma tak latwo;) Juz sie pojawilo (pipi)onko o rewolucji MS xDDDDDDDDD

Nie ma w jezykach ludzkich slow, ktore oddalyby jak bardzo gardze botami.

Sorry koledzy, ale fakty sa rzecza swieta.

żeby chociaż w plusie było 5 tak dobrych gier jak w game passie to mógłbyś tym wojować ale tak to beka

no i ps3 to poprzednia generacja więc kogo obchodzi ten stary szrot? 

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

żeby chociaż w plusie było 5 tak dobrych gier jak w game passie to mógłbyś tym wojować ale tak to beka

no i ps3 to poprzednia generacja więc kogo obchodzi ten stary szrot? 

Dokładnie liczy się tu i teraz.

Opublikowano

A to za PS3 dawali wszystkie exy do pobrania z plusa i ponad 200 gier?

Opublikowano
5 minut temu, suteq napisał:

Tylko w tym roku bylo 5 tak dobrych gier.

1 minutę temu, hav7n napisał:

A to za PS3 dawali wszystkie exy do pobrania z plusa i ponad 200 gier?

Ilosc exow byla spora, U3, DS,Ratchet, Journey, Yakuzy, Twisted Metal, GoW Ascension, Unfinished Swan ( mesjasz:obama: pamietam jakby to bylo wczoraj ) itp.

A ile gier bylo lacznie ? Nie chce mi sie tego liczyc, ale obecnie jest lacznie 624 pozycji.

Opublikowano

624 pozycji z czego pewnie z 50 dobrych, a trzeba było na to wydać kilka stówek, poza tym to dalej ps3 które nikogo :pawel:

a w GP? 40zł piękny kawalarze albo symboliczna ZŁOTÓWECZKA i masz ponad 100 gierek z czego spokojnie 50 dobrych

dziękuję Pan Spencer :banderas: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A dobrze czytałem, że w GP mogą usuwać sobie gierki do woli, nawet jak już masz w bibliotece i dalej opłacasz tę u s ł u g ę?

Opublikowano
Ilosc exow byla spora, U3, DS,Ratchet, Journey, Yakuzy, Twisted Metal, GoW Ascension, Unfinished Swan ( mesjasz:obama: pamietam jakby to bylo wczoraj ) itp.
A ile gier bylo lacznie ? Nie chce mi sie tego liczyc, ale obecnie jest lacznie 624 pozycji.
Brzmi jak spoko oferta. Gdzie mogę opłacić plusa, aby zdobyć dostęp do tych gier?
Opublikowano
6 minut temu, Figaro napisał:

A dobrze czytałem, że w GP mogą usuwać sobie gierki do woli, nawet jak już masz w bibliotece i dalej opłacasz tę u s ł u g ę?

No coś jak Netflix gałganie

Opublikowano

Aha, czyli jest to jeszcze gorsze od Plusa. Granie za darmo i granie na wyścig, byle by przed usunięciem xDDD 

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:
17 minut temu, aphromo napisał:

Brzmi jak spoko oferta. Gdzie mogę opłacić plusa, aby zdobyć dostęp do tych gier?

Ty? Nigdzie. Nie dla psa, dla pana to. Oferta tylko dla fanów Playstation od zawsze na zawsze. 624 gry, co miesiąc dochodzą nowe, a stare nie znikają co miesiąc z bazy do ogrania jak w gamepassie.

https://www.trueachievements.com/n35223/seven-games-leaving-xbox-game-pass-at-the-end-of-november-2018

https://www.trueachievements.com/n35712/seven-games-leaving-xbox-game-pass-at-the-end-of-december-2018

https://www.trueachievements.com/n34825/update-five-titles-leaving-xbox-game-pass-at-the-end-of-october-2018

https://www.trueachievements.com/n34010/seven-titles-leaving-xbox-game-pass-on-august-31st-2018

Śpieszcie się ogrywać gierki za które z a p ł a c i l i ś c i e, tak szybko wam je spencer zabiera.

Opublikowano

624 gry, które nie istnieją, no super deal :pawel: 

Opublikowano

By miec dostep do 624 pozycji w ps plusie na chwile obecna trzeba bylo oplacac plusa od poczatku czyli 2010 roku, wydac 1600pln na to i miec co najmniej 3 systemy bo plejsztejszyn nie potrafi w wsteczna kompatybilnosc wiec majac ps4 na chyu mi gierki z vity czy ps3

By na xboxie miec dostęp na chwile obecna do 200 tytulow, z ktorych kazdy zadziała na xone potrzebuje 1kuvva polski zloty, JEDEN

Dlatego tez chrzesniak za pare dni bedzie miec xone zamiast ps4 bo ma wyyebane na exy na plejstejszyn, a rodzicom zalezalo na tanim graniu przy w 95% pokrywajacym sie lineupie

Pozdrawiam w pierwszym i ostatnim poscie tej edycji cw i do zobaczenia przy nowej generacji konsol kiedy cw znowu bedzie mialo sens bo karty w tej wojnie juz dawno zostaly rozdane 

Opublikowano

Jak nie chciales byc chrzestnym to trzeba bylo powiedziec a nie teraz mscic sie na dziecku

Opublikowano

No i racja, xbox dla kacperka na komunie, ps4 dla Pana waldemara co chce wysokiej jakosci exów, a switch dla fajnych chopaków z fajnymi dziewczynami.

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

By na xboxie miec dostęp na chwile obecna do 200 tytulow, z ktorych kazdy zadziała na xone potrzebuje 1kuvva polski zloty, JEDEN

No dobra, idealna opcja dla biedakow, ani switch ani ps4 tego nigdy nie przebije.

Zadowolon ? To morda w kubel i precz mi z oczu.

Opublikowano

Kacperek zacznie dorastaći pokapuje sie ze dostał xbox classic i nic nie może dokupic poza padami.

Opublikowano
16 minut temu, Ficuś napisał:

1 zł, widać że chrzestny ma gest. Weź mu jeszcze liścia na otrzeźwienie sprzedaj żeby mu nie odjebało od tego dobrobytu.

A jak za 30 dni po miesiącu próbnym dla nowych użytkowników trzeba już będzie zapłacić pełną cenę, to przestań odbierać telefon.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
4 minuty temu, Observer napisał:

1 zł, widać że chrzestny ma gest.

Jaki chrzestny taki prezent. Robia niedzwiedzia przysluge rodzicom i oszukuja dzieci, ale coz, takie botki.

Jezuu, jacy Wy zalosni jestescie z tym targowaniem sie jak przekupy na targu u mnie TANIEJ!!!!oneone

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
18 minut temu, milan napisał:

ps4 dla Pana waldemara co chce wysokiej jakosci exów, 

Dla Pana Witolda:thumbsup:

Opublikowano

klapy z jaką cieczką próbują wmówić, że xgp nikogo, ach ta umysłowa bieda karolków gamingu, jak w cyrku :banderas: 

Opublikowano
33 minuty temu, Ficuś napisał:

By miec dostep do 624 pozycji w ps plusie na chwile obecna trzeba bylo oplacac plusa od poczatku czyli 2010 roku, wydac 1600pln na to i miec co najmniej 3 systemy bo plejsztejszyn nie potrafi w wsteczna kompatybilnosc wiec majac ps4 na chyu mi gierki z vity czy ps3

Dlatego tez chrzesniak za pare dni bedzie miec xone zamiast ps4 bo ma wyyebane na exy na plejstejszyn, a rodzicom zalezalo na tanim graniu przy w 95% pokrywajacym sie lineupie

Pozdrawiam w pierwszym i ostatnim poscie tej edycji cw i do zobaczenia przy nowej generacji konsol kiedy cw znowu bedzie mialo sens bo karty w tej wojnie juz dawno zostaly rozdane 

A mogłeś kupić PlayStation i 600 gier z plusa ty wstrętny bocie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.