Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ficuś jak podniósł ciśnienie klapom xD aphormo prawie palpitacji serca dostał xD

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Piątek wieczór u klapów humor popsuty. Zamiast isc na piwko to oni walczą o tego gamepassa xD niebywałe no ale co się dziwić jak gier nie mają to haluny z niedożywienia

Opublikowano

Codziennie wieczorem coop z blubim w Ashen, a Aphromo z Easye coop w CW. Zaraz sie zolcia zaleja.

Opublikowano
44 minuty temu, _Be_ napisał:

Zamiast isc na piwko to oni walczą o tego gamepassa xD

Ilosc alkoholu jaka w tym tygodniu, w tym dzisiaj, wypilem, nie przejdzie przez klawiature...

35 minut temu, Mojave napisał:

a Aphromo z Easye coop w CW. Zaraz sie zolcia zaleja.

E tam, standardowa walka z, ekhem, nie do konca prawdziwymi haslami botow. Dzien jak co dzien od kilku lat juz.

47 minut temu, ASX napisał:

aphormo prawie palpitacji serca dostał xD

E tam, , imprka skonczona, butelki puste, jedna szmate zwywyzalem co sobie za duzo pozwala. Myslalem ze mi drzwi z zawiasow wyyebie jak wyszla.

Poza tym leci to na pelnej

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Sabaton. Czyli nie tylko do gier masz chujowy gust.

Opublikowano

Klapy chleja bo nie ma gier xd nie musiałeś się przyznawac Witek

Opublikowano

to chyba on jest tym slynnym kolegą yetiego od piwka i wypadów na miasto 

Opublikowano

Sabaton w tym niesamowitym poście, niczym wisienka na torcie :banderas:

Opublikowano

Wy sobie zdajecie sprawe male botki, ze o polnocy zapukal do mnie ziomus z pracy z ktorym chlejem do teraz ? 

Nie pozdrawiam. Zmiencie cos w swoim zyciu, taka moja rada.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ale lecisz nie przestajesz Witek

Opublikowano

bełchatów nie ma w co grać na plejśmieciu i znowu wyciąga apromo o północy na trzepak? Tak trzeba żyć.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
7 godzin temu, aphromo napisał:

Wy sobie zdajecie sprawe male botki, ze o polnocy zapukal do mnie ziomus z pracy z ktorym chlejem do teraz ?

Xboty nie zdają sobie sprawy bo ich takie rzeczy nie spotykają. Oni jedynych ziomków jakich znają, to z cudownego community, gdzie dzielą się swoimi recenzjami usług i ostrzegają przed tym, co zaraz wyleci z oferty :) U nich nie ma kategorii goty, oni przyznają jedynie Usługę of the Year.

Opublikowano

Niestety pracuję.

Xboty nie muszą, gdyż te 7 zł na miesiąc wyżebrzą z ulicy.

Opublikowano

Jeśli chcesz być rekinem sukcesu z 2k na rękę, musisz iść ponad podstawę, ponad wyżyny i wykazać jak najwięcej inicjatywy. Dzięki czemu mogę wspierać branżę kupując faktyczne gierki, a nie groszowe usługi :)

Opublikowano

2k na łapę to jakaś zapomoga F(ch)ujaro?

Opublikowano

2K na łapę, praca w sobotę a po pracy sobotni wieczór sam na sam z jebanym plejśmieciem bez gier, trochę żal tych klapów  :)

Opublikowano

Myśłałem, że botom niczym w opowieści wigilijnej przyjdą trzy duchy generacji. Pierwszy - z czasów Xboxa zmartwi się i przytuli. Drugi - z czasów X360 wkurzy się, walnie im plaskacza i z buta w krocze na dokładkę, a potem przyjdzie duch z kolejnej generacji i wręczy im butapren by mogli dupy sklejać do kupy. No ale po postach widać, że nie zmądrzeli, czyli duchy nie przyszły. Szkoda...

Opublikowano

gorzej jak mendrek przyjdzie do emipka szukając miłości i zrozumienia a ludzie uciekają tylnym wyjściem  :)

Opublikowano
8 godzin temu, aphromo napisał:

Nie pozdrawiam. Zmiencie cos w swoim zyciu, taka moja rada.

Nie zdajemy.

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał:

Jeśli chcesz być rekinem sukcesu z 2k na rękę, musisz iść ponad podstawę, ponad wyżyny i wykazać jak najwięcej inicjatywy. Dzięki czemu mogę wspierać branżę kupując faktyczne gierki, a nie groszowe usługi :)

no w zakupach growych można zobaczyć jak wspierasz branżę kupując fifę 08, nba 08 i resistance za 3 ZŁOTE :pawel:  

Opublikowano

macie w gejpasie fife 08? no właśnie ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.