Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

tak z ciekawości, jak brzmi to jedno zdanie? 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

Ale ruch mały w temacie odkąd plejkoorwa została wyjaśniona.

Jest nawet powiedzenie: "Ciszej nad tą trumną".

Opublikowano
2 godziny temu, oni napisał:

tak z ciekawości, jak brzmi to jedno zdanie? 

xbox (pipi)any smiec bez gier

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Jest nawet powiedzenie: "Ciszej nad tą trumną".

Ze wszystkich dywizji, akurat o gamingu nie ma prawie nic. Interesujace.

Opublikowano

No nie ma się czym chwalić to nie wrzucają. 

Opublikowano

ms ma tyle hajcu ze musza na dnie oceanu zakopywać, zapowiadaja dalsze inwestycje w gierki a biedakom klapersom zostaje liczenie ile zdań bylo o xboxie w raporcie finansowym xd co za żałosne przegrywy 

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Moim zdaniem wystarczy tylko jedno zdanie, te które mówi, że gejming przyniósł MS prawie o 30 czy tam 40% więcej kapusty niż rok wcześniej. Paradoksalnie jest to te same zdanie w raporcie finansowym, którego klapersy nie doczytały w trakcie liczenia ile razy tam pojawiło się słowo "Xbox" :p

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano
14 godzin temu, aphromo napisał:

Fajnie, ze wreszcie zrozumial, ze prawdziwym rudymentem konsoli jest line up first party.Zobaczymy, co konkurencja na to.

Odnosnie PC szambo, Valve zbanowalo prawie 100 tys. graczy w przeciagu..tygodnia. Chryste Panie.

Microsoft ? Niby podali ostatnio wyniki finansowe, ale pobili rekord w ogolnikach odnosnie segmentu konsolowego.

Mianowicie, na ten sytuacji Xboxa padlo 

Ukryj zawartość

jedno zdanie.

No ale juz ci sie dalej nie chcialo sprawdzic,ze to jednorazowa akcja valve. Od 20.07.2018 zbanowano lacznie 58 osob.

Opublikowano

http://www.komputerswiat.pl/gamezilla/newsy/2018/30/w-sieci-juz-kraza-cheaty-do-battlefielda-v

Cytat

Wygląda na to, że studio DICE czeka zacięta walka z cheaterami w Battlefieldzie V. Premiera gry dopiero w październiku, a w sieci już krążą programy służące do oszukiwania w grze.

Oczywiście na razie chodzi jedynie o wersję alfa, w końcu premiera "piątki" dopiero w październiku, natomiast pokazuje to, że studio DICE czeka zacięta walka z oszustwami w ich najnowszej produkcji, skoro już teraz w sieci są dostępne programy pozwalające na uzyskanie nieuczciwej przewagi. To być może wynika w dużej części z faktu, iż silnik gry to zapewne jedynie lekko usprawniona wersja engine'a z Battlefielda 1, więc cheaterzy nie mieli raczej zbyt wielu problemów ze stworzeniem tego typu narzędzi.

Multiplayer online na PC in a nutshell :reggie:

AHNAHAHAHAAHAHAAHA NAWET NIE WIECIE JAK MI WAS NIE ŻAL PC PRZEGRYWY. WOLFIE, OCELOT, GEKON, SŁYSZYCIE JAK WAM SIĘ ŚMIEJĘ W TWARZ JAKIMI TO PRZEGRYWAMI JESTEŚCIE AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA PC-PODGRACZE DO ŚMIANIA SIĘ Z ICH NIEPORADNOŚCI W BRANŻY AHAHAHAHAHAAHA! ILE ZABULILIŚCIE ZA GDZIEFORSY NO ILE FRAJERZY ILE DAWAĆ CYFRERKI POŚMIEJEMY SIĘ Z WAS JAK Z MAŁP W CYRKU! ;)

Opublikowano

Battlefield? No już lecę w to grać, jakbym nie miał w co. A śmiać to się możesz co najwyżej z listy hiciorów na twoim profilu psn, frajerze.

Opublikowano

Ale ci pc-podludzie pocieszni, doprawdy ;)

Opublikowano

Nie wiem, czy wypada mi tu o tym pisać... Bo tu każdy gra na konsoli.

Ale ufam, że sporo ludzi w tym temacie stać również na niesamowity zestaw do grania zwany Personal Computer, w skrócie PC.

Ostatnio złapałem się na tym, że HBAO+ to jest małe być albo nie być jeśli chodzi o grafikę komputerową.

Gram sobie w takie Tomb Rajdery albo Dishonored, które obsługują HBAO+ i w sumie musiałbym skriny wkleić, żebyście uwierzyli jakie to jest piękne. Ale nie chce mi się. Na guglu znajdziecie.

Na konsolach tego nie ma ponieważ AMD nie potrafi takich rzeczy. Tylko królowa nauk Nvidia umie, to nie dla psa jest, to dla pana.

Nie rozumiem ludzi pokroju Mendrka. Mendrek gra w full hd/szachownicy w 30fps i wyzywa od podludzi oświeconych koneserów gamingu, grających w natywnym 4k w 60 klatkach na je.baną sekundę.

Dla Karola półśrodek za 1/4 ceny wyłącznie.

Opublikowano

Nie stać mnie będzie na początku, więc będę wyzywał posiadaczy od podludzi.

Opublikowano

Gość, który nie trzyma moczu, bije się z karłem bez kciuka. Przecież nawet w cyrku nie miałbym takich atrakcji, jakie mam w CW.

Opublikowano

Ja obsikałem sobie spodnie tylko. A Mendrek zawsze będzie gruby, bez kciuka i karłem. Uważam, że wygrałem tą batalię.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Tę batalię.

Opublikowano

Nie wiem. Jaka masz kartę graficzną? Tą.

Opublikowano

wydac 10k na nowego gtxa zeby miec haribo w tomb rajderze? kuszące w chuy

Opublikowano

HBAO+

Opublikowano

no pisze przecież

Opublikowano

No ale cieniowanie obiektów lepsze bardzo sporo. Jaką masz kartę graficzną?

Opublikowano

jakąś oszczaną

Opublikowano
11 godzin temu, Mendrek napisał:

Ale ci pc-podludzie pocieszni, doprawdy ;)

mówi to człowiek mierzacy 150cm wzrostu

lord farquaad gamingu

Opublikowano

He might not control himself.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.