Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

oby w przyszłym roku te zielone karakany wyginęły :) 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

oby w przyszłym roku te zielone karakany wyginęły :) 

jesteś bardzo niemiły pupciaszku, ja ci życzę żebyście dostali w przyszłym roku jakąś dobrą grę :)

bo chyba nie liczysz ze te syfy pokroju gays gone, cock genie, dreams czy uber eats by kojima będą dobre ;) 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

rok w rok takie ekskluzywne kosy :obama: niech już się uspokoją bo nie jestem zbyt majętnym człowiekiem (szkoda że nie mam gamepassa na swojej konsoli!)

Opublikowano

no szkoda jeszcze że $ony zapomniało o exach, jakości i dobrym online  ;)  może na ps5 się uda, do trzech razy sztuka.

Opublikowano

Najlepszym świadectwem tego jak dobrym rokiem był 2018 dla Sony jest to, jak duża rozbieżność GOTY jest wśród stron. Wielu wybiera GoW, a inni Spidermana, ale są też tacy co wybierają Tetris Effect czy Astro Bot. A i znaleźli się tacy co wybrali Detroit czy Yakuzę. A o takich perełkach jak SotC czy fajnych gier party jak Wiedza to Potęga już nie wspominam.

MS może się pochwalić State of Dekał 2, które tworzono latami, a każdy zapomniał tydzień po premierze :D

I tak już trzeci rok z rzędu. Nikt się chyba nie spodziewał takiej dominacji.

Opublikowano

Ciekawe kto wybrał Detroit? Filmweb? YouTube Originals?

Opublikowano

Nie ma większych fanów Life Is Strange na forum, jak zieloni (przypominam, że gdy gra była exem, to dla niektórych była to nawet gra życia! xD ), wiec na pewno sporo osób żałuje ze nie zagraj w Detroit w GP!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dla klapow zeby nowy rok byl tak udany jak obecny, a dla botow zeby gamepass dalej dostarczal wspanialej, budzetowej rozrywki

Opublikowano

Jak wszyscy są tak zadowoleni ze stanu obecnego to zyczmy sobie zeby 2019 był dokładnie taki jak  2018 !

xD

Edytowane przez milan

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nikt nie żałuje, bo Life is Strange w przeciwieństwie do gier Dawida Klatki jest grą dobrą. ;) 

No dlaczego mnie nie dziwi, ze zwykły chłopak z podlasia woli Beverly Hills 90210, z problemami wieku dojrzewania xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

gearsy 5

ori 2

battletoads

crackdown 3

i wiele wiele więcej  :banderas:

vs

beta dreams

gays gone

:kaz:

Jedynie szkoda że $ony nie pojawi się w namiocie Tyskiego obok E3, najlepsza beczunia co roku :/

Opublikowano

xDDDD to uczucie, gdy algorytm MS próbuje ratować konsole w CW listą nadchodzących gier, która nadal wygląda żenująco...

Wróćcie może do chwalenia, kto jakiego indyka skończył za złotówkę w tym tyg!

Edytowane przez easye

Opublikowano

no nie ma to jak asasyn z grindem :banderas: 

Opublikowano

a ty izi już nie wpadasz do tematu XGP żebrać o te gry na PC za złotówkę?  xDDD

Opublikowano

Wciąż czekam na tą obszerną liste hitów, których brakuje mi w profilu - z chęcią dodam do listy życzeń! 

Opublikowano

Nie no ten lineup xboxa to mocne 3/10. Gearsy i Ori wyglądają spoko, reszta meh. Zdecydowanie nie będzie to rok w którym MS odbije się od dna. 

U Sony też nie lepiej, z pewniaków jest tylko Days Gone (xD) i ta gra o graficiarzu. DHL i TLOU to wciąż gry widma bez daty premiery. Ale klapom to nie przeszkadza, mają już tak wyprane mózgi że do szczęścia wystarczy im że na xboxie jest gorzej. 

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Wciąż czekam na tą obszerną liste hitów, których brakuje mi w profilu - z chęcią dodam do listy życzeń! 

a, bo skoro ty masz coś w profilu to jest to z miejsca dostępne w GP na PC :pawel: 

Opublikowano

Ciekawe jest to, że gdyby XGP czy sama konsola się sprzedawały to ani usługa nie była by za zeta, ani mocniejsza konsola nie była tańsza od konkurenta. W sumie gdyby Xbox miał dobrą sprzedaż to GamePass pewnie w ogóle by nie powstał. Dzięki Ci Sony za taką dominację, przez którą MS robi co może by opchnąć jak najwięcej konsol, przy okazji z korzyścią dla graczy.

Opublikowano

No akurat GamePass to tylko podwaliny pod całą usługę jak Netflix aby streamowac gry i już za czasów 360 MS myślało o takim modelu dystrybucji.

No ale Sony byli pierwsze z PS Plus :yakubu:

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.