Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Te backlogi na xboxie są już słynne, chyba powinnismy nawet poprosic Spencera żeby się trochę uspokoil w tym 2019. Nie tak wszystko od razu

Opublikowano

backlog na xboxie xDD 

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

backlog na xboxie xDD 

Pewnie jeszcze wszystkich kolorów padów nie sprawdził. 

Opublikowano

Panie Spencer, prosze się nie spieszyc z C3

Opublikowano
58 minut temu, MaZZeo napisał:

Klapy nie mają ani EA Access ani Game Passa, dlatego muszą się ratować abonamentem który nazywa się Kupię-w-piątek-sprzedam-w-poniedziałek Pass.

Ja pyerdoooolę, Krulestwo Niebieskie wyjaśnione w jednym zdaniu. :banderas: 

Opublikowano

MaZZ jaka ofensywa xd

Nigdzie beki z GamePassa nie cisnę, ewentualnie z bociarni, który się jara jak Mendrek każdym tytułem, który wchodzi w skład abonamentu. 

Fajna opcja jak się nie ma czegoś konkretnego na celowniku z wyjątkiem Forzy czy Gearsów, ale robienie z GP głównej listy do grania, i jeszcze liczenie na wejście jakiegoś tytułu do oferty? Mam ochotę coś ograć to kupuje, nie zdając się na łaskę korpo. Tak czy siak najważniejsze, że jest wybór a korzystają na tym tylko gracze. I jak wspomniał asax czy hewen, oby sytuacja na rynku się utrzymała, ewentualnie poprawiła na korzyść MS, wtedy może Sony wprowadzi EA Access, które jest idealne do ogrania tytułów, na które nie mam ochoty wydać większego hajsu.

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Mam ochotę coś ograć to kupuje, nie zdając się na łaskę korpo.

No jak czegoś nie ma w passie to się to kupuje, różnica jest taka że na X masz GP i retail, a na PS4 tylko ten ostatni.

W ogóle to porównanie oferty GP do mendrkowego jarania się crapami z plusa. :pawel: 

Opublikowano

Uzależnieni od oferty danej usługi. Czy gry dobre czy złe, jeden (pipi) :dunno:

Opublikowano

Wszystkiego XBOX w nowym roku  :)  

Żeby Spencer dalej rozwijał first party i XGP a niebieskie larwy wiecznie pękały z bólu.

Żeby Kaz czy jaki tam random jest teraz w $ony wprowadził coś podobnego do XGP na plejce oraz żeby sobie przypomniał że warto inwestować w jakieś dobre gry.

Żeby Switch dostał jeszcze więcej okrojonych portów i było 10/10

Opublikowano

A ja zycze wam przede wszystkim mniej Daddych, Figarow, EazyEch, Yetich, Yakubkow, Aphromow, Mendrkow i Czezarkow. Zeby ten 2019 wysypal gier na wszystkie platformy.

Opublikowano

Ja wam życzę żebyście w 2019 grali w fajne gierki, a nie się kisili na tym śmieciu xboksie bez gier :)

Opublikowano

Fortnite to jedyny udany tpp shooter od Epic, więc szanuj 

Opublikowano

Dużo dobrych gierek i fajnego E3 wszystkim :)

Opublikowano

Życzę sobie i wam, abyśmy przestali grać w gry video, bo te hobby nie przynosi człowiekowi żadnych korzyści.

Opublikowano

Dzięki Hideo jestem lepszym człowiekiem, ojcem i kochankiem.

Opublikowano

Na nowy rok nie przewiduję amnestii. Życzę wszystkim botom żeby im xszroty wyzdychały, a microsoft zaczął robić exclusivy na PlayStation. 

A dumnym posiadaczom konsol wszechmocnego SONY, aby ich życie opływało w jeszcze więcej wspaniałych gier. 

Blacharstwo i nintendofile niech sobie żyją gdzieś w oborze, bo przecież każdy władca potrzebuje błazna, albo dwóch. 

Niebieskiego Nowego Roku..! 

Opublikowano

To ja ci zycze, zeby ci lancuch spadl.

Opublikowano

Wszystkiego XBOX i SPENCER w nowym roku. Świetnych gierek w Gej Pasie ogrywanych z cudownym xboxowym community. 

A, no i Wam Klapy również udanej zabawy z Waszą biedakonsolą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.