Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ja życzę sobie i Wam, by Mojave w końcu skończył jakąś "grę za darmo z GP" żebyśmy nie musieli cały przyszły rok w WC co 2 stronę czytać, jak znakomicie się bawi przy słabych grach tylko dlatego "że nic za nie nie zapłacił". 

Żeby MS nie wpadł na pomysł zwiększenia opłaty i GP był nadal przez większość roku za złotówkę, żeby chłopakow z Podlasia zawsze było na niego stać. 

Pozostałym użytkownikom innych platform po prostu zdrowia do ogrania tego co chca, bo wszystko inne juz mają. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale (pipi)sz głupoty. Typowy autyzmowy 

Izi.

Opublikowano

kolejny temat, kolejny autyzm iziego

nic nowego panowie, można się rozejść 

Opublikowano

A potem wychodzi gierka na xbox i izi odpala allegro i wpisuje konto za 1zl win10 

Komedia :dynia:

Opublikowano

Devil May Cry 5 w nowym roku :frog:

A NIE, KUWA, CZEKAJ :ohboy:

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

Ja życzę sobie i Wam, by Mojave w końcu skończył jakąś "grę za darmo z GP" żebyśmy nie musieli cały przyszły rok w WC co 2 stronę czytać, jak znakomicie się bawi przy słabych grach tylko dlatego "że nic za nie nie zapłacił".

dzieki. :)

Opublikowano

A ja życzę sobie i Wam, aby oddział Xboxa usamodzielnił się od korpoidiotów z Microsoftu i wydał taką zwyczajną, normalną, klasyczną konsolę, z własną biblioteką ex'ów, które będą jakością i grywalnością konkurencyjne dla pozostałych platform. Tak, żeby było jak w 90 latach, gdzie nawet pomimo dominacji Sony, każda konsola miała swoje mocne atuty i do dziś można mówić, że w sumie warto je było(by) mieć. Zdrowa konkurencja nikomu nie zaszkodziła jeszcze. A jechanym na sucho a kakę fanbojom xboxa należy się jakaś rekompensata, za to że dziś muszą bronić swojej konsoli usługą abonamentu z indykami, grami z poprzedniej generacji i multiplatformami. Wierzę, że Xbox ogarnie się. A jak nie, to niech na zawsze spie*dalają z naszej konsolowej branży ;)

Opublikowano
5 godzin temu, MaZZeo napisał:

Ja czuję że zacznę permanentnie subskrybować Game Pass bo to się zwyczajnie opłaca,

Tak samo jak oplacala sie subskrypcja Plusa w czasach PS3 kolego. Darles lacha, to teraz sie z Ciebie sie beda smiac, albowiem karma to suka. Mendrek=Mazzeo.

I nie zmieni tego zadne (pipi)enie

7 godzin temu, hav7n napisał:

Sony raczej będzie grało bezpiecznie i też dostaniemy mocny sprzęt + gry więc przyszła generacja może być najbardziej wyrównana od startu.

Nie zapominajmy o VR, Sony jako jedyne duze korpo na serio postawilo na ten nowy i ryzykowny segment rynku.Ryzyko i nieszablonowe myslenie to cos co lubie. Nintendo Switchem uwalilo sobie polowe oferty sprzedazowej, to oni sie cofaja.

MS ? Dalej bedzie tanszym zamiennikiem z milionem padow.

4 godziny temu, Daddy napisał:

Żeby Kaz czy jaki tam random jest teraz w $ony wprowadził coś podobnego do XGP

Dziekuje postoje stac mnie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Życzę klapom by zdechły z postępującej martwicy mózgu. Nie ma nic gorszego od was.

Całej reszcie konsolowej rodzince i stryjostwu pecetowemu wszystkiego najlepszego w nowym roku :) Więcej gier do ogarania, a nie oglądania :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins, gdyby nie te przeklęte klapy, to byś nie ogrywał takich gier jak Nier Automata, także szanuj, bejbe.

Opublikowano

Dziękuje Nintendo :*

Klapy to zdecydowanie nie jest większość posiadaczy plejkurrwy. Czemu mam im dziękować ? Mogę tylko podziękować Yoko Taro za powstanie jednej z najlepszych gier ever, Square Enix za danie zielonego światła by to w ogóle powstało i takim klapom jak ja co kupili tą grę bez zajękniecia. Przebrzydłe klapy grają w forcika, kupują używki sprzed 10 lat, fifeczka na premierę albo udają obiektywnych, a grają w 99% w multiplatformy by raz na rok ograć w jak najszybszym czasie filmowego experienca od Sony by oyebać bez większej straty niż 10zł. Chaotycznie no ale co mam powiedzieć na lekko ponad godzinę przed nowym rokiem :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wiecie co było fajne ? Intra, kurdwa intra. Pamiętacie kiedy ostatnio intro zrobiło na was wrażenie ? No ja nie, bo od lat to jest (pipi) obesrane. Intro do Soul Edge/Blade, Tekken 3, FFVIII czy chocażby RRT4 to są same cuda. Czemu teraz albo nie ma tej sekwencji, a jak jest to najchętniej człowiek ma ochotę to przewinąć ? 

PS. Takie pjerdolo na kacu :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Bardziej nas obrazić nie mogłeś. :/

Opublikowano
8 godzin temu, Ins napisał:

Wiecie co było fajne ? Intra, kurdwa intra. Pamiętacie kiedy ostatnio intro zrobiło na was wrażenie ? No ja nie, bo od lat to jest (pipi) obesrane. Intro do Soul Edge/Blade, Tekken 3, FFVIII czy chocażby RRT4 to są same cuda. Czemu teraz albo nie ma tej sekwencji, a jak jest to najchętniej człowiek ma ochotę to przewinąć ? 

PS. Takie pjerdolo na kacu :)

Bo zmieniła się nieco natura gier AAA, które teraz stawiają na immersję. Czyli albo intra nie ma wcale, albo zostało zamienione na prolog po wciśnięciu w menu start (bowiem samo menu jest mało immersyjne). Nie zniknęły całkowicie, mi się podoba np. intro w Overwatch czy w Onrush. Intra w stylu teledysków ostały się co najwyżej w japońszczyźnie. Tyle, że może poza bijatykami, to ich nie lubiłem nigdy, bo nie wiem k*rwa czemu Japończycy upodobali sobie wrzucać cutscenki w te intra, które no siłą rzeczy są jakimś tam spoilerem. Nigdy tego nie rozumiałem. Aha, nie przepadałem też za statycznymi obrazkami w intrach, IMO pójście na łatwiznę, nie licząc wyjątków typu Icewind Dale (czytane przez Talara :wub: ). Obecnie głównie indyki lubują się w tych intrach, ale rozumiem - kwestia budżetu ;)

Opublikowano
16 godzin temu, Ins napisał:

Mogę tylko podziękować Yoko Taro za powstanie jednej z najlepszych gier ever, Square Enix za danie zielonego światła by to w ogóle powstało i takim klapom jak ja co kupili tą grę bez zajękniecia. 

Luzik, nie musisz mi dziekowac ze kupilem sobie gier1ke:thumbsup: Zrobilem to przede wszystkim dla siebie, ale ciesze sie ze moglem pomoc Yoko i dolozyc cegielke do wyniku.

Opublikowano

Pewnie używkę :pawel:

Opublikowano

Czy mecenas gejmingu aphormo ujawni swój profil na PSN, abyśmy mogli go wspólnie pochwalić jak dzielnie wspiera branże w tych trudnych dla developerów czasach? 

Opublikowano

Dywan niech zmieni w końcu

Opublikowano

ALADDIN+Simon+Webbe+as+Aladdin+0190__WFP

Opublikowano
11 minut temu, _Be_ napisał:

Pewnie używkę :pawel:

:yao:
Humorek dopisuje w nowy rok widze.

Opublikowano

No wychwalane Gravity rush kupiłeś używkę xd to już ja bardziej wsparłem tego deva bo wziąłem nówkę :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.