Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Akurat GR2 faktycznie wzialem uzywke, ale tutaj to byl zakup raczej w stylu uzupelnienia biblioteki, nie spodziewalem sie ze ta gra bedzie moim czarnym koniem 2017:) Jedynke na PS4 kupilem juz normalnie.

Jesli kiedys zrobia trojeczke, to day1.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

MAfOTWd.png

chyba Spencer znowu przekupił streamerów (a w zasadzie streamera bo cały wynik robi summit) :obama:

Opublikowano

Najbardziej udane rozczarowanie roku

Opublikowano

najlepsza gra z kategorii brak kontentu a i tak bawisz sie dobrze

Opublikowano

A to oni zrobili jakąś dobrą grę oprócz Diablo II?

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

A to oni zrobili jakąś dobrą grę oprócz Diablo II?

Diablo I>Diablo II

Opublikowano

Jeszcze Starcraft i Warcraft. Ogólnie to, co było nowe w ’96.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

MAfOTWd.png

chyba Spencer znowu przekupił streamerów (a w zasadzie streamera bo cały wynik robi summit) :obama:

Co tu dużo mówić, Fortnajt krul :)

Opublikowano

Tak, najpopularniejsza gierka nikogo xd

Opublikowano

Fortnite nikogo ale chybanajpopularniejsze słowo na fpe po grucha.

Opublikowano

Fortnite to nie gra. Fortnite to styl życia. 

Opublikowano

Fortnite to taki dodatkowy chromosom przyklejany do juz zniszczonego mikroplatnosciami rynku gier.

Opublikowano
9 minut temu, nobody napisał:

Fortnite to nie gra. Fortnite to styl życia. 

MeaslySilkyFlounder-max-1mb.gif

Opublikowano

Scalebound przesuń się.

Opublikowano

Zniszczony rynek gier mikropłatnościami? Brzmi jak haloforzagearsy

Opublikowano
W dniu 31.12.2018 o 21:35, Paolo de Vesir napisał:

Konkurencja jest spoko i wierzę że w końcu będzie w tak obfitych czasach że rozmowy prowadzili będziemy głównie w tęczy. :)

Akurat kula w plot Paolo. Mimo ze branza jako calosc rosnie jak na drozdzach, a konsolowy gaming dogania mobilny, to MS nawet na Gamepassa robi promocje. Ich udzial w rynku spada.

Zreszta, przyszlosc tez rysuje sie dla nich w czarnych barwach. Switch ma lzej jesli chodzi o sprzedaz konsol bo ma wieksze pole manewru, ale i u nich bedzie ciezko.

Opublikowano

Wytłumaczcie mi jak to jest że aphormo kilka chwil wcześniej racjonalizuje sobie brak GamePassa na Playstation, super wyprzedażami na PSN. By chwile potem uznać że promocje na GamePassa to sygnał upadku i zwiastun porażki całej polityki.

xD

Opublikowano
16 minut temu, aphromo napisał:

Akurat kula w plot Paolo. Mimo ze branza jako calosc rosnie jak na drozdzach, a konsolowy gaming dogania mobilny, to MS nawet na Gamepassa robi promocje. Ich udzial w rynku spada.

Zreszta, przyszlosc tez rysuje sie dla nich w czarnych barwach. Switch ma lzej jesli chodzi o sprzedaz konsol bo ma wieksze pole manewru, ale i u nich bedzie ciezko.

Dobra, ja rozumiem, ze to CW, ale Switch sprzedal wiecej konsol, niz Sony i MS razem wziete. Ja nie wiem, co miales na mysli piszac, ze u nich bedzie ciezko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.