Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

metascroe.jpg

niezły był to rok, cieszy, że tyle dobrych indyczków zostalo docenionych :usmiech: Topka to po jednym "exie" od każdego wydawcy i król tego roku czyli RDR 2, którego najlepsza wersja była dostępna na XBOX ONE X :banderas:

4 minuty temu, Figaro napisał:

100 gier mniej xddddd 

No niezle ten switch odleciał, 500 gier żadnej nowej xD 

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Shadow of the Colossus fajna gierka, 2005 to byl dobry rok. :usmiech:  

Opublikowano
29 minut temu, Mojave napisał:

Moglbym cie tak punktowac w sumie jeszcze dlugo, ale sam sie w statystykach przy sprzedazy zaorales.

Gdzie i kiedy, jesli mozna spytac ? Poki co to Ty, nie ja, bredzisz jak chory w goraczce.

Opublikowano

To ty przewidziales upadek MS, bo pierwszy miesiac GP jest za zeta. xd

Opublikowano
Teraz, Mojave napisał:

To ty przewidziales upadek MS, bo pierwszy miesiac GP jest za zeta. xd

No i widzisz, teraz wlasne wyobrazenia przenosisz nawet do tej konwersacji. 

Nie, przeczytaj dokladnie znow co tam napisalem, bo GP to wycinek.

Opublikowano

Dwa razy tego samego nie bede wklejal przeciez.

To zdanie zaczelo nasza dyskusje, wlasnie o GP i koncu MS jaki przewidziales na 2019.

Opublikowano
1 minutę temu, Mojave napisał:

To zdanie zaczelo nasza dyskusje, wlasnie o GP i koncu MS jaki przewidziales na 2019.

Nie, to Ty wybiorczo zacytowales i teraz strugasz wariata. Masz, trzymaj. Gamepass jakbys nie zauwazyl rowniez nie radzi sobie dobrze.

Nic Wam nowa generacja nie pomoze, bo zniknie atut przewagi technologicznej Xa, moze zniknie atut wstecznej, a kalendarz wydawniczy jest nieublagany i to Sony bedzie miec upper hand na start.

Nic Wam nie da Gamepass, bo jego wplyw juz teraz mozna porownac do odchylenia statystycznego, zreszta biorac pod uwage ile eksow, i jak szybko tanieja na X1 to wcale nie jest duza oszczednosc. 90% staroci i tak nikt z Was nie dotyka.

Nic Wam nie da kupno nowych studiow, bo nawet jesli to beda sympatyczne sredniaki, to takich gier jest multum, i rzucicie je w kat niedlugo po pobraniu, zeby wrocic do swoich strzelanek, Fif i innych rakow online, gdzie graja koledzy.

Opublikowano

2 godziny temu, aphromo napisał:

Akurat kula w plot Paolo. Mimo ze branza jako calosc rosnie jak na drozdzach, a konsolowy gaming dogania mobilny, to MS nawet na Gamepassa robi promocje. Ich udzial w rynku spada. Zreszta, przyszlosc tez rysuje sie dla nich w czarnych barwach. Switch ma lzej jesli chodzi o sprzedaz konsol bo ma wieksze pole manewru, ale i u nich bedzie ciezko.

Trzeba ci wszystko cytowac, zebys zrozumial, do ktorych twoich postow sie odnosze.

Opublikowano

Eh, no nigdzie nie napisalem tam, ze MS upadnie tylko przez to, cnie ? Ale juz mniejsza z tym.

Upadek Xboxa bedzie spowodowany suma czynnikow, jakie wymienilem. W nastepnej generacji to sie spoteguje.

Opublikowano

Znow bylo pite? Staremu z kanki po mleku znow podpijales Wicia?

Opublikowano

Krotko udawales.

Opublikowano
9 minut temu, aphromo napisał:

Upadek Xboxa bedzie spowodowany suma czynnikow, jakie wymienilem. W nastepnej generacji to sie spoteguje.

30 minut temu, aphromo napisał:

Nic Wam nie da Gamepass, bo jego wplyw juz teraz mozna porownac do odchylenia statystycznego, zreszta biorac pod uwage ile eksow, i jak szybko tanieja na X1 to wcale nie jest duza oszczednosc. 90% staroci i tak nikt z Was nie dotyka.

Nic Wam nie da kupno nowych studiow, bo nawet jesli to beda sympatyczne sredniaki, to takich gier jest multum, i rzucicie je w kat niedlugo po pobraniu, zeby wrocic do swoich strzelanek, Fif i innych rakow online, gdzie graja koledzy.

Ja to sobie zacytuje jednak, zebys czasem niewyedytowal.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
32 minuty temu, aphromo napisał:

Eh, no nigdzie nie napisalem tam, ze MS upadnie tylko przez to, cnie ? Ale juz mniejsza z tym.

Wstawaj afromo, zes,rałeś się. :dynia:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Upadek xboxa? Sorry aphormo ale upadek jest tylko jeden 

Opublikowano

Kto by pomyślał że karta przetargową  w CW mogą być gry na poziomie Ashena.

Nie pamiętam by klapuy wojowały kiedykolwiek, nie wiem, chocby Somą.

Opublikowano
26 minut temu, ASX napisał:

Sorry aphormo ale upadek jest tylko jeden 

Szkoda, ze juz zabraklo sil i argumentow do merytorycznej dyskusji. Niby sie tego spodziewalem, ale dalej przykro patrzec na to, co sie z Wami stalo. Upadek Xboxa i Nintendo, i ich fanow razem z nimi, to faktycznie jedyny upadek jaki wydarzyl sie w tym roku w branzy.

Ktos wrzucil jakies niepotwierdzone leaki na poprzedniej stronie, to ja wrzuce najnowszy od media editora z kanadyjskiego Walmartu ( najwieksza firma swiata w 2018 btw ), otoz PS4 przebilo granice 90 mln sprzedanych sztuk, zas Switch - 25 mln ( nie bylo nic o Xboxie, dziwne wiem ).

To sa pewnie tylko slabe dywagacje i ostateczny wynik raczej bedzie wyzszy, ale wierzac temu, to PS4 sprzedalo sie w liczbie 16.4 mln sztuk w tym roku, a NS - 11.9mln.

A, no i Polyphony otworzylo nowe studio, jesli kogos to interesuje.

Opublikowano

Ciekawe co Micro  zrobi  z tym VR, wypieli się na niego,  a teraz patałachy wydają kosnolę i  cholera wie czy się przeproszą.

A przypominam, przeciętny uzytkownik xboxa, tj. kobik podpięty czinczami do sony vr oznajmił ze on pier,doli inny rodzaj rozrywki i płaskie gry go już nie interesują.

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

Kto by pomyślał że karta przetargową  w CW mogą być gry na poziomie Ashena.

Nie pamiętam by klapuy wojowały kiedykolwiek, nie wiem, chocby Somą.

No wojowały bo Myszą VR, inFamousem czy Resogunem. :usmiech:

Opublikowano
W dniu 16.12.2018 o 21:54, Pupcio napisał:

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

No wojowały bo Myszą VR, inFamousem czy Resogunem. :usmiech:

Od resoguna to 3 hójki w bok. Kozacka giera!!! 

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Ciekawe co Micro  zrobi  z tym VR, wypieli się na niego,  a teraz patałachy wydają kosnolę i  cholera wie czy się przeproszą.

A przypominam, przeciętny uzytkownik xboxa, tj. kobik podpięty czinczami do sony vr oznajmił ze on pier,doli inny rodzaj rozrywki i płaskie gry go już nie interesują.

a co ma zrobić? wyda patcha z obsługą HTC Vive i Oculusy i tyle co najwyżej. 

Serio, nikt nie chcę chyba powrotu do czasów Kinecta kiedy to MS zapędził studia do robienia gier o skakaniu na pontonie, zamiast pozwolić im robić normalne gry. 

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Serio, nikt nie chcę chyba powrotu do czasów Kinecta kiedy to MS zapędził studia do robienia gier o skakaniu na pontonie, zamiast pozwolić im robić normalne gry. 

Jasne, po prostu VR, a juz napewno w przyszlej generacji, nie jest tym, czym myslisz.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

a co ma zrobić? wyda patcha z obsługą HTC Vive i Oculusy i tyle co najwyżej. 

No własnie znaki na niebie wskazują że to jednak coś więcej niż 3d tv move,y czy kinect.

Prawde mówiac myslałem ze VR umiera ale po  temacie na forum widze że nie tylko rozpoczyna się boom, ale i że gier od ch,olery.

W sumie po wrażeniach widac ze brakuje tylko dodatkowej mocy przyszłej generacji, później bezprzewodowka i  ludzie wylatujacy  z okien.

Opublikowano

A czym jest?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.