Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, milan napisał:

No własnie znaki na niebie wskazują że to jednak coś więcej niż 3d tv move,y czy kinect.

Prawde mówiac myslałem ze VR umiera ale po  temacie na forum widze że nie tylko rozpoczyna się boom, ale i że gier od ch,olery.

W sumie po wrażeniach widac ze brakuje tylko dodatkowej mocy przyszłej generacji, później bezprzewodowka i  ludzie wylatujacy  z okien.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

To bylo do nostromo.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No wojowały bo Myszą VR, inFamousem czy Resogunem. :usmiech:

Mysz VR to była wisienka na torcie i powód do beki zainicjowane przez jednego niesamowitego użytkownka for the beka

Jeśli to jest żenada, to jak nazwać powtórkę z 2017, czyli odgrażanie się że hurr durr pół roku bez exów, ale że pierwsze 3/4 roku znowu dostarczono co najmniej pół tuzina, dużych konsolowych exów, to już siad płaski i morda w kubeł :cool:

Opublikowano

Patrząc na tematy na forumku to można odnieść wrażenie że co roku trwa globalny boom na Yakuze. A tymczasem to wciąć tylko niszowa seria dla kilku stulejarzy w Polsce. 

Opublikowano

Smuteczek ze jedyna interesująca gra na xa pewnie nie wyjdzie w tym tysiacleciu, pechowi jacyś jesteście.

Opublikowano
27 minut temu, milan napisał:

No własnie znaki na niebie wskazują że to jednak coś więcej niż 3d tv move,y czy kinect.

Bingo. Wyzej wymienione sprzety to dodatkowe akcesorium, a VR to nowa, osobna platforma.

Opublikowano
28 minut temu, ASX napisał:

Patrząc na tematy na forumku to można odnieść wrażenie że co roku trwa globalny boom na Yakuze. A tymczasem to wciąć tylko niszowa seria dla kilku stulejarzy w Polsce. 

Nie, od Yakuzy 0 seria zaczela zdobywac popularnosc. Ogolnie polityka Segi od jakiegos czasu dazy do tego, zeby kazda nowa gra byla wydawana rownoczesnie na calym swiecie, z dobra dystrybucja, lokalizacja itp. Rowniez fakt, ze staraja sie choc czesc wydac na inne platformy o tym swiadczy.

32 minuty temu, nobody napisał:

Mysz VR to była wisienka na torcie

Mysz ustapila miejsca Astrobotowi juz dawno temu przeciez:)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

yakuza :banderas: te xboxowe półgłówki nie są godne tego S Z T O S A

Opublikowano

Dobrze, dobrze. Widziałem was, niedowiarki, gdy kupowałem VR na premierę, słuchałem waszych szyderstw, żartów, głosów zwątpienia, spokojny, stoicki. Jak skała podczas gradobicia. 

Wirtualna rzeczywistość to jedyna właściwa droga. Idee płaskogierców uległy dewaluacji i są bliskie upadkowi. Gry na ekranie osiągnęły zenit. Teraz jedynym kierunkiem jest dół. 

W głębi serca wiecie, że po RDR2 nic już nie będzie was w stanie zaskoczyć. Owszem, wyjdzie TLoU2, wyjdzie Cyberpunk, wyjdzie nawet gra Kojimy (serio!). Ale potem czeka was tylko mrok. 

Przyjmijcie trójwymiarową hostię, obróćcie ją w rękach dookoła, popatrzcie z każdej strony, jakbyście na prawdę tam byli. To słuszna droga, to piękna droga. 

To jedyna droga. 

Opublikowano

Tak apropo PSVR, to wypadaloby tez dodac, ze wraz z nim nadszedl niejako renesans Move, to sa bardzo komplementarne wobec siebie sprzety, i dobrze bo kontrolery ruchowe nie zostaly nigdy odpowiednio wykorzystane i byloby szkoda, zeby marnowac potencjal.

Opublikowano
2 minuty temu, Siara_iwj napisał:

Dobrze, dobrze. Widziałem was, niedowiarki, gdy kupowałem VR na premierę, słuchałem waszych szyderstw, żartów, głosów zwątpienia, spokojny, stoicki. Jak skała podczas gradobicia. 

Wirtualna rzeczywistość to jedyna właściwa droga. Idee płaskogierców uległy dewaluacji i są bliskie upadkowi. Gry na ekranie osiągnęły zenit. Teraz jedynym kierunkiem jest dół. 

W głębi serca wiecie, że po RDR2 nic już nie będzie was w stanie zaskoczyć. Owszem, wyjdzie TLoU2, wyjdzie Cyberpunk, wyjdzie nawet gra Kojimy (serio!). Ale potem czeka was tylko mrok. 

Przyjmijcie trójwymiarową hostię, obróćcie ją w rękach dookoła, popatrzcie z każdej strony, jakbyście na prawdę tam byli. To słuszna droga, to piękna droga. 

To jedyna droga. 

Lepiej opowiedz, jak kupowales trzy Playstation Classic. :)

Opublikowano
1 minutę temu, Mojave napisał:

Lepiej opowiedz, jak kupowales trzy Playstation Classic. :)

Zostaw go, miał nadzieje.

Liczy się ile ma classiców w domu.

Opublikowano

Move 

Vr 

całe szczęśćie że klapom nie dane było zaznać Kinecta, bo dzisiaj czytalibyśmy o przełomowych doznaniach z głaskania tygrysa :obama: 

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Ja glaskalem tygrysa na zywo w Bieszczadach.

Opublikowano
Teraz, Siara_iwj napisał:

No, porównywanie kinecta do wirtuala. 

Jesteśmy w WC, spodziewałeś się czegoś innego? 

Opublikowano

Tak jak porownywanie plusa do gp. :)

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

całe szczęśćie że klapom nie dane było zaznać Kinecta, bo dzisiaj czytalibyśmy o rewolucyjnych doznaniach z głaskania tygrysa :obama: 

Oj, MS porwal sie z motyka na Slonce przy Kinectie na 360. Za wysoko zalicytowali po prostu.

Jak zapewne sie domyslasz, w VR chodzi o immersje i rozdzki znacznie to ulatwiaja. Kinect, jesli bylby dobrze zrobiony, rowniez dobrze by sie sprawdzil w takiej konfiguracji, chociaz rozdzki jako zrodlo sygnalu maja duzo przewage nad nim.

Opublikowano

BTW przypomnijcie mi do czego aphormo porównywał kiedyś PSP Go? xD

Opublikowano

eeee

zapomnialem:(

Opublikowano
W dniu 8.10.2018 o 19:50, aphromo napisał:

Rewolucja ? Sony juz na powaznie probowalo z PSP Go. Po prostu chca wiecej kasiory dla siebie, tyle. Mnie to w sumie nie obchodzi, bo zadnego pozytku dla gracza z tego nie bedzie.

dokładnie :) Czy jest jakaś rzecz w której Sony nie było pierwsze aphormo? :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.