Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze że na xboxie takie bogactwa jak halo, forza, gearsy  :fsg:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
51 minut temu, YETI napisał:

Co sie działo? Dwa Mesjasze ze srednią, której x-śmieciarka nie otrzymała do dziś i nie otrzyma do końca swoich oszczano, zas(r)anych dni? 

26 minut temu, YETI napisał:

W twoim świecie bez klamek i okien zapewne tak jest. 

Prawdziwy kosmopolita. xd

Opublikowano

Forza Horizon 4 sprzedała się w UK w 2018 roku lepiej niż BFV na obu platformach.

No ale xboxowi cebularze nie kupują gierek! xD tylko za złotówkę z GEJ PASA

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Spencer i analitycy dobrze mówili GamePass raczej podbija sprzedaż gier, niż ją hamuje. Sprawia że o grach robi się jeszcze głośniej, a po wypróbowaniu w abonamencie więcej ludzi decyduje się kupić tytul na własność.

Ale cebulakom z mentalnością "kupić w piątek, sprzedać w poniedziałek" nie mieści się to w głowie.

Opublikowano

Sprzedawanie konsol, ja pier,dole, za każdym razem  jak  czytam o  tym na forumku,  ze ktoś stęka ze zagra jeszcze w 3 gry i  natychmiast sprzedaje, to przypomina mi  sie moja mama jaka kazała mi  sprzedać psxa zanim  kupię ps2.

Opublikowano

No niesamowite, że wasz jedyny ex od dwóch lat sprzedał się lepiej niż upadła strzelanka, co już teraz chodzi po 100 zł :lmao: 

Opublikowano
6 minut temu, milan napisał:

Sprzedawanie konsol, ja pier,dole, za każdym razem  jak  czytam o  tym na forumku,  ze ktoś stęka ze zagra jeszcze w 3 gry i  natychmiast sprzedaje, to przypomina mi  sie moja mama jaka kazała mi  sprzedać psxa zanim  kupię ps2.

Lepiej obracać konsolami niż całą generacje na zapierdzialej fatce PS4 szumiącej jak odkurzacz grać 

Opublikowano
35 minut temu, MaZZeo napisał:

No ale xboxowi cebularze nie kupują gierek! xD 

Nom, np. takie Spyro w 71% w UK poszlo na PS4. A UK to drugi po USA i ostatni rynek, na ktorym X1 cokolwiek znaczy.

Opublikowano

Spyro XD to ma byc jakis wyznacznik?

Opublikowano
24 minuty temu, Figaro napisał:

No niesamowite, że wasz jedyny ex od dwóch lat sprzedał się lepiej niż upadła strzelanka, co już teraz chodzi po 100 zł :lmao: 

Nie zebym bronil BFa, ale Forza miala okolo 1.5 miesiaca wczesniejszy launch.

1 minutę temu, hav7n napisał:

To tylko przyklad. 

RDR2 68% na PS4. Tez UK.

Opublikowano
4 minuty temu, hav7n napisał:

Tak, wyznacznik tego, że boty nie potrafią grać w coś, co ma kolory. Wystarczy spojrzeć na ostatnie zakupy Mazzeo w temacie.

Opublikowano

No fakt, nawet twoi bliscy tak cię znają, że wiedzą co lubisz. Czytaj szare strzelanki.

Lamusie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Logika aphromo, polacz kropki:

PS4
Ex Sony
Plus
<Wstaw Tytul> na Pro

Lepszy od

byl szybciej niz

mozna porownac do
Mocniejszy niz

GP
Xbox
Live/Gold (nadal nie rozroznia)
kazda gra microsoftu

Opublikowano

Spyro? Ja tam wolę nowe gierki :usmiech:

Opublikowano
6 minut temu, Figaro napisał:

No fakt, nawet twoi bliscy tak cię znają, że wiedzą co lubisz. Czytaj szare strzelanki.

Lamusie.

Godzinę temu, Figaro napisał:

Ależ ta gra jest dobra! Aż jestem w szoku. Feeling strzelania i celowania jest chyba jeszcze lepszy niż w jedynce. Nie widzę też tej rzekomej poprawności politycznej (no te swastyki mogłyby wrócić). 

Ogólnie polecam, super giereczka i aż szkoda, że sprzedaję.

: )

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

To co ty robisz na xboxie? :kaz: 

Opublikowano

Nie gram w gry sprzed 20 lat 

Opublikowano

w nic dobrego raczej też nie zagrasz jeżeli nie zmienisz swojego zachowania i nie wrócisz do niebieskiego królestwa :)

Opublikowano
22 minuty temu, hav7n napisał:

: )

Taki już jestem. Potrafię docenić kolory, jak i brudną wojnę. Nie to co ten złamas na literę M.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Racjonalizuj to sobie jak chcesz, do końca 2016 jechaliście głównie na remasterach, Bloodborne i (XDDDDDD) Uncharted 4. 

Czyli na dwóch tytułach więcej, niż ty i twoi koledzy od początku generacji.

Przez cała generacje nie dostać chociaż jednej gry, która można dodać do kandydatów gry roku, tylko co najwyżej kolejne girsy i gejlo na 84%. Cudowna generacja.

27 minut temu, Pupcio napisał:

To co ty robisz na xboxie? :kaz: 

siedzi z workiem cebuli i czeka jakie guwno rzuci mu spencer

Edytowane przez YETI

Opublikowano
32 minuty temu, _Be_ napisał:

jak forza, gearsy i halo.

Opublikowano

Do tego niesamowite Ori and the Blind Forest, Sunset Overdrive i Titanfall (szkoda że dwójka jest tak nijaka). Tak, posiadanie Xboxa od początku generacji gwarantowało świetne gry, a to jeszcze przed przejęciem sterów przez Króla. :obama: Cudowna generacja. :banderas:

Opublikowano

xD widze srogie wyparcie jest wciąż grane 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.