Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

po twoich postach to idzie co najwyzej wygrac raka mozgu,

Opublikowano

Nie wazne na czym grasz, wazne ze gardzisz figaro.

Opublikowano

chcesz miec kolege figaro, to napisz coś miłego wujaszkowi

Opublikowano

Wspaniały powrót Figaro, jedziesz z tymi gałganami. 

Opublikowano

Dzięki Yeti, dzięki Tobie wierzę, że moje posty mają cel, coś znaczą. Dzieki Ci Tobie.

Opublikowano

figaro to osioł trojanski,  wchodzi w oboz i rozwala od środka

Opublikowano

Figaro zawsze walczył po stronie milosciwie panującego nam Pana Kaza, ma tam jakies ciągoty do murzynskiej pały Reggiego, ale ogólnie dobrze pluje na zielone robaki. No i fajnie podnosi ciśnienie człowiekowi z najgorszym gustem do gier i największym czołem na tym forum. 

Opublikowano

nie wiedzialem ze jakubu ma wysokie czolo

Opublikowano

Połowa botów własnie spojrzala w lustro

Opublikowano
9 minut temu, milan napisał:

Przyczajony tygrys, ukryty osiol.

Kazdy dzial musi miec swojego jotjota.

Opublikowano
11 minut temu, milan napisał:

ale czemu prowokujesz? nie możesz po prostu użyć słowa koń? lubisz obrażać i sprawiać komuś przykrość?

Opublikowano

No mogl sie wyrazic bardziej precyzyjnie, moze "muł" byloby tu bardziej na miejscu.

Opublikowano

widzę że mojave napisał, wiem że coś do mnie, ale ja to tego nie widzę, ależ ten ignor jest cudowny :banderas:

Opublikowano

Niech mu ktos zacytuje. xd

Opublikowano

Przecież odkrywa

Opublikowano

Za figaro gora 10G wpadlo, ale zawsze.

Opublikowano
8 godzin temu, YETI napisał:

Figaro zawsze walczył po stronie milosciwie panującego nam Pana Kaza, ma tam jakies ciągoty do murzynskiej pały Reggiego, ale ogólnie dobrze pluje na zielone robaki. No i fajnie podnosi ciśnienie człowiekowi z najgorszym gustem do gier i największym czołem na tym forum. 

Masz na myśli tego tchórzliwego chińskiego fajfusa, który czując pismo nosem postanowił spyerdolić z przeciekającej sonowskiej łajby?

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

Masz na myśli tego tchórzliwego chińskiego fajfusa, który czując pismo nosem postanowił spyerdolić z przeciekającej sonowskiej łajby?

Ustąpił tylko z prezesowania po restrukturyzacji w SONY, jest dalej w firmie jako przewodniczący rady nadzorczej. Czyli nigdzie nie spi.erdolił, zrobił co miał zrobić i teraz pilnuje wszystkiego z tylnego siedzenia. Wytrzyj kurze w domu bo ci szkodzą :lapka: 

Opublikowano

To jak nazywa się obecny random z Sony w końcu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.