Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Akurat nowe Girsy wygladaja najciekawiej od .. pierwszej czesci, wiec tutaj bym sie nie rozpedzal.

Dyskutowanie na temat seksualnosci protagonistki Tlou2 jest teraz czyms en vogue, coz, taka cena jak sie robi kontrowersje i rozglos wokol. Najpewniej to pomoze w sprzedazy, ale osobiscie zaluje, ze siegneli po cos takiego.

44 minuty temu, MaZZeo napisał:

Stawiam dolary przeciwko orzechom ze tak dobry jak cześć pierwsza nie będzie. Jeśli dwa lata przed premiera reklamują gre jakimiś lewackimi motywami to wiec ze nie dzieje się dobrze.

Na pewno bedzie lepszy jako gra, ale tego klimatu wspolnej podrozy i budowania relacji dorosly-dziecko na pewno juz nie bedzie. Imponderabili nie da sie skopowiac bez zarzutow o plagiat czy oskarzen o smiesznosc.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

Imponderabili

ty tak serio z tymi słowami wyciąganymi z słownika? 

7743_a94a_500.jpeg

Opublikowano

No w (pipi) trafnie uzyte slowo imponderabilia, gratuluje. XD

Opublikowano

dajcie mu pod avatarem impondebil

Opublikowano
21 godzin temu, Mendrek napisał:

http://www.komputerswiat.pl/gamezilla/newsy/2018/30/w-sieci-juz-kraza-cheaty-do-battlefielda-v

Multiplayer online na PC in a nutshell :reggie:

AHNAHAHAHAAHAHAAHA NAWET NIE WIECIE JAK MI WAS NIE ŻAL PC PRZEGRYWY. WOLFIE, OCELOT, GEKON, SŁYSZYCIE JAK WAM SIĘ ŚMIEJĘ W TWARZ JAKIMI TO PRZEGRYWAMI JESTEŚCIE AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA PC-PODGRACZE DO ŚMIANIA SIĘ Z ICH NIEPORADNOŚCI W BRANŻY AHAHAHAHAHAAHA! ILE ZABULILIŚCIE ZA GDZIEFORSY NO ILE FRAJERZY ILE DAWAĆ CYFRERKI POŚMIEJEMY SIĘ Z WAS JAK Z MAŁP W CYRKU! ;)

Medrus jak zwykle najwiecej wie jak to jest grac na platformie ktorej NIE posiada. Ale siedz sobie na ps4 i graj w 960p 60fps kiedy ja sie bede cieszysc 1080p + 120fps :lapka: Gracze pc nawet nie musza kupowac bf v bo go dostana w ramach Origin Access Premier razem z innymi grami.

Opublikowano

1080p jakie biedaki :pawel:

Opublikowano

Jak zwierzęta xddddddd

Opublikowano

Chcecie mi powiedzieć, że w roku pańskim 2018 Xbox One X dalej nie stoi w każdym domu prawdziwego gracza?

Grubbbbbbbo

Opublikowano

Ps4? A na co to komu xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

PS4? Dobre do Netflixa i oglądania film..., ekhm grania w tytuły EKSKLUZYWNE:

hyzmiaK.jpg

Opublikowano
W dniu 24.07.2018 o 20:14, ragus napisał:

Chcecie mi powiedzieć, że w roku pańskim 2018 Xbox One X dalej nie stoi w każdym domu prawdziwego gracza?

Grubbbbbbbo

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Podobno znalazło się kilka mln frajerów.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A jeti nadal jak zwierze, 900p ps4 amator xddd

Opublikowano
51 minut temu, YETI napisał:

Granie w tytuły ekskluzywne na plejstejszon

hyzmiaK.jpg

Poprawion’d

Opublikowano

Takie rzeczy to akurat tylko w tych, którymi blantman się jara :yao:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Aż przykro patrzeć jak temat co chwilę gnije. Żaden terrorysta nie ma nic do powiedzenia? Mendrek kurde, jesteś oazą ułomności, czemu nie rozkręcasz tematu ? 

Opublikowano
12 godzin temu, Yakubu napisał:

a przepraszam ani god of war ani horizon mi się zbytnio nie podobały (o detroit nie wspomnę bo cage'a nie trawie). Ostatnie exy które mi się podobały to bloodborne i persona 5  a tam nie da się z popkornem siedzieć.

Opublikowano
12 godzin temu, Yakubu napisał:

O czym ty dupisz fortnajtfagocie. 

Opublikowano

O tych srakach personie i jakuzie z półgodzinnymi cutscenkami i dialogami na 10k znaków. Fujka brrr aż mną zatrzęsło :/

Opublikowano

No jak się nie umie czytać to zostaje fortnite

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.