Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, YETI napisał:

Będzie grane na komórce w kolejne Girsy na 84%.

może w końcu zagrasz w jakieś dobre multi bo na plejbece próżno tego szukać :) 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

To xcloud, gamepass  będzie podbijać wyniki czy pośle xboxa na dno, bo już się pogubiłem? 

Gamepass nie jest nawet wzmiankowany w opisie Gaming Bussines w MS, wiec..

Ja tez nie wiem, do czego dazy MS, ale jak wiemy w samoobronie ludzie robia najrozniejsze rzeczy. Na ten moment rynek AAA mocno sie trzyma klasycznego modelu biznesowego ( np. w Wielkiej Brytanii 75% sprzedazy najpopularniejszej gry to pudelka). Streaming poki co to gdybanie, pisanie patykiem po tafli wody. Jesli to sie uda, to bedzie wielka zmiana.

Czy im sie ta zmiana modelu biznesowego uda, no Steamowi sie nie udalo z Steambox, jak mowilem wczesniej inni wydawcy uciekaja bo co oddawac 1/3 kasy za nic, a pamietam pindolonko ze inni nie moga bo nie maja infrastrukty czy cos i co - nasrane Origin, Epic Store, Battlenet itp.

Opublikowano

Widzę że nawet klapy nie mogą doczekać się xclouda :obama:

w końcu nastanie pokój i wszyscy będziemy żyć w jednym community, pod panowaniem Spencera 

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

może w końcu zagrasz w jakieś dobre multi bo na plejbece próżno tego szukać :) 

No nie zgodzę się. 

Opublikowano

No, ale na co komu ten xcloud jak w dalszym ciagu nie bedzie w co na nim grac?

Opublikowano

Skoro jest ikonka Netflix, to bedzie ikonka Xbox na ekranach Playstation,tyle. Biorac pod uwage ze dla AAA to najlepszy rynek zbytu, mialoby to bardzo duzy sens.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Do momentu aż zagrasz w prawdziwie dobre multi, a takie tylko na Xboxie. :)

Trolling albo masz majonez zamiast mózgu xdd

Opublikowano

xcloud? Fajnie że ms przyznaje wprost że xbox to porażka :) 

Opublikowano

Jakbym chcial grac po multi to bym sobie pcta odpalil w 120hz, a ja aktualnie chce true single Player experience z elementami coopa czasem. I ta myśl podzielaja ze mną wszyscy użytkownicy plejbeki którzy maja w co grac. 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Do momentu aż zagrasz w prawdziwie dobre multi, a takie tylko na Xboxie. :)

Godzin w h2/3 i Girsy, to ja ma pewnie więcej od ciebie.

No ale te czasy minęły, teraz TLoU, U4, miód 10/10. Jak ktoś chce pograć w njalepsza bijatyk czy wyścigi po sieci, to jest SFV i GTS. 

Także żyj dalej w czasach x360. 

Opublikowano

chcecie beki z xbotów? polecam konsolową tęczę i liste ogranych gier przez zielone karaczany xDDDDD leże panowie

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Godzin w h2/3 i Girsy, to ja ma pewnie więcej od ciebie.

No ale te czasy minęły, teraz TLoU, U4, miód 10/10. Jak ktoś chce pograć w njalepsza bijatyk czy wyścigi po sieci, to jest SFV i GTS. 

Także żyj dalej w czasach x360

powiedział Yeti który w 2019 roku gra w gierke z PS3 xDDDDDDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

No ale te czasy minęły, teraz TLoU, U4, miód 10/10

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

no jak się nie ma Xa to w sumie czym innym się jarać jak nie takimi słabiakami?

Śmieszne się czyta te spusty nad funkcjami sieciowymi w PS4 (xD). Każdy orędownik jedynego słusznego grania (czyli singielek), a potem wychyla się z jakimiś crapami po sieci i ile on w to (pipi) nie grał. Granie po sieci? Tylko Xbox. Najlepszy pad, najlepsze multi, najlepsza infrastruktura. :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

xcloud? Fajnie że ms przyznaje wprost że xbox to porażka :) 

To bedzie wspaniała generacja. Jak wyjdzie coś ciekawego, czyli średnio jeden tytuł na 2 lata, to Pan spencer pozwoli odpalić na ekranie mojej lodówki. Xbox? Nie wiem po co kumu ten śmieć zbierający kurz. 

Opublikowano

GTS :pawel:

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

chcecie beki z xbotów? polecam konsolową tęczę i liste ogranych gier przez zielone karaczany xDDDDD leże panowie

No to bylo haniebne, przyznaje. Czuje niesmak jak mnie cytuja " gracze" teraz,eh.

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko Xbox. Najlepszy pad, najlepsze multi, najlepsza infrastruktura. :) 

https://www.microsoft.com/en-us/store/most-played/games/xbox

Sam zobacz w co graja xboty a nie bedziesz sial propagande niegraczu :) Ze konsole raz na ruski rok dotykasz i i nie masz pojecia co sie dzieje to wiemy.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Przypomnijcie mi Panowie, co to za mocarny ex Sony szykuje na styczeń? A na luty? może marzec? 

xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wciąż jest tam Halo 

Szkoda, ze przegrywa z Simsami najgorsza czesc serii :/

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

no jak się nie ma Xa to w sumie czym innym się jarać jak nie takimi słabiakami?

Łapiesz młocie, że mam setki godzin w h2/3 czy girsy i mam porównanie? Gdyby TLoU czy U4 nie dawało mi tyle funu, to pewnie kupiłbym tego xboxa dla halo, a w takim razie po co? 

3 minuty temu, chris85 napisał:

Przypomnijcie mi Panowie, co to za mocarny ex Sony szykuje na styczeń? A na luty? może marzec? 

xD 

Masz na 2019.

Czekam na twoją odpowiedź dotyczącą microsoftu na obecny rok. 

:pawel:

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

Przypomnijcie mi Panowie, co to za mocarny ex Sony szykuje na  luty? 

Catherine Full Body :)

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

W (pipi),u mam Twoją opinię patrząc jakie gó,wno tu hajpujesz. To co Ci daje fun nie jest żadnych wskaźnikiem.

tak samo mozna powiedziec o Tobie, yhym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.