Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Z dyktand i czytania miałem same piątki

Opublikowano

yakubu sukcesem polskiego systemu szkolnictwa

Opublikowano
9 minut temu, kermit napisał:

yakubu sukcesem polskiego systemu szkolnictwa

Jaki system taki sukces

Opublikowano

Ale on umi grać. Nie to co my. Skillerowiec tracący swiadomosc pod lodówką z bolacymi kolanami od naginania lodów. Pewnie jeszcze siedzi w klanie "ruchamymamyzkolegami". 

Opublikowano
21 minut temu, II KoBik II napisał:

Ale on umi grać. Nie to co my. Skillerowiec tracący swiadomosc pod lodówką z bolacymi kolanami od naginania lodów. Pewnie jeszcze siedzi w klanie "ruchamymamyzkolegami". 

skilowiec taki że girsy i halo za trudne dla dzbanubu

Opublikowano

Są chuyowe. Strzelanka na 5x5m mapkach i (pipi)a turlanko od zasłony do zasłony. Boty to są zyeby

I jeszcze jaranko wyścigówką bez hamulców :rzyg:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

BuBu 100%

ehhh trzeba kupić jednak PlayStation dla tych kilku esków :/ może w końcu bloodborna się ogra

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

Boty to są zyeby

Ale to klapy grają w Fortnite xD

Opublikowano

ktoś mi wytłumaczy jak małe mapy można traktować jako wadę? czy większa ilości kilometrów kwadratowych czyni grę lepszą? 

tylko poważne odpowiedzi

Edytowane przez oni

Opublikowano

Schowa się za kamieniem na mapie 10 ha i jak przez pół godziny nikt go nie znajdzie, to myśli, że jest prosem? Na mapkach 5x5 tak się nie da :/

Opublikowano
9 minut temu, _Be_ napisał:

Ale to klapy grają w Fortnite xD

xboty jarają się grami 6/10 równowaga w przyrodzie zachowana

Opublikowano
Teraz, Pacquiao napisał:

Schowa się za kamieniem na mapie 10 ha i jak przez pół godziny nikt go nie znajdzie, to myśli, że jest prosem? Na mapkach 5x5 tak się nie da :/

Polecam temat pubga w dziale Xbox takie dzbany lepią, że ja prdl. Jeszcze się kłócą ze kampienie jest ok i ilość killi nie ma znaczenia XD udaje węża w krzakach przez cały mecz i potem ostatniego jak się nawinie pod lufę zabija xd No Ale L e g e N d a pro skill. Tfu pluje

Opublikowano

Za nazywanie samego siebie "Legendą" w jakiejkolwiek gierce wieczny ku.tas w anus i pogarda, już jeden taki był :kaz:

Opublikowano
9 minut temu, Orzeszek napisał:

Polecam temat pubga w dziale Xbox takie dzbany lepią, że ja prdl. Jeszcze się kłócą ze kampienie jest ok i ilość killi nie ma znaczenia XD udaje węża w krzakach przez cały mecz i potem ostatniego jak się nawinie pod lufę zabija xd No Ale L e g e N d a pro skill. Tfu pluje

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no nie dla dzbanów Halo

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Za nazywanie samego siebie "Legendą" w jakiejkolwiek gierce wieczny ku.tas w anus i pogarda, już jeden taki był :kaz:

Uwaga, napiszę coś kontrowersyjnego

+18

to był

żart

Opublikowano

Żart, który nadal wisi na YT z niezmienionym tytułem? Ty to jesteś śmieszek!

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Żart, który nadal wisi na YT z niezmienionym tytułem? Ty to jesteś śmieszek!

I z błędami ortograficznym omg lol

Opublikowano

No uśmiałem się jak norka, nie powiem - boki zrywać :cool:

Opublikowano
16 minut temu, Orzeszek napisał:

Już się tak nie pruj, rekord killi w meczu to trzynaście, więc jakieś dwa poziomy wyżej od ciebie

Opublikowano

Na grach battle royale powinno się dokonać aborcji, niech to w końcu zdechnie.

Opublikowano

Też uważam że ta c0rwa battlefield powinna umrzeć :)

Opublikowano

Zgadzam się.

Opublikowano

W personę 5 można grać jedną ręką a drugą podjadać popcorn takie tu (pipi)a angażujące

Opublikowano

Jakby dobrze ogarnąć pada to by dało radę platynę wbić żylakiem dupy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.