Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
30 minut temu, Andrew21 napisał:

Najgorsze w fortnite jest to że zabiera pieniądze innym developerom bo wszystkie dzieciaki w to grają. Kilku youtuberów opisywało sytuacje w sklepach z grami jak dzieciaki masowo wykupywały doładowania 50$ na psn i xbox live tylko po to żeby kupić jakieś pierdoły w fortnite. Jeśli dzieciaki będą grały tylko w takie gry to za 10-15 lat nie zobaczymy już takich gier jak halo, last of us, legend of zelda.

to samo wieszczyli przy okazji boomu na Minecrafta, moby a teraz powtarzają to samo odnośnie gier battle-royale. Jestem pewny że rynek jest już nasycony, trend dobiega końca i w grze zostaną tylko Fortnite oraz PUBG i nie mogę się doczekać aż Activision i EA z ich battle-royalami w Call of Duty i Battlefieldzie upadną i sobie głupi ryj rozwalą. 

Nie zgadzam się też z ułomną logiką że Fortnite zabiera  biednym developerom pieniądze xD gracze kupują to co im się podoba, pozwólmy im mieć wybór.  Rynek cały czas się powiększa, staje się bardziej różnorodny, w gry gra coraz więcej ludzi dla wielu. Klienci Halo, TLOU czy Zeldy to zupełnie inni gracze od tych których pierwszą i jedyną grą jest Fortnite, to dwa oddzielne światy  które będą funkcjonować obok siebie

Edytowane przez oni

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
1 godzinę temu, ragus napisał:

Dlaczego Spencer jest taki dobry i potężny?

po prostu kocha swoje owieczki :cool:

Opublikowano

Gorszy do śmiecia Xboxa jebanego i jego popleczników jest tylko tryhard ragusa, o kurwa, brakuje mi już tych min :| :| :|

Opublikowano

to skopiuj z sms'ów od twojego starego

Opublikowano

Gdzie ten try hard?

Opublikowano
6 godzin temu, Yakubu napisał:

No, ale że to forum jest znane w kręgu graczy jako zbiorowisko daunów bez gustu jarającymi się jakimiś gejowymi japońszczyznami jak jakuzy czy persony to niestety nigdy tego nie pojmiecie.

Jedno nie wyklucza drugiego przeciez. Albo inaczej - masz mozliwosc wyboru, czy zagrac w to,tamto czy jeszcze co innego. Mowilem o tym tutaj wczesniej. Przytyk odnosnie niszowosci tych gier jest wiadomix uzasadniony, ale ja wole roznorodnosc czy przypadkowe perelki  zamiast podazania za trendami.

5 godzin temu, Andrew21 napisał:

Jeśli dzieciaki będą grały tylko w takie gry to za 10-15 lat nie zobaczymy już takich gier jak halo, last of us, legend of zelda.

Nie sadze, sprzedaz gier rosnie przeciez caaaaaly czas, duzo zyskuja np. wlasnie te wysmiewane, mniejsze gry.

6 godzin temu, Yakubu napisał:

Wygrana w battleroyalach robi tak dobrze, że nawet nie potraficie sobie tego wyobrazić.

Potrafimy,potrafimy. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

siedza na forum milan, rozi i inne niebieskie dzbany i minusuja kazdy zakup scorpiona, macie wy rozum kurwa i godność człowieka? odbyt wam ściska że ludzie chcą zaznać luksusu?

Opublikowano

Nigdy nie zminusowałem kolego

Opublikowano

To co kłamiesz

smutek  wymieszany z zazdrością 1:3

Opublikowano

Jak można minusowac osobę, która kupiła konsole na której największe hity, to gry pokroju myszy z VR, a przyszłość zapowiada się na porcje kolejnych crapow pokroju SoT czy sod2. Już życie takiego nieszczęsnika wystarczająco opluło prosto w ryło. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
27 minut temu, milan napisał:

To co kłamiesz

smutek  wymieszany z zazdrością 1:3

chciałem pograć w monster huntera w 50 fpsach bez konieczności przykuwania konsoli do stołu żeby mi nie wystrzeliła na księżyc

je,bią mnie eksy na xboksa, je,bią mnie eksy na ps4. czy mamy zgodę.

Opublikowano

siła tej emotki jest niesamowita.

a chciałem tylko sprawdzić czy jest limit tych neutralnych

Opublikowano
8 godzin temu, MaZZeo napisał:

siedza na forum milan, rozi i inne niebieskie dzbany i minusuja kazdy zakup scorpiona, macie wy rozum kurwa i godność człowieka? odbyt wam ściska że ludzie chcą zaznać luksusu? 

przejmowanie się minusami od nich to jak przejmować się minusami od yakubu za zakup yakuzy. Dzbanowi nie wytłumaczysz bo wie najlepiej co dobre dla ciebie i reszty.

Opublikowano

milan jest smutny ze kogos omina takie sztosy jak spiderman czy days gone

Opublikowano

nie no w spodermana to bym zagrał akurat, szczególnie podoba mi się bieganie po ścianach 

Opublikowano

mi sie w spidermanie podoba to ze w zestawieniu z sunsetem wyglada jak zwykla ubigierka przy genialnym sztosie

Opublikowano

nie mówcie tylko milanowi że to bieganie wygląda jak zapożyczenie z Sunseta bo jeszcze bardziej znienawidzi xboxa xD

swoją drogą byłem pewny że krytyka w wiaderka w piratach to był trolling, ale z tego co widzę po temacie spidermana ten typ tak po prostu ma xD 

Opublikowano

Kubson i ins to pewnie na sunseta by się nawet nie wysrali, bo design podobny jak w fortnite :yao:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Gdzie ty tam widzisz podobny design to ja nawet nie xD 

Opublikowano
Kubson i ins to pewnie na sunseta by się nawet nie wysrali, bo design podobny jak w fortnite yao.png

Grane na premierę i pozniej nawet kupiłem cyfrówkę taka dobra gierka obama.png ale co klapy mogą wiedzieć?

I to ze obie gierki sa kolorowe nie znaczy ze maja podoba design

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.