Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

podobny design to ma spiderman i watchdogsy 2, jak parker nie ma stroju praktycznie nie do rozróżnienia

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

fortnite-review-15337-1920x1080.jpg

532245911.jpg

ty no nie rozróżniłbym nigdy tych gier

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W sot dali zombiaki?

Opublikowano

haha ten sam styl graficzny ale co teraz zrobić jak już się powiedziało że fortnite ma chuyową grafike 

Opublikowano

Fortnite-Header.jpg

2622803-sunset-overdrive-mugger-od-620x3

uuuuuuu

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

ale co teraz zrobić jak już się powiedziało że fortnite ma chuyową grafike

CYTATY

Opublikowano

"fortnite ma chuyową grafike" użytkownik bluber

Opublikowano

fortnite to rak

Opublikowano

Sunset

(pipi)

rak

Fortnite

Opublikowano
W dniu July 28, 2018 o 00:26, MaZZeo napisał:

headshot z longshota w gearsach >> jakiś win w obsranym battle Royale

Pf, takie coś było modne dekadę temu. Obecnie wolę moment, w którym ludzie wykrzykują "thank you" na teamchacie, po tym jak w Overwatchu w pojedynkę utrzymałem ładunek w dogrywce przeciwko 4, aż przybyły posiłki i ladunek dojechał do celu. Człowiek czuje się podbudowany na resztę dnia i micha mu się cieszy na okrągło :) 

Spoiler

Przynajmniej do momentu, w którym team się rozpadnie i w kolejnym teamie natrafi na totalne ameby i ludzi tak nieporadnych, że mogą zapomnieć jak się oddycha.

Chociaż ostatnio równie dobrze mam radochę z efektownych takedown'ów w Onrush, Codemasters to kretyni marketingu że nie potrafili wypromować tej gry, zwłaszcza że The Crew 2 obijał się o jakieś 60 na MC. I pewnie sprzedał się lepiej od Onrush...

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Chociaż ostatnio równie dobrze mam radochę z efektownych takedown'ów w Onrush, Codemasters to kretyni marketingu że nie potrafili wypromować tej gry, zwłaszcza że The Crew 2 obijał się o jakieś 60 na MC. I pewnie sprzedał się lepiej od Onrush...

Oba gówna to się nie sprzedały, proste.

Opublikowano

Nie ma to jak raporcik finansowy Sony na dobry poczatek dnia :) Switch pokonany w ostatnim kwartale o ponad milion sztuk,nice. O tym gownie Xbox One nie mowie nawet, bo nie ma o czym, i nikogo.

Opublikowano

policzyłeś już zdania? 

Opublikowano

czyli w okresie gdy wyszedł potężny god of war, a na switcha kartony i bzdury dla spóźnionego ficka, ps4 sprzedało się aż o milion kopii więcej?

o (pipi) xD

Opublikowano
21 minut temu, aphromo napisał:

Nie ma to jak raporcik finansowy Sony na dobry poczatek dnia :) 

A co stary w zarządzie :) ?

Opublikowano

ciekawe czy xbox przekroczył 10 sprzedanych sztuk :)  

Opublikowano

Przykro się ogląda profil gracza comaPL https://psnprofiles.com/ComaPL

Darmówki i (pipi)owe gry w pudełku. Nie ma nawet po co z takim graczem dyskutować. Prawie nic nie kończy. Widać gry na playstation mu nie leżą tylko multiplatformy ogrywa dokładniej. Do tego dość średnie.

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

ciekawe czy xbox przekroczył 10 sprzedanych sztuk :)  

ciekawe kiedy zamkniesz mordę

59 minut temu, Mendrek napisał:

Pf, takie coś było modne dekadę temu. Obecnie wolę moment, w którym ludzie wykrzykują "thank you" na teamchacie, po tym jak w Overwatchu w pojedynkę utrzymałem ładunek w dogrywce przeciwko 4, aż przybyły posiłki i ladunek dojechał do celu. Człowiek czuje się podbudowany na resztę dnia i micha mu się cieszy na okrągło :) 

Pokaż ukrytą zawartość

Przynajmniej do momentu, w którym team się rozpadnie i w kolejnym teamie natrafi na totalne ameby i ludzi tak nieporadnych, że mogą zapomnieć jak się oddycha.

ja tam wolę komuś zayebać dyńkę z gnasher BOOOM HEADSHOT

Opublikowano

jak zagrasz w dobrą gre. Czyli nigdy lamusie :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

jak zagrasz w dobrą gre. Czyli nigdy lamusie :) 

Gierki z GT mazzeo>fortnite :) 

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

czy te wyniki są imponderabiliami sukcesu Sony?

Nie ;) Chyba bedziesz musial sie uzbroic w cierpliwosc zanim Playstation wreszcie umrze Paolo. Chociaz, jak sie spojrzy na to co sie dzieje obecnie na innych platformach ( np. gierka na Steam zamieniajaca komputer w koparke bitcoin:reggie: ) to nie sadze zebys sie cieszyl za bardzo.

17 minut temu, blantman napisał:

Przykro się ogląda

line up Nintendo na ten rok, tak.

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

pupcio pokaż swój psn id co tam na tapecie

przecież masz mnie w znajomych xD nie jestem małpą żeby grać w gry wideo w piękne polske lato

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.