Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

sziit do list sprzedanych kopii trzeba teraz bedzie doliczać wyniki sciagniec z ps plus by zaczać nadążać za tymi wariatami ;/

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

tenor.gif?itemid=7779648

Opublikowano

Niestety, wszystko wskazuje na to, ze twarde dane w przyszlosci beda coraz rzadziej publikowane. A szkoda.

Opublikowano
40 minut temu, YETI napisał:

5mln graczy na 30mln xboxow i miliard pc, hahahah, ta grę kupiło mniej ludzie, niż najnowsza płytę ich troje. 

Logika taka że nioh powinnien sprzedać się 1500000000 mln egzemplarzy

Opublikowano
50 minut temu, YETI napisał:

5mln graczy na 30mln xboxow i miliard pc, hahahah, ta grę kupiło mniej ludzie, niż najnowsza płytę ich troje. 

Robic beke z Xbox i 5mln graczy, jak przy 82.2 mln ps4 god of war sprzedal 5 mln* odwaznie Yeti. To nagle pc ma znaczenie? :dynia: klapy to maja ladny bipolar 

*news z 25 maja 2018.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

klapy i matematyka, czy wy za dużo nie wymagacie? przeciez to debile :)

Opublikowano

3mln BB na 82 mln konsol xD czemu klapy to takie je.bane bezguścia? To już głupi Donkey Kong sprzedał się w dwa miechy w 1,4mln XDD nie mówiąc o ponad 10mln Super Mario Odyssey

Opublikowano

Wymagać od klapa coś więcej niż oddychanie, w miarę skoordynowane ruchy kończyn i klepanie bzdur na klawiaturze... Nie przesadzajmy panowie :reggie:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

klapy? już nie mam siły nawet nad nimi płakać, bo świat nie wierzy łzom

Opublikowano

Design w sot jest  O D P Y C H A J Ą C Y

Opublikowano

co kto woli,  ja nie oceniam 

4dpmqog7zrk01.jpg

ab83ee10-4057-4738-b68c-afb04f4972f1.PNG

Opublikowano
38 minut temu, Wolfie_ napisał:

Robic beke z Xbox i 5mln graczy, jak przy 82.2 mln ps4 god of war sprzedal 5 mln* odwaznie Yeti. To nagle pc ma znaczenie? :dynia: klapy to maja ladny bipolar 

Primo, liczba graczy dzis =/= ilosc sprzedanych kopii, secundo, GoW ustanowil rekord sprzedazy juz w tydzien i tak dobra premiera spowodowala podbicie prognoz Sony na ten rok, a PC, no nie oszukujmy sie, ilosc platform na jakich dostepna jest gra ma znaczenie dla sprzedazy. To jest jakas abberacja, ze sie zestawia takie dane, ale coz, MS innych nie podaje.

Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

co kto woli,  ja nie oceniam 

4dpmqog7zrk01.jpg

ab83ee10-4057-4738-b68c-afb04f4972f1.PNG

który screen z forcika a który z sea of guwno? :) 

Opublikowano

Zgadzam się z ofermo. Na 5mln sprzedanych pudełek grę pewnie ograło 20 mln klapow.

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

który screen z forcika a który z sea of guwno?

twoj stary z plecakiem na piramidzie to forguwno

Opublikowano
8 minut temu, hav7n napisał:

Zgadzam się z ofermo. Na 5mln sprzedanych pudełek grę pewnie ograło 20 mln klapow.

XDDDD

Opublikowano

wspaniale jest patrzeć jak sukces piratów wciąż triggeruje niebieskie robactwo :banderas: 

ocean wciąż jest pełen ich łez

VacantHoarseIndianelephant-size_restrict

Opublikowano

PchlitargStation: For the Składka

Opublikowano

68%, to jest sukces w zielonym szambie, no to crapdown, kolejny hit w bibliotece xsmiecia, jak przekroczy 70%, to będzie mesjasz na poziomie TLoU. Zapomnialem, że w świecie tych narkomanów, SO to jedna z lepszych gier, łapiecie, tytuł na poziomie infamous. Standardy na xboxie są wprost proporcjonalne do tej menelskiej społeczności.

Opublikowano

podoba mi się jak przykład Piratów powoduje zwarcie zwojów u Yetiego. Nie poddawaj się chłopak, może kiedyś uda Ci się zrozumieć dlaczego tylu ludzi w to gra ;) Mogę tylko podpowiedzieć że ma to coś wspólnego z zabawą, czyli czymś co coraz trudniej znaleźć na plejstejszyn

Edytowane przez oni

Opublikowano

Na ps4 taki dobrobyt że establishment zaczyna narzekać nawet na nadchodzące 91%-owe gry.

Opublikowano

Po odjęciu bonusu za wyłączność wyjdzie jakieś 76, GoW 2018 mi świadkiem.

Swoja drogą gdzie jest andrew69? Sony podało wyniki finansowe i tak bez brandzlowanka do cyferek? Jestem rozczarowany jak exami od Sony.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

Na ps4 taki dobrobyt że establishment zaczyna narzekać nawet na nadchodzące 91%-owe gry.

no jesli gow dostal 94% i byl chuyowy to co dopiero ex na 91% xd niech sie ciesza ze chociaz branza im daje fory

Opublikowano

Chyba już wszyscy spisali go na straty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.