Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

ja jeszcze wierze że naprawią to bieganie po ścianach 

oh wait

DjJ5wLGUcAAOD_V.jpg

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Panowie ale chyba lepiej mieć możliwość wyboru gier na wyłączność niż ich nie mieć w ogóle? [emoji4]

Nie no serio, ja nie mam nic do Xboxa.
Jest to ładna, cicha konsola. Jest wsteczna kompatybilność, fajny pad..
Wszystko zależy kto co oczekuje. Ja oczekuje gier na wyłączność i możliwość wyboru w co zagrać. Wsteczną kompatybilność traktuje jako super dodatek, którego w ps4 brakuje.
Myślę, że jak kiedyś Xbox zacznie wydawać swoje exy to na pewno się tą konsolą zainteresuje - macie moje słowo [emoji106]

Opublikowano

Ty nadal uwazasz, że nie ma gier na Xboxie aha ok. 

Opublikowano

to troll, ale sympatyczny niech zostanie 

emoji4.pngemoji4.pngemoji4.png

Opublikowano

niestety używanie emojii pokazuje, że to prawdziwa erozja mózgu 

Opublikowano

pora włączyć wyliczanke  i  pokazac łobuzowi

Opublikowano

Nie no trzeba przyznać, że MS próbuje coś tam wypierdzieć z ex'ów, ale nie dojeżdżają do 70 na MC, więc tak jakby ich nie było ;)

Opublikowano

No dobra, to wytłumaczcie mi konkretnie,
dlaczego gracze wybierają Ps4 zamiast Xbox? Dlaczego jest tak mała sprzedaż Xbox względem Ps4?
Serio, wybór gier nie ma na to wpływu?

Opublikowano

Gry są tu i  tu, po  prostu ludzi ze smutny  dzieciństwem jest mniej niż tych ze szczęśliwym.

Opublikowano
4 minuty temu, Kolos28 napisał:

No dobra, to wytłumaczcie mi konkretnie,
dlaczego gracze wybierają Ps4 zamiast Xbox? Dlaczego jest tak mała sprzedaż Xbox względem Ps4?
Serio, wybór gier nie ma na to wpływu?

jezu oczywiscie, że ma wpływ ale początek generacji było na odwrót, ps4 nie miało gier no chyba, że ktoś gral na siłę w knacka 6 razy a i tak konsola sprzedawała się lepiej 

Opublikowano

Za popularność PS4 w głównej mierze odpowiada przywiązanie do marki i wpadka Xboxa. Nie jestem w stanie znaleźć innego wytłumaczenia, bo chyba nie przez marne wsparcie PS4 w jej pierwszych latach życia czy zalew remasterow z PS3. Potem było już z górki.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Jakoś PS4 nie miało praktycznie żadnych dobrych gier przez pierwsze 3 lata na rynku i też się sprzedawało lepiej od X'a, więc gierki to mają tutaj akurat najmniejsze znaczenie. Gdyby było inaczej to byśmy mieli 150 mln sprzedanych WiiU zamiast 15 mln :p

Opublikowano
Godzinę temu, oni napisał:

podoba mi się jak przykład Piratów powoduje zwarcie zwojów u Yetiego.

34hw687.gif

Tak, niech microsyf wypuszcza więcej takich "hitów", świat się będzie śmiał, a choroszcza zagrywała. Żyj dalej w tej swojej zielonym matriksie.

Magia rare :yao:

Opublikowano

Moim zdaniem, po prostu Sony oferuję więcej graczom niż Microsoft. Na PlayStation jest więcej gier na wyłączność a do tego praktycznie wszystkie multiplaformy są dostępne na tą konsole.

Ludzie chcą grać w nowe gry a nie ciągle w te same i jeszcze więcej w gry z zeszłych generacji. Wiadomo wsteczna kompatybilność to świetny dodatek ale tym rynku się nie zdobędzie.
Ile wyszło nowych gier na XO względem Ps4? Ile z tych gier jest wybitnych bądź bardzo dobrych?

Jak ktoś zauważył to w waszych oczach jestem sympatycznym trollem (niech tak będzie).
Jestem otwarty na dobre argumenty a wiec proszę napiszcie mi czym konsola Xbox jest lepsza od PlayStation i dlaczego warto przejść na zieloną stronę? Co zyskuje oprócz abonamentu ea oraz gier które są dostępne na wszystkie konsole?

Opublikowano
1 minutę temu, Kolos28 napisał:

Ile wyszło nowych gier na XO względem Ps4? Ile z tych gier jest wybitnych bądź bardzo dobrych?

Człowieku ty grasz w vampyra i sie zachwycasz także to nie jest wymierne. Ktoś ci napisze, że świetnie się bawi przy State of Decay a ty powiesz, że średnie meta to 65 co nie przeszkodziło ci się dobrze bawić przy vampyrze czyż nie?

Opublikowano

sony oferuje najlepsze gry - gra w vampyra

po co komu stare gry - leca po remastery 

po co komu BC - mam nadzieje ze bedzie na ps5

po co komu game pass - mamy ps now

po co zyje to community 

Opublikowano

No dobra, plus dla zielonych bo o gustach rzeczywiście się nie rozmawia a wiec jeśli Xbox trafia w czyjeś gusta to jest to konsola dla niego ale to nadal nie tłumaczy Waszego jadu wylewanego na posiadaczy plejki bo to przecież kwestia gustu a nie wyższości jednej konsoli nad drugą...

@hav7n

Widzisz ja mam wybór i mogę grać zarówno w vampyr jak i w ekskluzywne gry a Ty niestety tylko w vampira [emoji23]

Opublikowano

65 SOD2 vs. 94 GOW i nie wiem co chu,jowsze ;/

Opublikowano
Teraz, Kolos28 napisał:

No dobra, plus dla zielonych bo o gustach rzeczywiście się nie rozmawia a wiec jeśli Xbox trafia w czyjeś gusta to jest to konsola dla niego ale to nadal nie tłumaczy Waszego jadu wylewanego na posiadaczy plejki bo to przecież kwestia gustu a nie wyższości jednej konsoli nad drugą...

Nie na samą plejkę a na klaperiadę, bandę hipokrytów o podwójnych standardach którzy już dawno miłość do gier zamienili na cyferki i znaczki. Tfu je,bać.

Opublikowano

Nie na samą plejkę a na klaperiadę, bandę hipokrytów o podwójnych standardach którzy już dawno miłość do gier zamienili na cyferki i znaczki. Tfu je,bać.
Chyba, że o to chodzi a wiec spoko..
Ja tam jestem na szczęście otwarty na różne warianty [emoji4]
Opublikowano
31 minut temu, Kolos28 napisał:

Bo PS4 posiada najlepsze gry tej generacji, które wyznaczają nowe standardy pod względem technicznym i otrzymują oceny od recenzentów o których spencer może pomarzyć. Po jednej stronie mamy Uncharte 4, Horizon, God of War, Bloodborne, Persona 5, a po drugiej girsy z 15 letnim gameplayem i animacją oceniane gorzej niż mysza na PS VR. Po jednej stronie mamy wydane w jednym roku SOTC, GOW, Ni No Kuni2, Detroit, SFV:AE, Yakuze 6 czy zaraz Spider-Mana, a po drugiej dwa guwna na 6, które ludzie ogrywają w gamepass i mimo to jeszcze płaczą, że zmarnowali czas na te śmieci. Bo na PS4 w przyszłości będziemy grać w Death Stranding, Ghost of Tshusima, czy mesjasza generacji TLoU2, gdzie spencer wrzuci trzy chvjowe gry ze świata girsów (w tym dwie wyglądające jak z komórki), a 15 osób już pracuje nad battletoads, a ich dotychczasowe efekty pracy mogliśmy widzieć na e3, gdzie pokazali czarną plansze z tytułem gry, dzięki której według podlasia, xbox wygrał targi.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
8 minut temu, Kolos28 napisał:

@hav7n

Widzisz ja mam wybór i mogę grać zarówno w vampyr jak i w ekskluzywne gry a Ty niestety tylko w vampira emoji23.png

W dniu 28.04.2018 o 15:46, hav7n napisał:

Zaczynamy 3utqOGJ.jpg

Moze juz zamkniesz morde?

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Bo PS4 posiada najlepsze gry tej generacji, które wyznaczają nowe standardy pod względem technicznym i otrzymują oceny od recenzentów o których spencer może pomarzyć. Po jednej stronie mamy Uncharte 4, Horizon, God of War, Bloodborne, Persona 5, a po drugiej girsy z 15 letnim gameplayem i animacją oceniane gorzej niż mysza na PS VR. Po jednej stronie mamy wydane w jednym roku SOTC, GOW, Ni No Kuni2, Detroit, SFV:AE, Yakuze 6 czy zaraz Spider-Mana, a po drugiej dwa guwna na 6, które ludzie ogrywają w gamepass i mimo to jeszcze płaczą, że zmarnowali czas na te śmieci. Bo na PS4 w przyszłości będziemy grać w Death Stranding, Ghost of Tshusima, czy mesjasza generacji TLoU2, gdzie spencer wrzuci trzy chvjowe gry ze świata girsów, a 15 osób już pracuje nad battletoads, a ich dotychczasowe efekty pracy mogliśmy widzieć na e3, gdzie pokazali czarną plansze z tytułem gry, dzięki której według podlasia, xbox wygrał targi.

OohL.gif

Opublikowano

Moze juz zamkniesz morde?
No widzisz, gdyby nie ps4 to byś nie miał w co grać i Xbox by tylko ładnie wyglądał.
Opublikowano

akurat od skonczenia gowa prosiaka nie wlaczylem bo po co skoro skonczylem tego exa 8+/10

blaznij sie dalej

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.