Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
kolos starzy cię nie puscili na kolonie, że taki aktywny w cw jesteś?
No pudło, jestem na służbowym wyjeździe i akurat dziś mam dzień na leniuchowanie a że za oknem ponad 30 stopni to wolę posiedzieć w klimatyzowanym pokoju i popisać z Wami o głupotach [emoji4]
OK, a jak Ci się gra w Forzę Horizon na Twoim PS4?
Mogę pograć na laptopie podłączonym do TV. Chyba nie sugerujesz, że jedna Forza jest warta tyle co wszystkie gry na ps4?
  • Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

xddddd 

w śmiecie z ps4 też mozna pograć na PC więc po co to komu?

Opublikowano

ach te mityczne laptopy klapów z dżiforsami minimum 980

Opublikowano

Ale mając dobrego laptopa czy przyzwoity piec zagram sobie w Forza a wiec po co mi Xbox? Widzisz różnicę?

Przecież Wy zieloni, nie macie nawet już własnej tożsamości odkąd Wasz Spancer (czy jak mu tam) zabrał Wam poczucie posiadania konsoli. Zaczarował Was, zamydlił oczy stwierdzeniem play anywhere. Crossplay to również ściema bo jak grać na XOX w 30fps jak ktoś gra w 120?

Opublikowano

Zaczynam podejrzewać altera.

2 minuty temu, Kolos28 napisał:

Ale mając dobrego laptopa czy przyzwoity piec zagram sobie w Forza a wiec po co mi Xbox? Widzisz różnicę?

Mając PC zagrasz też w lwią część najlepszych tytułów z PS4, więc po co śmieć dla jednego GoWa i kilku remakeów?

Opublikowano

W jakie gry z Ps4 zagrasz na PC?

Legalnie czy jak już to jakaś emulacja?

Proszę trzymajmy poziom i nie zakłamujmy rzeczywistości.

Opublikowano

Laptop do Forzy starczy ale Vampyr juz tylko na Playstation

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Kolos jakie czopy prawdy :obama:, człowieku daj już im spokój, bo w Choroszczy zaraz zabraknie leków uspokajających.

Bartek z Wezyrem już odpalaja U4, Horiozn, GoW, SOTC, BB, Persone 5 na swoich laptopach, a wygląda to tak

youtube--->"bloodborne gameplay part 1"

No nie powiem, jest zabawnie, ale spencer jakim kosztem, zdrowia psychicznego posiadaczy x-smieci? W sumie chvj z nimi :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
2 minuty temu, Kolos28 napisał:

Legalnie czy jak już to jakaś emulacja?

nioh

nier

yakuza

netflix zamiast gowa i tlou

Opublikowano
Laptop do Forzy starczy ale Vampyr juz tylko na Playstation
Panie, Vampyr to nie ex.
Czepiłeś się jednego bo więcej nie masz nic do powiedzenia.
Opublikowano
3 minuty temu, Kolos28 napisał:

Seria Yakuza, Nioh, Nier, ostatnio Crash, nadchodzący Dragon Quest, Street Fighter. W sumie większość zapowiadanych "exów" 3rd party wyszła lub wyjdzie na PC. Akurat tak się składa że to te najlepsze gry z PSŚmiecia, konsoli do dymania na remake'ach i remasterach. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

To nie są prawdziwe exy a gry które tak na prawdę miały czasową wyłączność i wyszły bądź wyjdą również na XO i PC.

Opublikowano
5 minut temu, Kolos28 napisał:

Tylko, że im juz nic nie pozostało, jak tylko garść tabletek i zielony matrix.

Opublikowano
11 minut temu, Kolos28 napisał:

Ale mając dobrego laptopa czy przyzwoity piec zagram sobie w Forza a wiec po co mi Xbox? 

a jak mając xboxa, tj. najpotężniejszą konsolę ever, co widać po jakości multiplatform, kupię sobie raz na 3 lata ps4 za 700zł, ogram nowe filmowe gry i sprzedam. Więc po co mi ps4?

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

U4, Horiozn, GoW, SOTC,Persone 5

Pytanie po co odpalać te gówna xd

Opublikowano
15 minut temu, Kolos28 napisał:

Przecież Wy zieloni, nie macie nawet już własnej tożsamości odkąd Wasz Spancer (czy jak mu tam) zabrał Wam poczucie posiadania konsoli.

co nam zabrał?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

a ja nie mając xboxa zaoszczędziłem ponad 2tys, bo niby po co miałby go kupić, jak tam gry ze średnią niższą niż mysza VR, a wszystko do ogrania na laptopie.

Opublikowano

klapom to zabrał godność i rozum czlowieka, klops28 kupił ps4 i gra w vampyra xD

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

mysza VR,  do ogrania na laptopie

teraz dobrze

Opublikowano

można grać w Monster Hunter World, jedną z najbardziej wymagających gier obecnej generacji, w fantastycznym k l a t k a ż u i takiej samej rozdzielczości, przy czym konsola jest cichutka, a można też tak

W dniu 29.07.2018 o 21:45, Kolos28 napisał:

XOX też tak poci?
Prosiaka ta gra potrafi rozłościć i nawet na mojej dosyć cichej konsoli słychać pracujące wiatraki..

xdddddd

to są właśnie te detale, je,bane niebieskie czerwia 

Edytowane przez ragus

Opublikowano

pad na 4h z plastiku po deawoo, konsola szumi jak odrzutowiec, że nawet sluchawki nie pomagają ale no mają w plusie gierki dejwida kejdza xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.