Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Pomyłka, jednak girsy i gejlo, to nie poziom myszy z VR.

85

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/moss

VS

84 (US 6.4) xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/halo-5-guardians

US 6.9 XDDD

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/gears-of-war-4

Do tego JEDEN tytuł przez całą generacja ze średnią powyżej 90%, a druga najwyżej oceniana gra to cyfrówka do ogrania na laptopie. Hahahaha, XBOX TY (pipi)ANY ŚMIECIU BEZ GIER, ALE ZA TO Z COMMUNITY W KAFTANACH.

Spencer ma dla was wiadomość zielone nieudaczniki.

comment_tDaYglQ8whurAgjinWOFJHiBl1pUwKqA

TOTALNIE :kaz:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

@ragus

Z tym się zgodzę ale u mnie może 3 gry chodzą troszkę głośniej a cała reszta gier działa spoko. Przy czym i tak te 3 gry nie powodują na moim prosiaku wrażeń jak po odpaleniu suszarki czy odkurzacza.

Opublikowano
Teraz, Kolos28 napisał:

Z tym się zgodzę

dzięki, że przyznałeś, iż ps4 jest pier,dolonym śmieciem nadajacym się tylko do Bloodborne, najlepszej gry tej generacji

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Do 2017 nie było hitów wyłącznie na PS4? Nigga, please. Guilty Gear Xrd, Resogun, Bloodborne, Ratchet & Clank, Street Fighter V, The Last Guardian, Rocket League (czasowy ex przez rok),  MLB, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Infamous: Second Son, no i niesławne ale i tak w to grali - Driveclub i Killzone: Shadowfall. A pewnie co nieco pominąłem. No i remastery siłą rzeczy pomogly, a tych też było sporo. Nauczcie się tam nieco więcej o branży, trollu.

A co na Xboxie tam dostaliście w tych latach? :)

Nie sap tak bo uczyć się, to powinieneś Ty.

Czy to już ta inFamous utrata kontroli nad sobą? (pun intended)

Opublikowano

>odpisywanie mendrkowi xd

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

>odpisywanie mendrkowi xd

Wiem: soooo 2005 ;)

Opublikowano

Te gry wymienione przez mendrka xD

Opublikowano

co mi dało ps4 przez 2,5 roku? solidne uncharted 4, wybitne bloodborne i wipeouta z psp.

a reszta? jezuuuuu te last guardiany, filmowe god of wary, pad na 5h i wyjący plastik. a no i przegadaną personę 5, która nie ma podejścia do czwóreczki.

Patrzę na was… Głodnych… Przerażonych… Przyciskających dzieci do piersi. Cesarz Spencer wprowadził swoje legiony na niebieską ziemię, oblega każdą twierdzę stąd aż po 2020 rok.

Opublikowano

so stupid chyba

Teraz, ragus napisał:

te last guardiany

Wiedziałem

Opublikowano

dzięki, że przyznałeś, iż ps4 jest pier,dolonym śmieciem nadajacym się tylko do Bloodborne, najlepszej gry tej generacji

Nie mam zamiaru zaprzeczać i głośno mówię, że tak to prawda: xbox jest ładniejszy, ma lepszą kulturę pracy, jest trochę mocniejszy i ma lepszego pada. Ma lepsze usługi sieciowe (Gold, EA:A) ale nie ma własnej tożsamości, nie ma gier na wyłączność a konsola jest do gier a to czym kierują się gracze to gry na wyłączność bo cała reszta jest na obu sprzetach.

Aha i gdybym miał grać tylko w gry multiplaformowe to wybrałbym XOX, ze względu na to co napisałem wyżej!

Opublikowano

MLB, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Infamous: Second Son, Driveclub i Killzone: Shadowfall.

MLB, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Infamous: Second Son, Driveclub i Killzone: Shadowfall.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Te gry wymienione przez mendrka xD

HITY KURRRRWA HITY XDDDDDDDDDDDD LBP 3 ANTIL DOWN XD

Opublikowano
4 minuty temu, Kolos28 napisał:

Nie mam zamiaru zaprzeczać i głośno mówię, że tak to prawda: xbox jest ładniejszy, ma lepszą kulturę pracy, jest trochę mocniejszy i ma lepszego pada. Ma lepsze usługi sieciowe (Gold, EA:A) ale nie ma własnej tożsamości, nie ma gier na wyłączność a konsola jest do gier a to czym kierują się gracze to gry na wyłączność bo cała reszta jest na obu sprzetach.

Aha i gdybym miał grać tylko w gry multiplaformowe to wybrałbym XOX, ze względu na to co napisałem wyżej!

?width=256&version=2361467

Opublikowano

>mfw kloc28 pisze posty

giphy.gif

Ontopic

emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

to z laptopa podlaczonego do TV?

Opublikowano

Xbox trochę mocniejszy? Niby gdzie, jak najładniejsze gry e3, to tytuły na ps4. microsoft mając 6terafankow nie potrafi nawet dostarczyć najładniejszych gier. Co za banda (pipi)anych nieudaczników. 

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Xbox trochę mocniejszy? Niby gdzie, jak najładniejsze gry e3, to tytuły na ps4. microsoft mając 6terafankow nie potrafi nawet dostarczyć najładniejszych gier. Co za banda (pipi)anych nieudaczników. 

wstawaj Yeti, zesrałeś się 

Opublikowano

a to sony pokazało ładniejszą grę niż forza horizon 4?

Opublikowano

Grafa ładna ale gameplay znów taki ze ojaciepier.dole xD asasyn w japonii, kalka tlou jedynki i symulator uber eatsa 

Opublikowano

szybki reality check dla Yetiego:

SandyFarJackal-size_restricted.gif

wjcfqaua97511.gif

is-this-valhalla-or-something-new.gif

wszystkie gry w 4K i 60 fps-ach :xboss:czyli w jakości nieosiągalnej dla konsol Sony 

a ten robak ma czelność mówić coś o grafice 

Opublikowano

ta 3 gra chyba z x360 jakiś remasterek :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.