Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Jestem klapem i chodź bym miał stać na rzęsach albo kupić znowu xboxa to ogram nowego oriego. Pierwsze skończyłem przy jednym podejściu bo nie mogłem się oderwać od gry, przez co byłem zombie w prwcy bo tylko godzinę spałem xD

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

między staniem na rzęsach a kupnem  (pipi) jest jeszcze laptop

Opublikowano
9 minut temu, milan napisał:

między staniem na rzęsach a kupnem  (pipi) jest jeszcze laptop

milan jako, że jesteś stary to myślałem, że wygoda to dla ciebie podstawa a ty tu wyskakujesz z jakimś laptopem do gierek 

takie rozczarowanie :/ 

Opublikowano

Nie rozumiem co za problem, może to jakaś magia ale ultrabook/ podłaczenie lapka do tv, oraz bezprzewodowy pad to pełna kulturka.

Przecież dla gry w flashu nie będę kupował 5 konsoli pod tv.

Opublikowano
W dniu 13.12.2018 o 09:49, easye napisał:

chyba nawet bardziej, mi GP skończył się znacznie wcześniej przed promocja i tez nie mogę skorzystać z tego za zl, 6m za połowę ceny już tak. Może blokują użytkowników, którzy kupowali GP od roku tylko po zlotowce. xD

W dniu 9.02.2019 o 13:35, easye napisał:

Wiziry, Czarki, gierki często po 130 zł na premierę (jak ostatni BF, TR), a Ci pytają kiedy trafi do Ea Access, czy GPxD znalazło by się pewnie jeszcze paru użytkowników, dla których wybór konsoli związany jest głównie z grami za złotówkę.

Naczelny cebularz forum, który kupuje gierki ze współdzielonych kont, ze zdrapek dodawanych do kart graficznych, bądź jadący na GamePassie za 1zł przez x czasu śmie wytykać innym, że czekają na gry w Game Passie... :reggie:  

Opublikowano

XDD gamepass przez ostatnie 2 lata u mnie był wykupiony chyba tylko dwa razy żeby sprawdzić crapy pokroju SoT i State Of Decay i napisać co o nich sądzę w odpowiednich tematach, ale przyznaję więcej niż złotówkę te gry warte nie były... XD  Nie widzę nic złego kupieniu zdrapki, za którą producent gry i tak swoją kasę otrzymal, w koncu ktoś kartę graficzną kupił, skorzystał z promocji, a tam gry za darmo nje trafiaja. Nijak to się ma do zielonych robaków, którzy przez 10 edycji darli lacha z Medrka, że gra tylko w gry z abonamentu, a którzy nie potrafią wymienić ani jednego tytułu, jaki kupili na swoją ukochana konsole odkąd jest Game Pass xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie potrafimy też wymienić fajnych gier, bo wszystkie mają takie same wymagania ("konsola + ekran") :( 

Opublikowano

True, True. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Fajnie że easye nie może sie oprzeć xboxowym exom, na ktore tak narzeka. Wspiera je i podbija im statystyki, szanuje

Opublikowano

No tak jak już ktos pisał - GP za złotówkę, odpalony Twitch u braci pececiarzy i w MS sukces goni sukces, tyle osób na serwerach! 

Opublikowano

No dokładnie :banderas: ale pamietaj ze bez ciebe i twojego gamepassa za złotówke by sie nie udało

Opublikowano

isis sie rzuca znów o tego gamepassa? taki król bogacz a okazuje sie, że gra na atlonie, na kontach za 1zł w 10 osob zeby forze pograć a potem jak szmaciarz sie szarpie z dzieckiem o kod z karty graficznej zeby grać sam w dywizje? no nie powiem dostarcza jak zawsze! :dynia:

Opublikowano

Natywne 4k w dywziji 2 bez cziterów :banderas:

Opublikowano

Bez grafiki i z doczytywaniem tekstur cm od nosa w 26 fpsach. A idź. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak sobie racjonalizuj. 

Opublikowano

Nie muszę widziałem jak to wygląda na konsoli i na PC, różnica generacji. :banderas:

Opublikowano
53 minuty temu, ASX napisał:

Fajnie że easye nie może sie oprzeć xboxowym exom, na ktore tak narzeka. Wspiera je i podbija im statystyki, szanuje

beka z iziego od zawsze na zawsze, w xboxowe gierki gra znacznie więcej niż ubi gierki na plej(pipi)ie bez gier. Mało tego w tematach: KI, FH4, FM7, H5, SLT, itd. pisze że najlepsze gry w swoich gatunkach a w CW co innego  xDDD

boli go ten gamepass ale od pół roku żebra o GP za złotówkę na PC, gra głównie na lewych kontach z chin lub w gierki które były za free z cd-action. Taki izi w pigułce, darmowe f2p lub lewe konta na jego Celeronie w 8K/120fpsach  :dynia:

Opublikowano

izi.jpg

napisałem to dosłownie 10 minut temu

izi nie zmieniaj się nigdy 

Teraz, easye napisał:

Nie muszę widziałem jak to wygląda na konsoli i na PC, różnica generacji. :banderas:

No na PS4 z pewnością.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Na jakiej konsoli? Plejku,rwie? No faktycznie może wtedy tak być :usmiech: 

Opublikowano

Chłopy myślą, że jak rozdzielczość będzie wyższa niż na Pro to i tekstury nagle włącza xD śmiesznie się czyta ten ciemnogrod, najlepsze jak Czarki całe życie plujacy na pecety w CW spuszczaja się do każdego filmiku z Metro Exodus puszczonego z PC "boże jak to wyglądaaaaaaa!" 

:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.