Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, Ficuś napisał:

86 rowne lub w gore kasuje konto

Ponizej 86 ty kasujesz konto

Days gone, liczy sie srednia ocen recenzji prasy na metacritic hmmm niech bedzie rowny tydzien po premierze

Jasne, poczekaj dopije i dam odpowiedz.

Musze sie nad tym zastanowic.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

no Ficuś  jak skasuje konto to lipa, to obok Gamepassa największa drzazga w oczach klapów w CW

Apromo? obrał styl Mendrka, czyli sam nie wierzy w to co piszę ale potrafi irytować słabe jednostki w obu obozach xD

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

Choc w sumie nawet jak przegrasz i usuniesz konto to dzien po juz ewangelie bedzie glosic nowy uzytkownik addchromo

Btw chec zakladania dalej udowadnia ze piecze dupa do dzis

Jestes tchorzem i malym robakiem, bo wysoko cenisz sobie DG, gdy gra idzie o wieksza stawke, wbrew podsmie(pipi)kom. Caly Ficus, duzo gadaniny pokazowki i nic wiecej.

Godzinę temu, Observer napisał:

Przecinam. Obojetnie kto przegra, forum wygra.

Ja rowniez.

Umowa stoi.

Podobny obraz

Opublikowano

Musi być 86, no musi być

Opublikowano

to co, kasujemy panie @Colin? :) 

Opublikowano

Ok to też przecinam, mamy zakladzik tylko jak gadam - obstawiam ze dzien po skasowaniu wrocisz z nowym kontem

Opublikowano

Nie no 86 to za dużo. 80-82 to będzie cud xd

Opublikowano
8 godzin temu, Figaro napisał:

Xboty po reckach Crackdowna 3:

niby-czlowiek-wiedziol_2018-10-06_18-36-

xDDDDD

W dniu 11.02.2019 o 23:27, Figaro napisał:

80 procent.

W dniu 9.02.2019 o 10:18, Figaro napisał:

Kilka screenów w wysokim bit-rate wyjawiają, że gra jest faktycznie ładna. 

09.02.2019_01-31-04-zpuk5c.jpg

0DK9HEo.gif

W dniu 1.02.2019 o 23:55, Figaro napisał:

A mi się podoba. Tylko ten design miasta wygląda gorzej od jedynki, zbyt futurystyczny.

W dniu 2.02.2019 o 00:24, Figaro napisał:

Grałeś chłopie w poprzednie części? Mam bekę z tego psioczenia z auto locka.

W dniu 2.02.2019 o 01:32, Figaro napisał:

No nie widziałem i faktycznie multi wygląda słabo. Niemniej doceniam inne podejście do rozgrywki online. Mi się wciąż podoba, ale wiadomo - liczy się tu ino singiel.

W dniu 23.12.2018 o 15:57, Figaro napisał:

Tak poważnie to jedna z lepiej zapowiadajacych sie gierek na Xboxa. Już wolę Crackdowna niż dziesiąte Girsy. Jedyneczka crackdown to jedna z najlepszych gierek na 360. Po prostu mam bekę z ludzi, którzy jadą po auto aimie. Dlaczego niby każda gra musi mieć manualne sterowanie? Czy Ratchetom to przeszkadzało? Auto aim to właśnie znakomity pomysł i idealnie wpasowuje się w charakter serii. Zniszczalność środowiska też wydaje się fajna. Jedyne co mi się nie podoba, to bardziej futurystyczna otoczka, to jest w niej najbrzydsze, a nie technikalia. 

Opublikowano

@aphromo a jak przegrasz to usuwasz konto i dodatkowo odblokowujesz profil naanzu na psn?

Opublikowano

Po kasacji można od razu wrócić na nowym. Nie bądźcie ciotami i jak już się zakładacie to o bana. 

Opublikowano

No ale adchromo tak wierzy w grę to co mu szkodzi sie założyć?

Opublikowano
11 godzin temu, Pupcio napisał:

Ciekawe ile będzie miał mario maker 2 który jest mario makerem 1 ale nazwali 2 żebyśmy nie kręcili beki na forumku ze switcha którego biblioteka składa się z samych gier na wiiu. elo

10 godzin temu, Pupcio napisał:

CFB_PE_GlamShot_PL.jpg

Mam nadzieje że będzie do kupienia u ciebie Pan Czezki, a najlepiej jakby powtórzyła się sytuacją z personką 5 i wysyłka steelbooka prawie 2tyg przed premierą :s159:

Opublikowano

Ale ryosan będzie smigal, duzo fajnych historyjek bedzie mozna odtworzyc, action man z dywizji  2 odbija z rąk action mana z dywizji  1 biedną owieczkę, piff piff.

Opublikowano

był już spermoludek masorza, teraz będzie spermoowieczka pawcia

Opublikowano

Catherine nowa zawartość na milion godzin+ owieczka do ruchania, a Mario? xD lepiej nie mówić bo nie chce tu zaczynać wojenek ;)

Opublikowano

nowa zawartość na milion godzin, ino owieczki do ruchania brak :( 

Opublikowano

@aphromo wytrzezwiales? Juz spakowany? Podbijamy do bana czys jajec nie wychodowales i juz nick na nowe konto wymyślony?

Opublikowano
  • Autor

To na razie mamy takie stawki jeżeli chodzi o Days Gone.

86 i więcej - Ficek do odstrzału

85 i mniej - Aphromo do odstrzału

70 i mniej - Milan się podkłada

62 i mniej - Figaro się podkłada

Opublikowano

Lubię takie CW.

Opublikowano

I nagle DG bedzie premiera roku na forum:banderas:

Kazdy bedzie patrzyl czy mu przypadkiem nie usuna konta :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.