Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 14.02.2019 o 22:28, Shago napisał:

boty od samego początku mieli wywalone na tą grę

Vizir polubił ci ten post więc aż sobie sprawdziłem:

W dniu 19.10.2018 o 10:52, Paolo de Vesir napisał:

Mówcie co chcecie, ale ja czuję że ten Crackdown zwyczajnie spowoduje opad szczeny niedowiarków.

W dniu 19.10.2018 o 11:25, Paolo de Vesir napisał:

Kolejny unikatowy projekt którego nie ma żadna inna firma

Pompowanie balonika na nadejście mesjasza, unikatowy opad szczęki i wszystko co najlepsze miał być, a po pierwszych ocenach udawanie że się miało wywalone xd

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

chyba pora odstawić narkotyki

Opublikowano

paolo trolował w temacie, że się niby jara = wszystkie boty się jarały 

klapy w pigułce xd

Opublikowano

paolo sie skonczyl :(

Opublikowano

Dobry trolling, przez tyle lat udawać że się szanuje xboxa, nawet w to (pipi) sea of thieves grał żeby trolling był bardziej wiarygodny.

Opublikowano

ale co mi tutaj z sea o thieves wyjeżdzasz skoro rozmowa jest o czymś innym? 

w szkole na polskim też mówiłeś o panu tadeuszu jak ci nauczyciel zadał pytanie z dziadów? 

Opublikowano

Przecież ja z tobą nawet nie rozmawiam, atencjuszko. Żaden mój post nie jest skierowany do ciebie.

Opublikowano

Observer jaki odklejeniec. Jak większość klapów. Jasne, że jaraliśmy się Crapdałnem, hajpowi nie było końca, cudowna gra, wessała mnie bardziej niż Metro, aphromo jest mądry. :pawel:

Opublikowano

No takie opinie sa w temacie, _Be_ to nawet metra nie odpakuje, do póki ostatniego bosa  nie przejdzie :dynia: 

a później znowu wróci do latania między tematami ze swoją wściekłości macicy, jak tylko ktoś napisze, że się nawet dobrze bawi przy jakimś Assasinie, Falloucie czy innym "crapie" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Infamous SS 80, user 8,0.

Crapdaun 3 59, user 4,2.

Zieloni. Wy to jednak jesteście wariaty :drinks:

Opublikowano

No kolejne gra "od której się chłopy oderwać nie mogą!". Człowiek może nawet by sprawdził za te 4 zł, ale od razu sobie przypomina że to samo pisali o SoT, State Of Decay i innych xDD

Opublikowano

zaraz bedzie obrona ze tylko klapy patrza na srednie

Opublikowano
20 minut temu, easye napisał:

No takie opinie sa w temacie, _Be_ to nawet metra nie odpakuje, do póki ostatniego bosa  nie przejdzie :dynia: 

a później znowu wróci do latania między tematami ze swoją wściekłości macicy, jak tylko ktoś napisze, że się nawet dobrze bawi przy jakimś Assasinie, Falloucie czy innym "crapie" xD

18 minut temu, easye napisał:

No kolejne gra "od której się chłopy oderwać nie mogą!". Człowiek może nawet by sprawdził za te 4 zł, ale od razu sobie przypomina że to samo pisali o SoT, State Of Decay i innych xDD

Odważne słowa jak na typa, który

fRc3TIL.png

Nie bronię Bartusia, bo grać w C3, gdy można odpalić Metro też jest dla mnie nie do pomyślenia, ale grać w FC, gdy można grać w Metro to jeszcze większy poziom spyerdolenia. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Średnia o niczym nieświadczy. Nawet największe crapy mogą sprawiać przyjemność czego doskonałym przykładem jest DriveClub, The Order czy Knack. :) 

nagle order i knack juz spoko bo nic o lepszej sredniej nie ma na x(pipi)vie, a tyle bylo lat nabijania z nich xddd

driveclub mial taka a nie inna srednia przez zawartosc, a raczej jej brak, tu juz lepszy przyklad sea of thieves ktory tez pusty wyszedl i takie cos mieli recenzowac

Opublikowano
Teraz, Ficuś napisał:

nagle order i knack juz spoko

No co ty, dla mnie nudne crapisza aż strach. Toczę bekę z podwójnych standardów.

4 minuty temu, Hum napisał:

fRc3TIL.png

PADNIJ NA KOLANA PRZED PISIOR GAMINGIEM :pawel: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
11 minut temu, Hum napisał:

fRc3TIL.png

No i? Ja nie biegam po forum i nie pisze w tematach gier, które "kompletnie mnie nie interesują" postów w stylu "no jak można bawić się takim crapem!", bo wiem, że nie raz gry hejtowane w sieci mi się podobały - podobnie było z wytykaniem Far Crya, "trzeba byc debilem żeby w to grać, jak wychodzi Metro", a później:

48 minut temu, _Be_ napisał:

Odnośnie gry to powiem wam, że Metra jeszcze nawet nie odpaliłem bo cały weekend jak miałem czas to łapałem orby i biłem bossów. Została mi jakaś trójka do rozwalenia, odczucia podobne do Czarka gra po prostu wciąga i chce się dalej eksplorować miasto i łapać orby, zwłaszcza skacząc bo movement jest bardzo fajny 

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

tyle lat beki bo na milion klapow z trzech napisalo ze order i knack spoko, tyle lat yebania ich bo to crap, jak moze to sie podobac bo taka srednia, govvo a wy sie jaracie bo nie macie nic lepszego itp, wychodza exy na xszmate z taka sama srednia i nagle oceny sie nie licza, oni sie jarali podobnymi gierkami to teraz my tez mozemy xddd

brakuje jeszcze - nie grales, nie oceniaj

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

Ja nie biegam po forum i nie pisze w tematach gier, które :kompletnie mnie nie interesują" postów w stylu "no jak można bawić się takim crapem!", wytykanie Far Cry, "trzeba byc debilem żeby w to grać, jak wychodzi Metro", a później:

Pokaż cytat gdzie pisałem że trzeba być debilem żeby w to grać albo no jak można siębawić takim crapem albo zamknij mordę klaunie ;)

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PADNIJ NA KOLANA PRZED PISIOR GAMINGIEM :pawel: 

No pewnie zesrałbyś się jakbyś zobaczył jak Anthem wyglada na normalnym PC i to nawet przy 1080p, a nie :4K z besti" xD.

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

tyle lat beki bo na milion klapow z trzech napisalo ze order i knack spoko, tyle lat yebania ich bo to crap, jak moze to sie podobac bo taka srednia, govvo a wy sie jaracie bo nie macie nic lepszego itp, wychodza exy na xszmate z taka sama srednia i nagle oceny sie nie licza, oni sie jarali podobnymi gierkami to teraz my tez mozemy xddd

(pipi)a, ficek lewą nogą wstałeś? w chvju mocno mam tego Crackdowna xdd 

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

A to w innych tematach jest 

4 godziny temu, Ficuś napisał:

skad wiesz na co cierpi jak w gierke nie grales, a nawet mozliwie ze nigdy na oczy nie widziales?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.