Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No to wracaj do Cracdawna, w czym problem?

Edytowane przez easye

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Średnia o niczym nieświadczy. Nawet największe crapy mogą sprawiać przyjemność czego doskonałym przykładem jest DriveClub, The Order czy Knack. :) 

Aha aha aha

Opublikowano
6 minut temu, easye napisał:

No to wracaj do Cracdawna, w czym problem?

Dasz ten cytat klaunie?

Opublikowano

Wybaczcie mu, on gra w Apex Legend. Gierka za darmoszkę, więc wiadomo, że klaperiusze się rzucają. 

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

(pipi)a, ficek lewą nogą wstałeś? w chvju mocno mam tego Crackdowna xdd 

No a "to będzie czarny koń tego roku" to co? :D 

Opublikowano

Wezyrek? Już wystarczająco się zbłaźnił przed premiera God of Awards. Zostawcie go w tym jego świecie, garść tabletek i od lewatywy do lewatywy.

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

acha xD a Co Apex Legends to slaba gra? xDDDDD

A nie wiem, odpaliłem na 15 min, tak samo jak C3. :cool:

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

acha xD a Co Apex Legends to slaba gra? xDDDDD

Ej ale dasz te moje cytaty? 

Opublikowano

Crackdown prawdziwa gra 4K60, a co tam u was? ;) 

Opublikowano

Bluber, (pipi) od lat latasz po tematach gier, które Ciebie kompletnie nie interesują z jakąś psychozą wylewając wiadra gówien, często jako wyznacznik podając jedynie średnia z Metacritic. Milion przykładów już takich było, od rekinów Assasinow,  Falloutów po każdy gorzej oceninony ex Sony - wiecznie zdziwiony, że komuś się chce w to grać, a na końcu sam pocinasz w crapy pokroju Crapdawn, czy State Of Decay, bo akurat Ci się spodobało. Dlatego ciekaw jestem ile lat jeszcze zajmie Tobie zrozumienie, że komuś np przyjemnie gra się w Assasina.

Edytowane przez easye

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

Bluber, (pipi) od lat latasz po tematach gier, które Ciebie nie interesują z jakąś psychozą wylewając wiadra gówien, często jako wyznacznik podając jedynie srednia z Metacritic. Milion przykładów już takich było, od reskinów Assasinow,  Falloutów po każdy gorzej oceninony ex Sony - wiecznie zdziwiony, że komuś się chce w to grać, a na końcu sam pocinasz w crapy pokroju Crapdawn, czy State Of Decay, bo akurat Ci się spodobało. Dlatego ciekaw jestem ile lat jeszcze zajmie Tobie zrozumienie, że komuś np przyjemnie gra się w Assasina.

Ale dasz ten cytat czy nie? :)

Opublikowano
51 minut temu, easye napisał:

No i? Ja nie biegam po forum i nie pisze w tematach gier, które "kompletnie mnie nie interesują" 

bardzo ładnie opisałeś milana :) 

Opublikowano

Wy się lepiej obawiajcie co tam sony pichci bo w wywiadzie dla GI Shawn Layden powiedział coś takiego 

Cytat

We’re everywhere at once. So what is the role of an event that occurs at, frankly, an arbitrary date in June? How does that work for all the stories you want to tell? This year, coming to 2019, I’ll be honest – we just didn’t have a new story to tell. And when Sony rings the bell for everyone to come ‘round, they have an expectation for something that is completely new and amazing. We looked at the lineup and we can probably only give fans a lot of updates on things they already know, so how does this work for us?

We’re doing fewer games at any given time than any time before in our history. Back in the day, when we were doing 15-20 games at a time; there was always a new game. Something was in a window that we could have that conversation about. But 2019, for us, that confluence just didn’t occur. So rather than raising fans’ expectations for them to think, “Oh what’s Sony going to be saying at E3?” We decided we would step away.

Sony nie bedzie na E3 nie dlatego, że mają tyle rzeczy, które chcą pokazać na osobnym show tylko po prostu nie mają czego :kaz:Jak spojrzycie na listę first party developerów to łatwo połączyć kropki, że tak w istocie jest. 

A co do wstecznej na PS5 jak będzie wsteczna z PS4 to będzie dobrze bo reszte możecie sobie na PSnow ograć (no polacy nie :kaz: ) 

Cytat

What is it about having a streaming service like PlayStation Now that differentiates it from your other gaming experiences. Certainly I think one of the big benefits of PlayStation Now is its ability, on my PS4, to play the PS3 catalogue.

Opublikowano

glupio by bylo na e3 puszczac trailery gierek na ps5 gdy prezentacje konsoli planuja dopiero pozniej w tym roku, days gone, ghost of tsushima i tlou2 ostatni oddech exow od sony na tej generacji, z czego jedna wyjdzie przed e3 wiec nieobecnosc sensowna

Opublikowano
44 minuty temu, _Be_ napisał:

Dasz ten cytat klaunie?

33 minuty temu, _Be_ napisał:

Ej ale dasz te moje cytaty? 

28 minut temu, _Be_ napisał:

Ale dasz ten cytat czy nie? :)

Opublikowano

Od czasu gdy mevek kupił ps classic i wsadził  do gabloty, nie było nic rownie zalosnego jak granie przez patałachów w c3, i jeszcze dumne pisanie ze metro exodus i rdr2 poszły w odstawke, tacy jestescie (pipi)a gracze polacy, yebac was to mało.

tfu

jeden maus napisał jak jest

a pozniej taki bluber łązi po  tematach i pier,doli ze iksde jak mozna w to grac, a biega (pipi)onym afroamerykaninem w swiecie bez tekstur z trzema animacjami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.