Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Observer napisał:

Dziękuje za porównanie do Krula :wub: No więc własnie isis klaunie przestań się ośmieszać bo nic takiego o tym obesranym far cryu nie pisałem :)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Zapomniałeś o czymś @milan

Spoiler

Podobny obraz

Opublikowano

O dzięki, ale pamiętam że Twoich musze brac pół,  silniejsza dawkę masz zapisaną.

Opublikowano
38 minut temu, milan napisał:

Od czasu gdy mevek kupił ps classic i wsadził  do gabloty, nie było nic rownie zalosnego jak granie przez patałachów w c3, i jeszcze dumne pisanie ze metro exodus i rdr2 poszły w odstawke, tacy jestescie (pipi)a gracze polacy, yebac was to mało.

tfu

jeden maus napisał jak jest

a pozniej taki bluber łązi po  tematach i pier,doli ze iksde jak mozna w to grac, a biega (pipi)onym afroamerykaninem w swiecie bez tekstur z trzema animacjami.

Nie klam, bo bylo rozpakowywanie RE2 w rekawiczkach.

Opublikowano
36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak myślicie? Jak okaże się że pokazy Ghost of Tsushima czy TLoU 2 leciały z prototypów PS5 to będzie "nic się nie stało" czy radość klapów?

Hhahaha, to jest właśnie ta różnica, między liga mistrzów developerów sony, a tymi nieudacznikami z microsoftu. Przy exach na PS4, "pewnie z kompa nasy", "z prototypów ps5",

car.gif&key=a925d5d8972974c54b63cb28eb2d

a przy tytułach ze spencerowskiej śmieciarki...

NiceDentalFinch.gif

To z poprzedniej generacji? :rotfl:

Różnica w generacji w kwestii elementów technicznych oraz samych ocen gier. Piękna generacja :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Mojave napisał:

Nie klam, bo bylo rozpakowywanie RE2 w rekawiczkach.

A tak

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Różnica w generacji w kwestii elementów technicznych oraz samych ocen gier. Piękna generacja :banderas:

Z graficzką na gifach jest tak że wygląda niesamowicie, a potem odpalasz grę a tu rozczarowanie jak z DriveKu,rwą. Że Ty też jeszcze wierzysz w te bajki to ja nie wiem. :pawel: 

Opublikowano

Tak, jest tak jak mówisz, jak odpaliłem Horizon, U4 czy Spidera na 55 calach, to wyglądały jak gry z xbona.

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

car.gif&key=a925d5d8972974c54b63cb28eb2d

Na pewno wyjdzie w 2021, wierze. xd

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie no, ten TLoU 2 też wygląda nieźle. Przesadzasz z tą animacją.

ale jestes (pipi)owym sucharem :(

Opublikowano
5 minut temu, Mojave napisał:

Na pewno wyjdzie w 2021, wierze. xd

W 2021 to ja już będę grał rok czasu w najlepszy multiplayer na rynku, który dostarczy Mesjasz Part II :fsg:

Do tego 1000000000000 exów z Dreams, działo od Pana Kojimy i GoT :banderas:

Bym zapomniał o Days Gone, za momencik i można wkraczać na nową generacje wraz z Nadkonsolą 5 i świeżutką porcją exów, które kolejny raz wyznaczą nowe standardy w kwestii technicznej i osiągną oceny o której ten grubas spencer może pomarzyć.

Kolejna wspaniała generacja? JESZCZE JAK!!!

Opublikowano

xbox fajna konsola. Taka niezbyt żywa :>

Opublikowano

rozumiem jaranie się tlou 2, ale got? xdddddd

Opublikowano

O yeti.exe się rozpakował :)

Opublikowano

Jeszcze Days Gone. xD Brakuje Yetiego w tym zakladzie o oceny. Moglibysmy przyjac, ze jesli DG wyjdzie, to Yeti dostaje bana. Ale bylaby kumulacja.

Opublikowano

Przecież to nie moja wina, że kupiliście konsole bez gier, która dwa razy do roku dostaje śmieci na 6, a pod koniec roku z fifą i codem, kolejna forza.

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Skoro można się jarać Assassynem to czemu nie tym Assassynem w Japonii? 

Jaki ty jestes głupi xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.