Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Pytanie kto by w to gów.no chcial grać, odcinanie kuponów gorsze niż Asasyn Creed

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No widzę że wezyr się jara hehe

Opublikowano

nie wiem co gorsze - grac na pc, czy grac w jakuze 

Opublikowano
10 minut temu, hav7n napisał:

nie wiem co gorsze - grac na pc, czy grac w jakuze 

Mówiłeś coś do mnie? Jak tam wildlands i division?

Opublikowano

z yakuzy tylko yakuza fury 

37233560_2094507844132959_26497415130508

Opublikowano

W sumie fajnie że yakuzy na steam to kiwami 2 kupuje już na steam. O jeden powód mniej aby trzymać szrota. Juz tylko trzymam dla drabiny 2.0

Edytowane przez blantman

Opublikowano
4 minuty temu, blantman napisał:

Mówiłeś coś do mnie? 

nie

Opublikowano
4 minuty temu, hav7n napisał:

nie

Ok

Spyro kolekcja podobno z przymusowym dociągnaniem plików do 2 i 3. Czyli kupujemy spyro trilogy na ps4 i za kilka lat płyta bez wartości jak wyłącza serwery. Z drugiej strony mamy ms i kompatybilność wsteczna. Za 7 latek spokojnie odpalimy gierke na nowym xbox czy to na plycie czy w cyfrze. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

ale i tak beka z ciebie typie

Opublikowano
5 minut temu, blantman napisał:

Ok

Spyro kolekcja podobno z przymusowym dociągnaniem plików do 2 i 3. Czyli kupujemy spyro trilogy na ps4 i za kilka lat płyta bez wartości jak wyłącza serwery. Z drugiej strony mamy ms i kompatybilność wsteczna. Za 7 latek spokojnie odpalimy gierke na nowym xbox czy to na plycie czy w cyfrze. 

przeciez juz zdementowali japrdl 

Opublikowano

Ja przed chwilą newsa na poly przeczytałem daj żyć. Nie każdy śledzi 100 stron z newsami growymi czy piłkarskimi i jednocześnie na kilku forach się udziela. 

Opublikowano
13 minut temu, blantman napisał:

Ja przed chwilą newsa na poly przeczytałem daj żyć. Nie każdy śledzi 100 stron z newsami growymi czy piłkarskimi i jednocześnie na kilku forach się udziela. 

No tylko, ze o tym napisal rayos w temacie spyro, jak sie nie znasz to na ch,uj siejesz fake news?

Opublikowano

sprawa jest poważna 

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

https://www.tvp.info/38321506/osiem-smiertelnych-ofiar-dopalaczy-w-lodzi-i-belchatowie

@YETI psycholu, te Twoje wczorajsze miotanie się w CW to po dopalaczach tak? PRZESTAŃ BRAĆ TO G>ÓWNO BO PRZEPALA CI STYKI

Sprawdzone info, te ofiary to posiadacze x-smiecia, zostało ich jeszcze z 5 w mieście, moze do końca wakacji liczba botów w Bełchatowie osiągnie liczbę zero. Naturalna utylizacja, widzisz spencer do czego doprowadziłes posiadaczy konsoli bez gier, ty chory po(pipi)ie. 

Opublikowano

Spencer? Cudotwórca, wskazał drogę w ciemności, z krainy śmierdzącej chińskim plastikiem wyprowadził i dał nadzieję.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

No tylko, ze o tym napisal rayos w temacie spyro, jak sie nie znasz to na ch,uj siejesz fake news?

Dla mnie nie był w tamtym momencie fake rozumiesz? Portal który szanuje zamieścił a nie jakieś ppe. Do tej pory nie było tam fake newsów a ty jak zwykle d(pipi)sz się aby się do(pipi)ić. Idź zjedz w końcu kawałek mięsa to może ci sie troszkę ta agresja zmniejszy. 

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Dla mnie nie był w tamtym momencie fake rozumiesz? Portal który szanuje zamieścił a nie jakieś ppe. Do tej pory nie było tam fake newsów a ty jak zwykle d(pipi)sz się aby się do(pipi)ić. Idź zjedz w końcu kawałek mięsa to może ci sie troszkę ta agresja zmniejszy. 

Najlepiej by było gdyby  blaber zjadł blantmana

Opublikowano

Nie lubię takiego tłustego

Opublikowano

PRZEPRASZAM BARDZO, A CZEMU MOWIA TUTAJ O ILOSCI GRACZY, A NIE SPRZEDANYCH PUDELKACH JAK PAN ALLAH NAKAZAL??????

1.5mln zagranych klapow to wyjdzie jakies 300k sprzedanych pudelek :notbad:

Opublikowano

300k na 90mln konsol to nie jest tak tragicznie

Opublikowano

dają rade, sprzedaż niezła ciekawe czy koszty chociaż się zwróciły

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.