Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Pc z komunii, gry z kodów do kart graficznych, anthem, far cry, apex, brak znajomych.

No nie wygląda to dobrze.:reggie:

ALEEE JAKBY MÓGŁ, TO BYM SOMSIADOM PRĄD GASIŁ MOIM EKSTREMALNYM POTWOREM xD

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Easye kloci sie z wszystkimi, ktora gra jest bardziej chujowa. Moznaby wejsc na jego profil i zrobic ranking.

Opublikowano

A co Wy z tym brakiem znajomych xD

brak znajomych, bo 5 pomyleńców Xboxa z Podlasia nie mam na FL xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

ALEŻ ANTHEM 62 MUSIAL POŁAMAĆ 

Opublikowano

Czyli odpowiedzi się nie doczekam na to pytanie o gry na premierę? No weź @easye, sam zacząłeś, a teraz bawić się nie chcesz :(

Opublikowano

No graficznie Top komputerów osobistych, może w następnej generacji tak gierki będą wyglądać na konsoli.

Opublikowano

Masz synku 10 zlotych, kup sobie gre z allegro na premiere.

Opublikowano

Ale CD ACTION kosztuje 20 zł MAMOOOOOOOO :frog:

Opublikowano

r1UpOqB.png

PAKIET: STRATEGI, AKCJI, RPG :fsg:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

ja nawet nie pamietam co brałem day one, bo za dużo tych gier, z ostatnich które mam w karcie kupowane były od razu.I tak lepiej niz przecietny fan MS, ktory w GC ma jedynie gry z Game Passa.

Opublikowano

Ostatnio kupione... Apex Legends?

Opublikowano

Assasin, Pro Evo, Far Cry, NBA, BF, Forza, - RE 2 i Division jedynie wzięte z allegro, nie widzę nic w tym złego.

Wiadomo - gdyby były w jakims abonamencie za złotówke, to byście propsowali!

Trzeba miec dalna tez, by dawac linki do aukcji, gdzie sprzedawane sa konta, przeciez w sygnaturce widzisz do jakiego konta gra jest przypisana i że gra easyePL.

Widziałeś w ogóle kiedyś konta za 8 zł, które działają 100H? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czekaj, pogrubię Ci, żebyś skumał z czego toczy się beka:

1 minutę temu, easye napisał:

wzięte z allegro, nie widzę nic w tym złego

Opublikowano

Assasin, Pro Evo, Far Cry, NBA, BF, Forza, - RE 2 i Division jedynie wzięte z allegro, nie widzę nic w tym złego. 

Wiadomo - gdyby były w jakims abonamencie za złotówke, to byście propsowali!

easye używa kontry z GamePassa ale:

pokemon_challenges3.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Trzeba miec dalna tez, by dawac linki do aukcji, gdzie sprzedawane sa konta, przeciez w sygnaturce widzisz do jakiego konta gra jest przypisana i że gra easyePL.

Widziałeś w ogóle kiedyś konta za 8 zł, które działają 100H? 

Przecież dajesz na domowe ustawiasz i grasz na swoim jak PAN! Polecam 

Opublikowano

acha to juz gry na allegro kupić nie można xD Ładna dałniada...

Opublikowano

Czasami nawet można grać online jak kupi się konto jako pierwszy! No i ta aktywacja VIP, plebs z GP tego nie dozna :fsg:

@up: można, tylko Pani Agnieszka może się obrazić i podnieść za karę ceny o 0,49zł, więc nie warto ryzykować.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Kupowanie gier z allegro? Czy mamy 2006 rok?

Opublikowano

acha to juz gry na allegro kupić nie można xD Ładna dałniada...

Akurat czy to zaradne, czy nie, to mam gdzies, ale wiesz, ze to sprzeczne z prawem?

https://bezprawnik.pl/tanie-gry-z-allegro-opinie/

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Czasami nawet można grać online jak kupi się konto jako pierwszy! No i ta aktywacja VIP, plebs z GP tego nie dozna :fsg:

@up: można, tylko Pani Agnieszka może się obrazić i podnieść za karę ceny o 0,49zł, więc nie warto ryzykować.

Na Xboxie moze tak.

Opublikowano

Kolejny raz na forum propagowane jest piractwo, a moderacja nic z tym nie robi. :/

Opublikowano
Cytat

JEŚLI PODCZAS LOGOWANIA NA KONTO STEAM WYSKAKUJE KOMUNIKAT ŻE KTOŚ OBECNIE Z NIEGO KORZYSTA NALEŻY POCZEKAĆ AŻ DOSTĘP DO KONTA SIĘ ZWOLNI

Gra posiada zabezpieczenie DRM DENUVO, które polega na tym, że pierwsze uruchomienie gry jest limitowane, w związku z tym przy uruchamianiu gry może pojawić się konieczność odczekania kilku godzin lub dni, aż limit się odnowi i będzie możliwa jej aktywacja

To niezły master rejs

Opublikowano

Ja o kupowaniu kodu z legalnego oficjalnego źródła, a Ci o kontach xD

(pipi), że wtedy nikt by nawet nie widział danego tytułu w moim profilu - w końcu to zupełnie inny użytkownik, ale piszcie dalej!

3 minuty temu, Mojave napisał:

Kolejny raz na forum propagowane jest piractwo, a moderacja nic z tym nie robi. :/

Zglos Bzdurasa - tez mi sie nie podoba takie zachowanie!

Opublikowano

Teraz się tłumaczysz, ale gówno już wybiło. Raporty poszły, bagiety już jado, a @ragus zgłasza sprawę do prokuratury.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Zglos Bzdurasa - tez mi sie nie podoba takie zachowanie!

Które dokładnie? Kupowanie legalnych gier na premierę i beka z kont? Sam się zgłoszę :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.