Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Oho, *.exe się odpaliło. Przydałoby się, żeby kod forumka miał w sobie jakiś antimalware :)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

microsoft daje nam przyszlosc dzis, na plejbece listy yetiego uzupelniane minigierkami z bety dreams, ktora nawet nie bedzie dostepna w pl i bedzie musial czekac jak zwierze chyu wie ile by ten pazdziez odpalic

Opublikowano

pomyliłeś sony z nintendo ficuś :) nawet reggie opuszcza ten tonący okręt bez gier

Opublikowano

Yeti jak się odpalił  w piątek :obama:

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

microsoft daje nam przyszlosc dzis,

Zgadzam się w pełni, to jest przyszłość, wypożyczanie gier w chmurze, ogrywanie ich na jak największej ilości urządzeń, brak kosztów transportu do sklepu oraz produkcji płyt, oraz najważniejsze, BARK MOŻLIWOŚCI KUPNA/SPRZEDAŻY używanej gry.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

BARK MOŻLIWOŚCI KUPNA/SPRZEDAŻY używanej gry.

Klapy wygina śmiercią głodowa :pawel:

Opublikowano

Brak używek :yao: ale boli dupa bo potem nie można czegoś takiego napisać c'nie?

Schranz1985 napisał:
Tylko #teamplyta .
Za 2tyg na pchlim za 110 z wysyłką.

Yeti ale ty się nie martw w ogole, sony będzie nadal wydawać trzy gry aaa na rok spokojnie dasz radę przejść i nie musisz w nic innego grać 

Opublikowano

trzy gry na rok, trzy dni grania, trzy nowe tematy na pchlim targu, a potem mozna znowu powrocic do cw i pisaniu o dominacji

Opublikowano

Czekam co kupi mendrek i  kupuję to samo

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Yeti ale ty się nie martw w ogole, sony będzie nadal wydawać trzy gry aaa na rok spokojnie dasz radę przejść i nie musisz w nic innego grać 

Kto powiedział, że ja się martwie? Nigdy nie sprzedałem żadnej gry, a czasu na gry mam tyle, że czasami kilka miesiecy po premierze, ale zawsze ogram klejnoty generacji i goty od Sony.

1 minutę temu, Ficuś napisał:

trzy gry na rok, trzy dni grania, trzy nowe tematy na pchlim targu, a potem mozna znowu powrocic do cw i pisaniu o dominacji

Bez przesady, tak naprawde to xbox dostaje jedną grę na rok, kolejną forze, bo te odchody na 6, to strata czasu. Na cała generacje dostać dwie gry, spencer sie nie popisał.

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

a czasu na gry mam tyle że czasami kilka miesiecy po premierze

No dlatego mówię, starczy ci posiadać tylko plastik z jelcza w postaci ps4 amator do tego trzy gry aaa od sony i pokrytyspermą zadowolony :kaz: 

Opublikowano
51 minut temu, YETI napisał:
  • CPU: Ryzen Zen2 8Core/16Threads o maksymalnym taktowaniu 3.2Ghz;
  • GPU: Układ AMD NAVI z mocą pomiędzy 12,6 a 14,2 TFLOPS (taktowanie GPU wciąż nieustalone ostatecznie);
  • Pamięć: 24GB – 20GB GDDR6 880Gb/s oraz 4GB DDR4 obsługujące system konsoli;
  • Dysk twardy: 2TB HDD.

To niezla pamiec. A yeti siedzi i to wszystko lyka jak mlody pelikan. 545567127915069441.png?v=1

Opublikowano
12 minut temu, _Be_ napisał:

No dlatego mówię, starczy ci posiadać tylko plastik z jelcza w postaci ps4 amator do tego trzy gry aaa od sony i pokrytyspermą zadowolony :kaz: 

Wychodzę z założenia, że wolny czas spędzam tylko z produktem z najwyższej półki. Dewiacje i inne chore zboczenia, czyli gra na xboxie, pozostawiam wam.

5 minut temu, Mojave napisał:

To niezla pamiec. A yeti siedzi i to wszystko lyka jak mlody pelikan. 545567127915069441.png?v=1

Akurat tobie przebudowa podzespołów pod czaszką mocno by się przydała. Nigdzie nie ma oficjalnie specyfikacji żadnej konsoli, jak napisałem, jest to wróżenia z fusów. Można sobie rzucać takimi cyferkami z jednej, jak i z drugiej strony.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jesli uwazasz, ze mi czegos brakuje, zawsze mozesz mi pozyczyc swoj dodatkowy chromosom yeti.

Opublikowano

Wystarczy, że będziesz czytał posty powoli i na głos, tyle razy aż zrozumiesz ich sens.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Prozno szukac sensu w twoich postach. :v

Opublikowano

Czyli co => Microsoft/Nintendo vs Sony vs Google vs Amazon vs Mad Box?

Niech się biją, ale coś mam obawy, że rezultatem tego nie będą nowe ciekawe marki, a rywalizacja u kogo będzie lepiej działał i wyglądał nowy Assasin, Battlefield czy inny tasiemiec.

Opublikowano

Nie traktuję Yetiego jak człowieka, Yeti sprawia wrażenie bycia botem, testem jakiejś marketingowej sztucznej inteligencji. Z tego co widzę to ma dwa protokoły, bronić PS i PIS. Może wkradł się błąd i z kodu usunęła się litera "i" i dlatego plejstejszon też wychwala. 

W każdym razie nie traktuje typa poważnie, bo we wszystkim co pisze nie ma żadnej cząstki człowieczeństwa.

Opublikowano
14 minut temu, Mojave napisał:

Prozno szukac sensu w twoich postach. :v

Jakoś mnie nie dziwi, że zdanie " Ktoś jeszcze chce powróżyć?", przewyższa twoje zdolności czytania ze zrozumieniem.

7 minut temu, Cedric napisał:

Czyli co => Microsoft/Nintendo vs Sony vs Google vs Amazon vs Mad Box?

Niech się biją, ale coś mam obawy, że rezultatem tego nie będą nowe ciekawe marki, a rywalizacja u kogo będzie lepiej działał i wyglądał nowy Assasin, Battlefield czy inny tasiemiec.

Xbox, google, amazon, a w dalszej przyszłości Sony i każdy inny producent, jako ikonka na ekranie twojego tv obok, netflixa, hbo, czy youtube.

W najbliższej generacji PS5 + SWITCHBOX bedzie dobrym zestawieniem.

Nowy Xbox?

Opublikowano

1 etap - wyparcie.

Opublikowano

Zbox bedzie dostarczal

Opublikowano

plejsmieć 5 bez gier i 28GB RAMu?  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Trzeba mieć ładnie zryty beret by w to wierzyć  :)

Opublikowano
7 minut temu, Daddy napisał:

plejsmieć 5 bez gier?  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Trzeba mieć ładnie zryty beret by w to wierzyć  :)

prawda, daddy, prawda.

Opublikowano

Pograłem dzisiaj w c3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.