Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Wspaniały filmik, a na końcu jakie prorocze słowa. 

Nowa strona, więc prawda :banderas:

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Niesamowita generacja.

Opublikowano

mejm jak zawsze miał rację, damn him

Opublikowano

Co prawda ms mocno psuje rynek w tej generacji ale i tak jest fajnie

Opublikowano

No i jeszcze Forza Street, czyli ucieczka z tonącej tratwy prosto do rezerwatu z mobilkami, gdzie jako naczelni ruchacze klienteli świetnie się odnajdą. No cóż, trochę jednak smutno że Xbox tak się właśnie kończy, ale w razie czego proponuję założyć dział "Xbox lives 4ever" (tuż obok działu DC) i tam sobie rozmawiać o jakimś homebrew i jako takiej przeszłości ;)

Opublikowano

Czyzby definicja samozaorania...

Prawdziwy biznes to gry dostarczone użytkownikom, a nie sprzedane konsole – twierdzi Phil Spencer.

Opublikowano

Pięknie macie dupska osrane, a to jeszcze 98 dni do E3, gdzie Spencer rozejdzie waszą śmieszną konsolkę. :fsg:

Opublikowano

W sensie że jak jak będę mógł pograć w swoje gierki na konsoli, pc, telefonie, lodówce i daj Panie Spencer również na Switchu to jest to uśmiercanie xboxa i samozaoranie? 

Opublikowano

W sensie, że jak kupujesz switcha, to masz 2 w 1, a jak xboxa, to guwno. 

Opublikowano

Trzeba być totalnym frajerem albo idiotą żeby kupić xboxa ;) 

Opublikowano

Kupujcie sobie co chcecie ;)

Kurła Yeti i pawciokratos przeżywają zakup xboxa xDDDD

Opublikowano

Tak bedzie.

Podobny obraz

Opublikowano
20 minut temu, YETI napisał:

W sensie, że jak kupujesz switcha, to masz 2 w 1, a jak xboxa, to guwno. 

powiem więcej, jak kupisz lodówke z androidem będziesz miał nawet 3 w jednym (lodówke, Playsation Now i xcloud)

Edit: zapomniałem o platformie google i amazona czyli 5 w jednym, przebijesz to? ;)

Edytowane przez ASX

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Trzeba być totalnym frajerem albo idiotą żeby kupić xboxa ;) 

No nie wiem, jak ktoś gra w multiplatformy to obecnie wybór jest prosty.

Różnice między rdr2, Metro, Dywizja czy dmcV sa widoczne gołym okiem.

Opublikowano

Bardzo dobrze ze wspomniales o PS Now, albowiem istnieje tutaj pewne nieporozumienie, ktore warto jednak wyjasnic.

Znalezione obrazy dla zapytania ps now vs gamepass

Opublikowano

o (pipi)a, a ja myślałem, że PS Now to nisza xDDDD 

boże co za miazga

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał:

Kurła Yeti i pawciokratos przeżywają zakup xboxa xDDDD

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, czyli PlayKu,rwę 4.

Wyobrażasz sobie sytuację że jedziesz pociągiem i nie możesz grać w ulubione gry bo konsola stoi pod TVkiem? :dynia: Średniowiecze.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyobrażasz sobie sytuację że jedziesz pociągiem i nie możesz grać w ulubione gry bo konsola stoi pod TVkiem? :dynia: Średniowiecze.

Nie, bo mam Vite. A zrobili jakiegoś przenośnego Xboxa o którym nic nie wiem czy boty mają halucynacje od samozarania?

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ma co? Pierwsze słyszę. To jakieś retro?

Na to retro w tym roku wychodzi kilka razy więcej exów niż na xboxa one także ten.

Opublikowano

Vita? Fajna konsola, do dziś ją trzymam jako pamiątke by nie ufać Sony. 

Wraz z jej śmiercią klapy zapomniały jakim dobrodziejstwem jest cross-buy i cross-save

Opublikowano

Jak konsola na którą wychodzi więcej gier i lepiej ocenianych niż hity roku typu Crackdown 3, to jak nazwać stan Xboxa. Przy okazji a jak się nazywała ta przenośna konsolka na której w pociągach gracie sobie w gry z xboxa o której pisał wezyr?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.