Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Teoretyczna sytuacja: Masz w domu obie konsole. Gra jest stricte singlowa jak np metro exodus, spyro czy kingdom hearts 3 a wolisz grać w gorszej jakości. Tak fanbase tutaj ważny w grze singlowej. 

Opublikowano
9 minut temu, easye napisał:

No ja się nie dziwię że ludzie wola brać gierki na konsole, która jest popularna, na której gra 99,9% graczy w Polsce, niż brać wersję na konsole, która jest popularna tylko w CW, a fanbase to 5 pomylencow z forum PSX extreme. 

Jest i wylew. :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No dla iziego ważny jest fanbase do składania się w 10 na gierke. :xboss: 

Opublikowano

Niezależnie od platformy nikt z nim nie chce grać, więc przywoływanie "fanbase" jest słabe w tym przypadku

Opublikowano
19 minut temu, blantman napisał:

Teoretyczna sytuacja: Masz w domu obie konsole. Gra jest stricte singlowa jak np metro exodus, spyro czy kingdom hearts 3 a wolisz grać w gorszej jakości. Tak fanbase tutaj ważny w grze singlowej. 

Przywiązanie do konsoli, trofea, znajomych, sami robiliście to przez 3 lata grając w gorsze wersję każdej gry na Xboxie, nie kupiłeś PRO, tylko gorsza Ske. 

W ogóle ile osób na forum ma Xbox One X i PS PRO? Wydaje mi się że nie wielu... 

13 minut temu, suteq napisał:

No dla iziego ważny jest fanbase do składania się w 10 na gierke. :xboss: 

Po co składać się w 10, jak można "pociągnąć z torentow" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano
27 minut temu, easye napisał:

niż brać wersję na konsole, która jest popularna tylko w CW, a fanbase to 5 pomylencow z forum PSX extreme

Dlatego kupiłeś Division 2 na PC :rotfl:

Opublikowano

pewnie znowu zabrał dziecku kod z karty graficznej

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

kupił bo taniej (kody z kart za grosze) i lepiej wygląda. Czyli fanbase ps4 nie ważny :) Sam sobie przeczy ale wiadomo xbox to zło

Opublikowano

"Z-zagrajce ze mną, p-proszę... :("

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

Zajrzyj i zobacz ile osób przegrało w betę na PC a ile na Xboxie xD

Albo najpierw napisz czy już znalazłeś przeciwnika w Pesa 2019 xD

5 minut temu, suteq napisał:

pewnie znowu zabrał dziecku kod z karty graficznej

Wygodniejsze niż szukanie promocji na Argentynie. :dynia:

4 minuty temu, blantman napisał:

kupił bo taniej (kody z kart za grosze) i lepiej wygląda. Czyli fanbase ps4 nie ważny :) Sam sobie przeczy ale wiadomo xbox to zło

Prawie trafiłeś, głównie że lepiej wygląda i działa w 60 fpsach :lapka:, a to że przy okazji za 69 zł... Argentynczycy z CW na pewnie zrozumieją. XD

Edytowane przez easye

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

Zajrzyj i zobacz ile osób przegrało w betę na PC a ile na Xboxie xD

:) ależ argument, graj z tymi randomami na PC na pewno będzie cudownie jak Destiny 2 na PC :dynia: no ale pokaż te staty przy okazji :)

7 minut temu, easye napisał:

Wygodniejsze niż szukanie promocji na Argentynie

No nie bardzo, używasz strony https://xbox-store-checker.com/pl/ która pokazuje wszystkie najtańsze regiony i potem kupujesz revolutem i można się bawić jak król :cebula:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

Wygodniejsze niż szukanie promocji na Argentynie. :dynia:

Nie wiem bo nie kupiłem ani jednej gry na Argentyńskim regionie i raczej nie zamierzam. :) 

Opublikowano

No trochę racja xD

19 minut temu, _Be_ napisał:

:) ależ argument, graj z tymi randomami na PC na pewno będzie cudownie jak Destiny 2 na PC :dynia: no ale pokaż te staty przy okazji :)

No nie bardzo, używasz strony https://xbox-store-checker.com/pl/ która pokazuje wszystkie najtańsze regiony i potem kupujesz revolutem i można się bawić jak król :cebula:

A od czego jest polecany przez was Discord - tam poszczegolne grupy maja więcej użytkowników, niz liczba sprzedanych konsol MS w Polsce.

Acha -  zakładanie karty, szukanie promocji na innym regionie jest wygodniejsze niż klikniecie kup teraz i przypisanie klucza do konta. xD

Naprawdę gdybyście Wy grali na PC, to te wszystkie strony lowcow gier byłoby chyba spełnieniem marzen.

Taki Mojave co 2 stronę by pisał, że kupił Dirta 2.0 za 23 z na premierę. :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niesamowite są te argumenty iziego: bo lepsza grafika, bo więcej klatek, bo gdzieś jest mniej/więcej. No ale jak już ktoś woli Xboxa od PS4 to KUR,RWA DLACZEGO? 

To tak samo jak dyskutowanie, z nim iż pad od Xboxa jest (pipi)owy, a sam gra na nim na PC :yao:

Opublikowano

Pokaz mi gdzie tak napisalem!

Zawsze twierdziłem jedynie, ze pod względem wygody, precyzji niczym DS4 nie ustępuje już nowym padom od Xboxa, a jak moglismy sie nie raz przekonac maja nawet mniejszy IL w kazdym trybie.

Opublikowano
13 minut temu, easye napisał:

No trochę racja xD

A od czego jest polecany przez was Discord - tam poszczegolne grupy maja więcej użytkowników, niz liczba sprzedanych konsol MS w Polsce.

Acha -  zakładanie karty, szukanie promocji na innym regionie jest wygodniejsze niż klikniecie kup teraz i przypisanie klucza do konta. xD

Naprawdę gdybyście Wy grali na PC, to te wszystkie strony lowcow gier byłoby chyba spełnieniem marzen.

Taki Mojave co 2 stronę by pisał, że kupił Dirta 2.0 za 23 z na premierę. :dynia:

Pokaż staty z bety 

Opublikowano
16 minut temu, easye napisał:

Tylko forza. Ale pieknie sie zapaliles, tak jak planowalem. :)

Opublikowano

Będą te staty z bety czy znów z siebie isis zrobił klauna?

Opublikowano

Pięknie kopiecie leżącego. :fsg:

Dokładnie tam samo Spencer będzie wyjaśniał Sony na nadchodzącym E3.

Opublikowano

Xbox vs easye mozna podsumowac jednym gifem:

tumblr_m9fq59lVFe1r426i4o5_250.gif

Opublikowano

Mi to bardziej tak wygląda

Smack%252520cam%252520combo%252520trash%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.