Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
6 godzin temu, _Be_ napisał:

Zwykły dzień w tygodniu i cyk! Więcej gier niż dwie generacje na plejkurwie 3 i 4  :) można? można

a co tam w niebieskim szambie?

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/left-alive

40/100

:dynia::dynia::dynia:

No cóż poziom plejbeki utrzymany, jaka konsola takie gry, no ale sonybociarnia pociesza się że okładka fajna  xDDD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Wygląda jak gra 20/10 z DUSZOM

Opublikowano

Wygląda jak klon Inside (to ta gra której milan nienawidzi) w mniej intrygującym settingu

Opublikowano

No napisałem przecież że 20/10?

Opublikowano

to nieźle kaz się wyszczał na krainę plejstejszyn :) 

Opublikowano

Wyszczał się to już dawno sprzedając bubla pod nazwą PS4. Pamietacie wkładasz i grasz? 

5517720e3d38e263dcddd471d7e9b5d4.jpg

Polecam temat o modyfikacjach ps4 xD klapy w takim amoku, że zaraz sami skręcą PS5 nie czekając na sony. 

Opublikowano

Perełki z ppe, wylęgarni niebieskiego robactwa, "głównego portalu Polskiego PlayStation" po tym jak Sony olało Bastion PlayStation:

Cytat

Stać mnie na gry nie potrzebuje płacić haraczu żeby mieć dostęp do biedagier które nawet nie są moje XDDDDD

Cytat

Wydaje mi się, że właśnie dobrze, że nie ma tej usługi w PL. 

Cytat

Sony dba o Polskę i nie dopuszcza tego czegoś w naszym kraju MrGreen

Cytat

Tylko model dystrybucji tradycyjnej do wyboru: pudełko/cyfra pod postaciom własnego posiadania. Wisi mi ta usługa i niech omija Polskę szerokim łukiem.

Cytat

To raczej nie oferta dla mnie wolę gry na własność.

dTcAHZc.jpg

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Całe szczęście że będzie game pass na każdym możliwym urządzeniu. Wezyr, jak będę grał w girsy 5 na tablecie, to mniej to na uwadze podczas meczykow online. 

:kaz:

Zapomniałem dodać, że będę grał w te girsy za 1zl, spencer niesamowity facet. 

Opublikowano

Czekam na płacz, ze ludzie graja na myszkach!

Edytowane przez easye

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Całe szczęście że będzie game pass na każdym możliwym urządzeniu. Wezyr, jak będę grał w girsy 5 na tablecie, to mniej to na uwadze podczas meczykow online. 

:kaz:

Zapomniałem dodać, że będę grał w te girsy za 1zl, spencer niesamowity facet. 

Spencer cudotwórca rozkruszył najtwardszy klaperski beton. :obama: Szanuję.

Pomielimy razem lucduty, wierzę. :lapka:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
22 minuty temu, easye napisał:

Ładny PC Gaming!

Przy PS4 PC Gaming to jest łatwizna, mi się nigdy nie zdarzyło żeby blacha wyła podczas grania :dynia:

Opublikowano

Niedługo wszyscy będziemy grać na xboxie jak jedna wielka rodzina :banderas: 

Mam nawet przygotowane miejsce dla Yetiego na swoim statku 

400px-The_Brig.jpg?version=a487c2180d1ac

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Przepraszam, ale w crapy na 6 nie będę grał, tylko w gry na poziomie Klejnotu generacji czy U4, więc chyba w nic nie zagram, bo Forza mnie nie interesuje. 

PRZEZ CAŁA GENERACJĘ JEDNA FORZA XDDDDD

Opublikowano

Twoja strata ;) 

Opublikowano

cross gejming z blacharzami, gwałcącymi konsolomaniaków na padach, to ten wyznacznik jakości multi na X1? bo coś takiego jest już w overwatch na PS4 i chyba trzeba serio lubić "ten sport", by się cieszyć z tego ficzeru :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, nobody napisał:

cross gejming z blacharzami, gwałcącymi konsolomaniaków na padach, to ten wyznacznik jakości multi na X1? bo coś takiego jest już w overwatch na PS4 i chyba trzeba serio lubić "ten sport", by się cieszyć z tego ficzeru :xboss:

Przecież gry Microsoftu mają zazwyczaj opcję wyłączenia crossplayu, więc jeżeli nie masz ochoty grać z PC-towcami to nikt cię do tego nie zmusza. No ale wiadomo mieć wybór -> zło 

Opublikowano

xbox= zło mam nadzieje że nasi przywódcy zabronią sprzedaży tego ścierwa w naszym wspaniałym kraju

Opublikowano

Najlepszy jest i tak PC Gaming 

355 tysiecy cziterów xDDDDD

Opublikowano
16 godzin temu, hav7n napisał:

Wygląda jak gra 20/10 z DUSZOM

wygląda jak g,owno inside połączone z oblesnym ashenem, nie splunąłbym na to, tak na oko 10 strona w ps store.

Opublikowano

sam sie jarałeś gorzej wyglądającym vane 

milan? niesamowity facet 

to jest piękne 

hA8Gb3nw.jpeg

gra oblesna xd

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.