Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Vane designersko bardziej mi  się podobało, ale jako mądry człowiek, po  zapoznaniu się z reckami i  vidłami,  zrezygnowałem.

Vane pewnie na 7,8 stronie

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

oh no no no no 

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Najlepszy jest i tak PC Gaming 

355 tysiecy cziterów xDDDDD

Sporo, nawet przy 50 mln graczy. 

I oni chca zrobić cross play na wszystkich platformach... 

Chyba tez jest tak, że zbanowany gracz może od razu założyć nowe konto i wrócić do gry, więc bekaaaa. 

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Przecież gry Microsoftu mają zazwyczaj opcję wyłączenia crossplayu, więc jeżeli nie masz ochoty grać z PC-towcami to nikt cię do tego nie zmusza. No ale wiadomo mieć wybór -> zło 

Czyli opcja tak dobra, że lepiej w ogóle z niej nie korzystać. :ragus: 

Opublikowano
Teraz, nobody napisał:

Czyli opcja tak dobra, że lepiej w ogóle z niej nie korzystać. :ragus: 

Ja z niej korzystam i bardzo sobie cenie, trudno mi sobie wyobrazić powrót do ograniczonych konsol sprzed ery Play Anywhere

Opublikowano

Dobra, tak bez trololo, do co-opa i pvp nie stawiających na manuala, to dobra opcja. Do całej reszty? Lookatthisdude.mp4

Edytowane przez nobody

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

Sporo, nawet przy 50 mln graczy. 

Nie, nie. 50 mln to na wszystkie 3 platformy, szacując że połowa graczy to PC-towcy (a zapewne dominuje i tak PS4) to na 25mln to te 355k to wciąż ponad 1% (wykrytych, nie całościowo). To uczucie że w każdej grze natrafisz na cheatera albo i dwóch. Competitive at its finest. :reggie: 

Opublikowano
21 godzin temu, Daddy napisał:

Zwykły dzień w tygodniu i cyk! Więcej gier niż dwie generacje na plejkurwie 3 i 4  :) można? można

Ale Ty spojrzales chociaż na liste gierek czy tak sobie gadasz...

Przeciez to sa gorsze no name'y niż lista ficusia ( z kilkoma wyjątkami).

Opublikowano

Halo Master Chief Collection coming to PC (Steam)

Ale jak to Steam, przecież ekosystem microsoftu, przecież gamepass, przecież xcloud, przecież.

Wszystko już wam Spencer zabrał.

Opublikowano

Becet a co ty na Bloodborne na PC za pomocą PS Now? A no tak myślałem, dupa cicho. 

Opublikowano

D1fPqp0XcAApqrb.jpg:large

Opublikowano

na eco bubble nawet ale nie w Polsce

Opublikowano

BB na PC? po co ta niebieskie plejkurwa bez gier żyje jeszcze?  :)

Opublikowano

myszką na pewno łatwiej będzie zrobić bohatera marzeń

Opublikowano
27 minut temu, Observer napisał:

Halo Master Chief Collection coming to PC (Steam)

Ale jak to Steam, przecież ekosystem microsoftu, przecież gamepass, przecież xcloud, przecież.

Wszystko już wam Spencer zabrał.

D1fXsDwWwAIG3Bo.jpg:large

Opublikowano

Argument finansowy xD

no żałośniej się nie da

Opublikowano

Normalny: bocie, wiesz że twoja żona nie sypia tylko z tobą, ale kurwi się już ze wszystkimi w bloku?

Bot: ale wiesz ile na tym zarabia? Super sprawa, trzeba się dzielić!

Godność botów [*]

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Aż się przypomina Donsterydo i jego argumenty w postaci wyników kwartalnych.

Opublikowano

Zielone szmaty dumne z bogatego alfonsa xD

Opublikowano

okej czy wy właśnie próbujecie mi wmówić że to że będę mógł pograć w Halo na PC to coś złego i porównujecie to do zdrady żony i prostytucji?

well-that-escalated-quickly-quiclomeme-c

Opublikowano

Chodzą słuchy, że i Game Pass lada dzień zostanie rozszerzony na komputery stacjonarne. Ostatni bastion vizirow pada! 

Opublikowano

żle?

a niech daja te gierki, wysypki chyba od tego nie dostaniemy, tlyko niech juz sie nie bawią w konsole

Bo są jak DC cinematic universe, no (pipi)a nie wychodzi no

Opublikowano
10 minut temu, easye napisał:

Chodzą słuchy, że i Game Pass lada dzień zostanie rozszerzony na komputery stacjonarne. Ostatni bastion vizirow pada! 

no powiem nawet więcej, MS pracuje nad systemową emulacją Xboxa One która pozwoli uruchamiać natywnie wszystkie gry z Xboxa One, nie tylko te z GamePassa. Wszystko zunifikowane, wszystko w jednym systemie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.