Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, _Be_ napisał:

blantowi coś pękło od wczoraj xD

Wczoraj tak ale dzisiaj jest już lepiej 

Spoiler

giphy.gif

@ASX no ale jednak jest różnica między fabularnymi dodatkami które możesz ale nie musisz ograć (nigdy żadnego dlc do asasyna czy far cry nie ograłem bo i po co) a grą pustą nie skończoną jak sea of thieves. 

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Dla @ASX wszystko jest grą usługą (nie wiem czemu, ale to określenie GRA USŁUGA jest zdrowo spie.rdolone i brzmi okrutnie źle) :pawel:

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Kolejny... 1. szacujesz 2. Spider-Man to 3rd pary. 3. TLoU2 od razu ku,wa 80mln jk tak fantazjujemy.

@blantman to jak nie chcesz GAAS od MSu to graj w singlówki od MSu. Zaraz Ori, potem Gearsy, a w międzyczasie najlepsze multiplatformy na XoX. Może nie jest to poziom Twojego ukochanego AĆ, ale tez dobre gry. PolecM tez DLC do Cuphead.

W dniu 4.01.2019 o 11:57, Paolo de Vesir napisał:

Bardzo, bardzo dużo grałem w gry sieciowe (Halo5, Destiny2, World of Warcraft) i rozgrzebałem kilka gier experience/arcade. W tym roku postawię bardziej na single player i zdecydowanie nie będę kupował na zapas.

Opublikowano

no to tłumacze ci przecież, że można to zrobić dobrze albo źle.

Asasyn zrobił to dobrze bo już na start miał dużo zawartości, kompletną fabułe a potem zaczął to tylko rozwijał 

Sea of Thieves zrobiło to źle bo na start nie było zawartości i dopiero z czasem zaczęło zyskiwać kształt,

w samym modelu, rozwijania i wspierania gier nie ma nic złego 

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Dla @ASX wszystko jest grą usługą (nie wiem czemu, ale to określenie GRA USŁUGA jest zdrowo spie.rdolone i brzmi okrutnie źle) :pawel:

no określenie nabrało mocno pejoratywnego określenia 

Opublikowano

Nie polecaj nikomu nic, bo chuja grasz w cokolwiek.

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Ale definicja jest prosta 

Cytat

Games released under the GaaS model typically receive a long or indefinite stream of monetized new content over time to encourage players to continue paying to support the game. This often leads to games that work under a GaaS model to be called "living games" or "live games", since they continually change with these updates.

Gra utrzymująca graczy po tym jak już wyszła dodająca kontent, wyzwania dniowe, nowe misje i tego typu rzeczy to GaaS. Większość gierek teraz idzie w ten model sam widzę, że takie rzeczy pojawiły się w FIFIE (wyzwania tygodniowe, dniowe), Forzie Horizon 4 (z każdą zmianą pory dochodzą nowe wyzwania) nie wspominając o Destiny czy Division po prostu taki model uzależnia graczy aby poświecili więcej czasu jednej grze, aby kupili dodatki i tego typu rzeczy, zwykła psychologia. 

Opublikowano

asax uzytkownik usługa, dostarcza bzdur i cringu regularnie.

Opublikowano
59 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Joooo, nic tylko czekać na kolejne Ubigames od Sony. :pawel: Niesamowity content, Sony krul.

To już lepiej nie grać w ogóle. 

Dreams, Concrete Genie, Death Strending, TLoU2, Medievil, ubigames, oczywiście według pacjentów z choroszczy. 

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Dreams, Concrete Genie, Death Strending, TLoU2, Medievil, ubigames, oczywiście według pacjentów z choroszczy. 

hahahahhahahhahha ja (pipi)e xD coś dobrego bedzie?

Opublikowano

zamknij morde bluber

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

hahahahhahahhahha ja (pipi)e xD coś dobrego bedzie?

Przez 6 lat nie było, to raczej pod koniec generacji spencer nic już nie wymyśli. 

Cała generacja na jednej forzy :pawel:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Z gameplayu Death Stranding najbardziej podoba mi się Kojima wrzucający na twitterze co dzisiaj jadł  

Opublikowano
1 minutę temu, ragus napisał:

Z gameplayu Death Stranding najbardziej podoba mi się Kojima wrzucający na twitterze co dzisiaj jadł  

Odszczekasz to jak będziesz biegł w dniu premiery po kolejny klejnot w koronie Sony od Pana Kojimy. 

Opublikowano

SCREENY Z DHL 2 JUZ SA TYLKO U NAS!

5ac2fd1e6bf8e756133d3bcac89779f9

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

SCREENY Z DHL 2 JUZ SA TYLKO U NAS!

5ac2fd1e6bf8e756133d3bcac89779f9

Zdjęcie ukazujące dostawę crapdown 3 dla microsoftu na polski rynek. Kurier w drodze na Podlasie. 

Opublikowano

Te gry usługi to wc0wiają mnie tylko z nazwy szczerze powiedziawszy :pawel: W takim monster hunter world bardzo fajnie to działa no ale jednak większość twórców używa tej nazwy jako wymówka na wydanie nieskończonej gry w pełnej cenie.

Opublikowano

No bo to nie działa dobrze z każdą grą jak już Asax pokazał: można to zrobić dobrze, jak w AC: Odyssey czy MH World gdzie już na starcie jest od pierona zawartości, ale można też to skiepścić jak w Destiny 2 czy Sea of Thieves :) 

Opublikowano
9 godzin temu, Yakubu napisał:

A jak się sprzedał Sunset Overdrive, jedyna dobra gra na xboksa? :yao:

podobnie do bloodborne, jedynej dobrej gry na plejśmiecia  :kaz:

Opublikowano

jak  tam daddy, szukujesz się już do bycia multiplatformowym dziwakiem?

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Spider-Man nie jest grą 1st party, ale myślę że TLOU2 tez dobije tych 10 mlnów.

Xddd Uwielbiam te regularnie wracające, odklejone posty, ze stawianą coraz wyżej poprzeczką, byleby wyszło pod urojoną tezę.

No gierka X jeszcze nie dobiła do 10 mln więc żaden sukces panie :nosacz:

No gierka ex Y to 3rd party więc się nie liczy :nosacz3:

Cała biznes exów na dwóch grach od 6 lat :mevek:

Ohnononono.exe

Opublikowano
8 minut temu, nobody napisał:

Xddd Uwielbiam te regularnie wracające, odklejone posty, ze stawianą coraz wyżej poprzeczką, byleby wyszło pod urojoną tezę.

No gierka X jeszcze nie dobiła do 10 mln więc żaden sukces panie :nosacz:

No gierka ex Y to 3rd party więc się nie liczy :nosacz3:

Cała biznes exów na dwóch grach od 6 lat :mevek:

Ohnononono.exe

No brzmi dokładnie jak posty użytkownika easye, który regularnie w ten sposób zaklina rzeczywistość 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.