Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Obsrever wymienia gry od zewnętrznych lub już nieżyjących studiów jako zróżnicowanie $ony, no cóż chyba to wystarczy żeby pokazać jak słabo i ubi gierkowo jest u Kaza żeby ratować się innymi :)

Niech Grzegorz Braun strzeże R* przed żydami z $ony i kolejnymi ubi gierkami 7/10

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

No i pewnie dlatego powstają takie obrazki:

aVMz7pO_700b.jpg

:reggie: 

No, Gow, BB i Gravity Rush, takie typowe cover shootery o zdobywaniu baz, w otwartym świecie, zupełnie jak tlou2 i u4 :ragus: 

Brakuje tylko screenu z Zakazanego Lasu w BB i leśnego etapu z edytora Dreams i byłby pogrom. :banderas:

Opublikowano

gdzie ty tam widzisz bb i gravity rush nobody? znowu halucynacje z niedożywienia? 

poza tym bb to kolejne soulsy jak sekiro tylko pod inną nazwą bo From nic innego nie umie robić :kaz: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No właśnie nie ma ich, by jeszcze mocniej pasowało pod tą niedoyebaną tezę :yao: Jest las i tpp - jest klon ubi. Tak w nawet korytarzu, bez znaczników celu. 

Opublikowano

Niedoyebana teza, od pacjentów choroszczy, wszystko układa się w jedną całość. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

no jak ktoś jest januszem i gra w dwie gry rocznie to granie w to samo w innej skórce może się podobać :) 

Opublikowano

No już nie tyraj tak Wizira :nosacz3:

Opublikowano

no jak ktos w najlepszym okresie swojego zycia siedzi w chacie i ma czas na ogrywanie dziesiatek gier rocznie, to rzeczywiscie jest to argument wskazujacy, ze klony forzy to lepsze gry niz bloodborne czy the last of us.

i ta fabula w gearsach, opus magnum dojrzalych historii. ufoludki kontra anabole. zabili mi horom rzone.

Opublikowano

no, nie ma to jak gra życia

59126cfc5bafe3c03725a63c

Opublikowano

no coz

maxresdefault.jpg

ale cie satuq zabolal XD

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

o jezu, jakie to były czasy,  ręce mi  się trzesły jak kupiłem pudełko.

ale 3ki.

Opublikowano

ku,rwa vajs ale to była gra :banderas:AŃ AŃ AŃ pamietam jak próbowalem wjechać sanchezem do pierwszej chaty przez drzwi bo nie było garażu a teraz co GTA V :reggie:

Opublikowano

Najtmer, ten twoj post to miał być jakiś pocisk czy w trakcie pisania dostales wylewu i wyszło co wyszło? :ragus: 

Opublikowano

nie wiem co wyszlo, moja gra zycia jest bloodborne na dzien dzisiejszy :) zupdateuj internet explorera na swoim xboxie.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

a, to ok :lapka: 

Opublikowano

Pamiętam jak dziś chwilę kiedy wsadziłem do napędu CD mojego poczciwego PC płytkę z napisem: "GTA 4 VICE CITY CD1" :banderas: 

nie chciało się zainstalować bo było za szybko nagrane :[ 

Opublikowano

A nie wydało ci sie wtedy dziwne, że nie ma takiej gry na świecie?

Opublikowano

No jak nie ma, GTA 3 to trójka Vice City to czwórka.

Opublikowano

Borze zielony ile to fejkowych gta 3 i vc sie sciagnelo z emule xD 

juz wtedy rockstar ruchal mustard race bez wazeliny. Ile mijalo od premiery na konsolach do premiery na pc? Pol roku? Ale za to rekompensowalo modami i radiem mp3 jak gosc :cool: 

Opublikowano

GTA 3 to było spiedolone gunwo na PC, 80% tej platformy uja działało to, ścinki, freezy. Jak chciałeś dobrze pograć, to musiałeś mieć kompa z nasa, nawet qwa i na tym kompie zdarzały się dropy. Najgorzej zoptymalizowana gra. Wkuwiony wtedy poszedłem kupić grę na PS2 i qwa, grało się przyjemnie. Dopiero GTA Vice City było dobrze zoptymalizowane i mogłeś grać jak człowiek na PC.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

IV była jeszcze gorsza 

Opublikowano
16 minut temu, Faka napisał:

GTA 3 to było spiedolone gunwo na PC, 80% tej platformy uja działało to, ścinki, freezy. Jak chciałeś dobrze pograć, to musiałeś mieć kompa z nasa, nawet qwa i na tym kompie zdarzały się dropy. Najgorzej zoptymalizowana gra. Wkuwiony wtedy poszedłem kupić grę na PS2 i qwa, grało się przyjemnie. Dopiero GTA Vice City było dobrze zoptymalizowane i mogłeś grać jak człowiek na PC.

Xd

chybana kompie z biedry, zajedobrze smigalo

Opublikowano

>gta 3

>gta vc

>na ps2 albo pc

4adde0b547eda826bdad2646c1e6

TimelyRevolvingJackrabbit-small.gif

Opublikowano

Tak, z biedry XD. Qwa, o tej optymalizacji GTA 3 swego czasu było głośno i mi tu już nie piedolić, bo dużo osób narzekało na te aspekt spiedoliny PC gta3, że po prostu zyebali i tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.