Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Wezyr ale idź może pograj w coś bo zaraz znowu będzie koniec roku a ty z dwoma skończonymi gierkami :dynia: 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Wszystkie 3 osoby grające w to ścierwo pewnie jest zmartwione stanem tej gry  gierki na sony ps4 pro 

No szkoda, że nie zagrają bo może by w końcu zaznali dobrego strzelania a nie tego syfu, który jest w RDR 2 ;) 

Opublikowano

kurde zapomniałem że pierwsza dywizja to twoja gra życia Blubi :dynia: sorki nie chciałem zranić twoich uczuć.

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Wezyr ale idź może pograj w coś bo zaraz znowu będzie koniec roku a ty z dwoma skończonymi gierkami :dynia: 

Nie kończę gówien a że 2k18 spędziłem z Sony to się nie dziw że tylko 2 gry na koncie. :)

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

kurde zapomniałem że pierwsza dywizja to twoja gra życia Blubi :dynia: sorki nie chciałem zranić twoich uczuć.

aj tam gra życia, po prostu lepsza niż wszystko co wypluło sony na ps4 a i strzelanko lepsze niż w red dead guwnie 2

Opublikowano

a na "Xbox One X natywne 4K!" szkoda tylko, ze z ustawieniami

"lower then lowest PCsetting"

:dynia::dynia::dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

lepsze to niż granie z randomami :obama:

Opublikowano

LOWER THEN THE LOWEST - czyli gorszego kasztana na "najpotężniejszej konsoli na świecie" już się zrobić nie da! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Takie doświadczenia to tylko na 4K GAMING CONSOLE 

bhgeBrZ.jpg

Opublikowano

LOWER THEN THE LOWEST - idealnie pasuje do MS!  powinni tak reklamować swoja konsole, w tle puszczając oceny swoich exów! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie za dobrze wygląda ten crackdown 3 :/

Opublikowano
8 minut temu, easye napisał:

LOWER THEN THE LOWEST - czyli gorszego kasztana na "najpotężniejszej konsoli na świecie" już się zrobić nie da! xD

3 minuty temu, easye napisał:

LOWER THEN THE LOWEST - idealnie pasuje do MS!  powinni tak reklamować swoja konsole, w tle puszczając oceny swoich exów! xD

isisowi pusciły zwieracze bo konsola za 1500 nie generuje grafiki jak RTX2080 za bagetela 5899 :dynia: SIOSTRO TABLETKI 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Brokul jakie zakrzywianie rzeczywistosci - Division 2 to na kartach za 700 zl chodzi w 80 fpsach!

No ale jak To Ty zawsze powtarzasz "najważniejsze, ze na Xboxie NATYWNE 4K!" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przesrane tak grać na pc jak cory i izi

Opublikowano

przesrane, zdecydowanie lepiej grać tak:

bhgeBrZ.jpg

Edytowane przez easye

Opublikowano

no nie powiedziałbym, mi gra się całkiem komfortowo, ale ja nie gram multi poza tekkenem 7

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Chyba w 1080p XDDD

no to w 1440 chodziłoby w 60, ale przynajmniej z wlaczona grafiką.

Edytowane przez easye

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

No ale jak To Ty zawsze powtarzasz "najważniejsze, ze na Xboxie NATYWNE 4K!" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale to ciebie boli dupa, że na xboxie natywne 4k a ty musisz grac w 80 fpsach z daunami, którzy rushują xDD 

Opublikowano

tak - bardzo żałuje, ze nie mogę zagrać w najgorsza wersje, jaka jest na rynku! Typowa logika brokuła... xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak nie? Przecież będziesz grał z cziterami i najmniejszym community, ale jak na januszka gamingu przystało wytłumaczysz to sobie grafiką. :)

Niby blacha a klaperski rak trawi Cię od środka.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

bardzo żałuje, ze nie mogę zagrać w najgorsza wersje, jaka jest na rynku! xD

No nie bardzo bo są jeszcze wersje na PS4, PS4 PRO, Xbox One S/Fat 

Cytat

As you might expect, PlayStation 4 Pro doesn't quite match the X, with the developer deploying both DRS and temporal anti-aliasing in delivering its 4K output mode. Our sample range witnessed 3456x1944 at the top-end, dropping to a recorded minimum of 2458x1382

Cytat

Addressing the base consoles is a lot easier. The standard PS4 runs flat-out at 1920x1080 natively with no noticeable drops underneath. It's the vanilla Xbox One that's the more challenged of the two, as you might expect, but it holds its own at 1080p quite nicely, but similar to the first Division, dynamic resolution scaling is in place

Cytat

So, resolution apart, just how close is The Division 2 across all systems? The most interesting side-by-side is between the extremes: base Xbox One and the X model. Really this gives us the best look at the spectrum of what's possible on consoles, but really, it's the 4K vs 1080p comparison that sticks out most obviously. According to Xbox Wire, X has a few enhancements over the top, including 8K textures for skies but general texture work is on par once it loads in. At the very least, mapping for skyboxes and clouds should show a subtle upgrade.

:banderas: 

a twój cytat o lower the lowest odnosi sie do ustawień trawy :)

Opublikowano

To przez te niebo w 8k, w patchu zmienią na 4k i będzie grafa na niskich ale kogo to jak i tak gra wygląda ładnie [emoji4]

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak nie? Przecież będziesz grał z cziterami i najmniejszym community, ale jak na januszka gamingu przystało wytłumaczysz to sobie grafiką. :)

Niby blacha a klaperski rak trawi Cię od środka.

xD nie ma mniejszego couminty niz 5 zielonych przegrywow z forum PSX Extreme, zrozum to!

a Chetaerzy? no nie spotkałem, a przydałby się jakiś z milionem dpsu na najtrudniejsze raidy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.