Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

50min do zagłady xboxa! Z A Y E B I Ś C I E 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

google wchodzi na salony i na co komu ta jebana plejkurwa bez gier?  :)  czy sonybociarnia ta AŻ takie bezguście dla jednej ubi gierki 7/10 rocznie i graniu na gównie rozmazanym?  :)

Opublikowano
17 minut temu, Starh napisał:

Pokaz mi peceta z 1500 nawet kurea 2000, który będzie wyświetlał taka grafikę jak koks w Dywizji, forzie 4 czy dmc v.

Nie ma takiego, głównie przez brak ustawień niższych niż niskie. Ale jak chcesz pograć w 80 fpsach, przy wysokich ustawieniach/ultra to bardzo proszę:

AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz

MSI B450M PRO-M2

Patriot 8GB 3000MHz Viper 4 CL16 (2x4GB)

MSI Radeon RX 570 ARMOR OC 4GB GDDR5

Crucial 500GB 2,5″ SATA SSD MX500

SilentiumPC Signum SG1 TG

Zasilacz SilentiumPC 500W Vero L2 Bronze

Cena zestawu: 2269,00 PLN.

Opublikowano
6 minut temu, easye napisał:

Nie ma takiego, głównie przez brak ustawień niższych niż niskie. Ale jak chcesz pograć w 80 fpsach, przy wysokich ustawieniach/ultra to bardzo proszę:

AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz

MSI B450M PRO-M2

Patriot 8GB 3000MHz Viper 4 CL16 (2x4GB)

MSI Radeon RX 570 ARMOR OC 4GB GDDR5

Crucial 500GB 2,5″ SATA SSD MX500

SilentiumPC Signum SG1 TG

Zasilacz SilentiumPC 500W Vero L2 Bronze

Cena zestawu: 2269,00 PLN.

Dodaj do tego jakąś dobrą myszkę np. logitecha g305 200/50zł

Klawiaturkę też by się przydało mieć mechaniczną, a taka ze 250.

Całość zaraz wychodzi 2700. Dodatkowo do takiego komputerka przydałby się jakiś monitor, bo nie podepniesz tego do TV 4K.

A no i jeszcze jedno.. giereczek na PC nie sprzedaż. Jakbym kupił takie Anthem za 200 zika, a potem miał się z tym bujać... albo nawet dywizję - gra dobra, ale może nie każdemu "kliknąć". Na konsoli normalnie wystawiasz na pchli i leci, a za hajs kupujesz inną giereczkę. Tutaj? Zostajesz z kontem i tyle.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

no jak będziesz tak wymyślał to na pewno. Rownie dobrze mozesz sobie kupic najtansza klawiaturę Wifi, podłączyć pada i grać jak na konsoli. Możesz tez złożyć o wiele lepszy zestaw z części kupionych używanych/outletów. No i dlaczego komputera nie podłącze pod TV 4k ? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano
10 minut temu, easye napisał:

Cena zestawu: 2269,00 PLNf

Fajne 1500 i gdzie te 4k?

Opublikowano

nie wiem, moze jak wyłączysz wszystko jak na konsoli to tez będzie dziala w tych 25-30 klatkach, tylko po co jak możesz grać z grafika w 60fpsach i np. w 1440p? Nie wiedziałem Bluber ze z Ciebie taka dziwka na rozdzielczość! Ja tam wole 60 fpsow, nawet jakbym mial grac w 1080p.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Easy ja na swoim Omenie jak odpale w 1080p gierkę w 60fpsach +gsync to gitesik nawet jak fps trochę dropi, bo dzięki g-sync tego w ogóle nie czuć. Rozumiem Ciebie, ale nie wyobrażam sobie podpinania kompa do TV 4K.

Pecet to dużo większy wydatek, owszem dużo większy komfort grania, ale nie zamieniłbym konsoli na stałe aby orać na pc.

Opublikowano

no nie wiem, jak swojego gamingowego Peceta traktuje jak konsole, dlatego argument "nie wyobrazam sobie podpiac Peceta do TV" jest z dupy, jak ten ze sprzedaza gier. Widzisz jak jesteś mega cebulą, to na PC w zyciu nie wydasz na gre na premiere wiecej niz 100 zl. Jedni szukają okazji na Argentynie inni na PC kupują Dirta 2.0 w dniu premiery za 23 zl. Sam w ostatnim miesiącu jakos kupiłem RE2, Division 2, Far Cry, Mutanta Year Zero, DMC V, Dirta 2.0 i coś jeszcze by znalazł i wydalem lacznie 360 zl.  No to chyba sam przyznasz, ze w takich cenach to niech leeezy....

Polce tez klasykiem -po co wydawać na Anthem 200 zl, jak jest w abonamencie za 12?

a to ze Tobie nie pasuje, wolisz konsole, nie podlaczylbys komputera pod telewizor to juz zupelnie inna kwestia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

#Stadia xD co za nazawa

Opublikowano

Są tu jakieś sTaDiO fagi do napyerdalania? 

Opublikowano

Microsoft dotąd nas zapoznało ze stadiami spi,edolenia, pora na nowe.

Opublikowano

izi jaki frajer, wydaje 3K na PC który ledwie trzyma 1080p a mógł na człowiek grać na Stadia w przeglądarce  :)

Opublikowano

Mmmm, pachnie ubisoftem i sotem, ale pie,rdolenie

Opublikowano

Ubikonsola. Forumowe xboty pewnie zachwycone

Opublikowano

Jaki input lag xD O (pipi)a

Opublikowano

reklamowanie "konsoli" asasynem i 1080p oh no no no no

Opublikowano

Fajnie chcą zabić konsole i xboxa, brawo.

Opublikowano

Stadia + xbox? A po co takie połączenie? xd

Opublikowano

Jeśli to tak będzie działać, to RIP Microsoft - bez exów niczego (pipi)a nie sprzedadzą, niczego...

Opublikowano

Jak mozna miec na imię Majd

Opublikowano

konsole zaorane, Stadia  mesjaszem, można zamknąć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.