Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

malin jak skacze z dywanu da podłogę, Stadia rozjebała plejkurwę bez gier czyli bastion januszy i bezguści a w przyszłym roku Anaconda dla prawdziwych graczy z najlepszym exami, można? Można :) 

hideo? :dynia: no dobre gry przestał robić 20 lat temu dzisiaj profesjonalnie zajmuje się fotami na insta

Opublikowano

Zapowiada się wspaniała generacja, PS5 z najlepszymi grami i exami na rynku, Stadia ze streamingiem assassyna w przeglądarce oraz Znicz dla dzieci. W tym wszystkim microsoft jako wydawca multiplatformowy ze swoim Gamepassem na każdej platformie. 

:banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wpiszcie sobie - www.stadia.com to wyszukiwarka przekieruje Was do listy krajów, gdzie usługa prawdopodobnie będzie dostępna.

U nas wisi piękny napis

We aren’t in your country yet
Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Zapowiada się wspaniała generacja, PS5 z najlepszymi grami i exami na rynku, Stadia że streaming m assassyna w przeglądarce oraz Znicz dla dzieci. W tym wszystkim microsoft jako wydawca multiplatformowym ze swoim Gamepassem na każdej tej platformie. 

Akurat a pfu muszę się zgodzić z Yetim.

Sony ma swoje marki, swoje IP, zaplecze fanów etc. Oni nie muszą się zbytnio martwić.

Pokażą na pokazie ps5 Gadusia Boy 2, TLoU2 w pełnym 4k, Horizon 2 z duper grafiką i zaorają. Gwoździem będzie Spiderman 2, który sprzedał po(pipi)aną liczbę ps4, a będzie na pewno bo sony ma dalszą umowę na wyłączność z Marvelem.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Zapowiada się wspaniała generacja, PS5 z najlepszymi grami i exami na rynku, Stadia ze streamingiem assassyna w przeglądarce oraz Znicz dla dzieci. W tym wszystkim microsoft jako wydawca multiplatformowy ze swoim Gamepassem na każdej platformie. 

To prawda, PSNow, XCloud i Stadia odpalane ze Switcha w dowolnym miejscu na świecie. To zdecydowanie będzie najlepsza generacja. :fsg: 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To prawda, PSNow, XCloud i Stadia odpalane ze Switcha w dowolnym miejscu na świecie. To zdecydowanie będzie najlepsza generacja. :fsg: 

A w dupię będę miał te usługi jak nie będę mógł zagrać w najlepsze gry na rynku? Po (pipi) to.

Opublikowano

A kogo obchodzą gry? To nie jestem w tym wszystkim najważniejsze.

Opublikowano

zagrasz w asasyna sobie, asax mówił że sztosik

Opublikowano

XDDDDDDDDDd starh yetizacja postępuje w najlepsze widzę, czekam na posty ze średnia z meta :pawel: 

Średnią mam w dupie, gram w to, co mi się podoba. Nie wyobrażam sobie nie zagrania w Horizon 2 (wołam @Square), które jest najlepszym nowym IP tej generacji (wbiłem platynke nawet). To samo z kontynuacja GoWa. Po co komuś konsola z (pipi)owymi grami lub bez gier? Do podcierania się plastikiem?

Opublikowano

Ale spencer musi być teraz osrany, tylko gadał o tym xcloud, a tu Google go zamiotlo. Jedyna szansa, to pakować się w jak największą ilość urządzeń, tak jak mają w planach, bo jak nie to sam spencer się spakuje z całym działem xbox

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Teraz, Starh napisał:

Średnią mam w dupie, gram w to, co mi się podoba. Nie wyobrażam sobie nie zagrania w Horizon 2 (wołam @Square), które jest najlepszym nowym IP tej generacji (wbiłem platynke nawet). To samo z kontynuacja GoWa. Po co komuś konsola z (pipi)owymi grami lub bez gier? Do podcierania się plastikiem?

Ograsz sobie przez PSNow, w czym problem? :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ograsz sobie przez PSNow, w czym problem? :)

PSnow ma takiego laga, że nie da się grać w cokolwiek. No chyba, że ktoś ma w dupie input laga.

Opublikowano

Jak nie będziesz miał alternatywy to się przyzwyczaisz i do laga. Przecież nie obrazisz się na gierki.

Opublikowano

Do czasu. Piękna jest ta Twoja racjonalizacja: (pipi)ać Xa i Google, ch,jowe gry ogram wszędzie, ale PSNow który z czasem również będzie w pełni wydajną, ogólnodostępną usługą to już j,ebać. Tylko PlayStation4. Nie gry, a loga na pudełkach. Mam wrażenie że jesteś z tych graczy który odpuścili by sobie grę bo jest multiplaformą.

No mówię Ci że yetizacja mocno. :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
25 minut temu, Starh napisał:

Możecie toczyć bekę, ale jeśli to będzie działać to wpłynie na sprzedaż konsol.

Taki Bill z USA chce pograć przykładowo w RDR2, ponieważ widział reklamy, poza tym każdy mówi, że za(pipi)ista gra. Zamiast kupić konsole po prostu zagra na TV przez neta.

Ten John Kowalski będzie mieć w dupie input lag i nawet artefakty graficzne. To samo gracze np fify. Casule napędzają sprzedaż konsol, to oni są większością, którzy kupują sprzęt.

btw xD

YDmLRLYg.png

Już miało być swego czasu ONLIVE. Niewypaliło. W przyszłym roku na 99% nowy Xbox i PS5 więc kto to kupi?

Opublikowano

Onlive nie miał zaplecza Google i wystartował 16 lat temu. Przecież to były czasy PS2, a technologia mocno poszla do przodu. Nie wiem czy wtedy w ogóle było HD na YT gdzie teraz można streamować 4K na telefon. No trochę nie na miejscu porównanie.

Opublikowano

Do czasu. Piękna jest ta Twoja racjonalizacja: (pipi)ać Xa i Google, ch,jowe gry ogram wszędzie, ale PSNow który z czasem również będzie w pełni wydajną, ogólnodostępną usługą to już j,ebać. Tylko PlayStation4.

No mówię Ci że yetizacja mocno. :)

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!

Xbox nie posiada swojej własnej tożsamości, całkowicie się jej wyzbył dzięki SPENCEROWI. Mówiłeś x360? Miałeś przed oczami Forze, Fable (2 o matko bosko co za gra), Gearsy (co-op na kanapie był 10/10), Halo, no (pipi)a mieli swoją tożsamość odróżniającą ich od innych.

Teraz słyszysz xbox myślisz "(pipi) w pozłotku udające Peceta".

Opublikowano

Sony już pewnie mrozi szampana. Mieli genialna generację, zbudowali wizerunek firmy, która dostarcza świetne, ekskluzywne gry do ogrania tylko na ich sprzęcie i nadal mają się tego trzymać. 

Bloodborne 2, God of Awards 2, nowe IP od Naughty Gods, Horizon 2, czy Mesjasz od Pana Kojima wraz z TLoU 2 w 4k i 60fps na PS5. Czy oni nadąża z produkcją Nadkosnoli 5? To jest ich obecnie największy problem.

Opublikowano
2 minuty temu, Starh napisał:

box nie posiada swojej własnej tożsamości, całkowicie się jej wyzbył dzięki SPENCEROWI.

W sensie że przestały ukazywać się gry MS Studio? Kiedy gra zachowuje własną tożsamość? Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to jak nie zauważasz, że wszystkie 3 platformy się pięknie zazębiają i mają całkowicie inny target i inne gry. Xbox jest w aspekcie sieciowo-esportowym lata przed Sony, ma kilka marek w gatunkach w których Sony ani konkurencja nie ma nic do powiedzenia, a Ty płaczesz że ktoś ogra Gearsy 5 na PC. No ogra, zapłaci, będzie na Gearsy 6.

Opublikowano

Spencer trzymaj się mordo!

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

W sensie że przestały ukazywać się gry MS Studio? Hmmm

W sensie, że mam Ci zrobić screena jak siedzę przed Kompem z DS4 i jeżdżę sobie w Forzie, pływam statkiem w SoT, zabijam zombi w SoD i to wszystko w 1080p/60fps bez dropów z g-sync.

Zadam Ci Wezyr pytanie i odpowiedź racjonalnie. Po Ch jest potrzebny xbox vel kawałek plastiku? Najlepsza gra MS jaka wychodzi w tym roku to druga część ORI. Nawet Yeti to ogra na swoim ziemniaku w FHD i nie potrzebuje do tego konsoli za 2k.

Opublikowano

W sensie, że mam Ci zrobić screena jak siedzę przed Kompem z DS4 i jeżdżę sobie w Forzie, pływam statkiem w SoT, zabijam zombi w SoD i to wszystko w 1080p/60fps bez dropów z g-sync.

No ok. Dzięki, będzie na następne części. :) Ja sobie ogram na kanapie na Xboxie, bo preferuję bezproblemowość konsol. Ew. w 4K, bo w to mierzyć będzie anakonda.

Nawet Yeti to ogra na swoim ziemniaku w FHD i nie potrzebuje do tego konsoli za 2k.

YETI nie zagra, bo nie ukazało się na PS4 co jest jedynym kryterium wartości dla tego gościa.

Opublikowano

Xbox do czego potrzebny? Jeżeli chcesz uchodzić za największego frajera na dzielni, to proszę bardzo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.