Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No i? 

Można tylko podziękować za to Spencerowi, bo być może Yeti zagra dzięki niemu w jakąś dobrą grę

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jeszcze mnie nie po(pipi)ało, żeby grać w te spencerowskie guwna na 6.

Opublikowano

MS robi dobre gierki, jedne z lepszych w swoim gatunku. Ostatnio co prawda ich Halo czy GoW mają lekką zadyszkę ale liczę na kontynuacje i powrót do formy. Z tym ,że ogram je na kompie. Xboxa One kupiłem właśnie dla Halo i GoW. Jednak po co go mam wyciągać z szafy i podpinać do TV skoro ogram sobie kolejne części na kompie. Tożsamość też jest ważna i Nintendo z Sony tego pilnują. Jak następca Xboxa będzie miał swoje eksy również na PC to go nie kupię. Jednak i tak Microsoft będę wspierał ale na PC:lapka: Może Age of Empires się odrodzi :obama: Tak samo uwielbiam inne produkty Microsoftu jak Windows czy Surface :wub:  Jednak jeśli będą mieli dalej takie samo podejście do konsol to Wystarczy mi połączenie Switch, PS5 i PC. 

Opublikowano
16 minut temu, Starh napisał:

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!

Ty no nie wiem

Opublikowano

$ony jest skończone po dzisiejszej konferencji, nie ma co ukrywać że Stadia to będzie złodziej klientów $ony, czyli samych januszy i casuali, tych kilku pomyleńców którzy zostaną dostanie jakiś rezerwat  :)

Opublikowano

czy już wiadomo jakie trzeba mieć łącze do google stuleja? 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nawet jeśli następca Xboxa będzie kilkukrotnie wydajniejszy niż twój PC?

Wtedy to co innego ale to jest abstrakcja raczej.

Opublikowano

Luzik, od mojego jest (ale do WoWa i indorów PC-only wystarcza) stąd nowy Xbox jest dla mnie interesującym targetem. Najlepsze jest to, że w tym momencie obaj wesprzemy MS, czyli plan zielonych jest realizowany z podówjną wydajnością. :)

Opublikowano

Mnie to nie boli bo z Dreamcasta przesiadłem się na pierwszego Xboxa więc mam do nich sentyment. Później kilka lat z 360. A na piecu gram od 98. Do tego kupiłem Lumie 920. Lubie ich sprzęty ale czasem się gubią z ich rozwojem. Mam nadzieje ,że linię Surface poprowadzą w odpowiedni sposób bo jestem mega zadowolony z tego sprzętu. Jednak też szanuję konkurencję bo ona jest głównym czynnikiem wpływającym na rozwój gierek. Tak czy siak w tej generacji jestem zdecydowanie z PS4. A co będzie w przyszłej to się zobaczy, klapek nigdy na oczach nie miałem chociaż to też fajna sprawa mieć jakąś tam więź z daną marką ale bycie ślepym to zdecydowanie zła opcja. 

Opublikowano

Co to jest więź z marką? XD

Rozumiem jeszcze więź z grami przy których spędzilsmy setki miłych godzin i które dały nam jakieś tam wspomnienia. Ale więź z kawałkiem plastiku? W czym wyraża się to uczucie? W relacji do menusów w konsoli, ułożenia przycisków na padzie, czy loga na obudowie?

Nigdy tego nie rozumiałem, zawsze wybierałem platformę pod kątem tego gdzie będę mógł zagrać w ulubione gry. Czy to będzie konsola, PC czy w przyszłości aplikacja na lodówki to nie ma żadnego znaczenia, o ile jest to komfortowe.

Opublikowano

Grasz na xboxie więc nic dziwnego że nie możesz tego zrozumieć :) 

Opublikowano

Zawsze czułem więź z Google Stadia 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Co to jest więź z marką? XD

Rozumiem jeszcze więź z grami przy których spędzilsmy setki miłych godzin i które dały nam jakieś tam wspomnienia. Ale więź z kawałkiem plastiku? W czym wyraża się to uczucie? W relacji do menusów w konsoli, ułożenia przycisków na padzie, czy loga na obudowie?

Nigdy tego nie rozumiałem, zawsze wybierałem platformę pod kątem tego gdzie będę mógł zagrać w ulubione gry. Czy to będzie konsola, PC czy w przyszłości aplikacja na lodówki to nie ma żadnego znaczenia, o ile jest to komfortowe.

No Xboty więzi nie maja skoro gierki można ograć bez pudła 

Opublikowano
10 minut temu, Starh napisał:

No Xboty więzi nie maja skoro gierki można ograć bez pudła 

no klapy mają więź do pudełek jak 5ciu na pchlim zaklepuje gierke po weekendzie i gdzieś tam na szarym końcu figaro po 10 latach odkrywa gry w koszyku po 9.99

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

no klapy mają więź do pudełek jak 5ciu na pchlim zaklepuje gierke po weekendzie i gdzieś tam na szarym końcu figaro po 10 latach odkrywa gry w koszyku po 9.99

Przynajmniej jest w co grać.

Opublikowano

na ps4 zagram w każdy gatunek, tu beat saber czy tetris w VR, fabularne opowiastki to masz Detroit, tu trylionowe produkcje typu God of War, tu jakieś japońskie ambitne dziwactwa typu DQ XI, Yakuza, Gravity Rush czy Judgment, a jak chcesz dziwne indyki - to też PS4, bo na xboxie połowa nie została wydana.

To nawet nie jest jakiś dylemat, chcesz grać kupujesz ps4 PROSTE JAK YEBANIE 

Opublikowano
14 minut temu, Cedric napisał:

Będziesz Pan zadowolony:

Link do materiału o którym mowa. 

W skrócie spora kompresja obrazu i spory lag. A serwer pewnie był blisko żeby nie zaliczyć wpadki. 

Opublikowano

kompresja obrazu i lag ale zapowiedzieli 8K/120fpsów kiedyś tam xD

Szczerze to mam nadzieje że w przyszłej generacji nie będzie wyścigu po 8K a dopakowane 4K/60fpsów.

Opublikowano

Google zapowiada nową konsole, tymczasem Spencer

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Spencer wyjebane na jakieś trupy googla. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.